Jump to content
Bonchev

Хонда Сивик - под наем

Recommended Posts

Здравейте колеги, обръщам се към Вас с една огромна молба за помощ. Както знаете наближава времето на баловете и изпитвам сериозни затруднения в намирането на превозно средство за моята приятелка. Понеже не искаме да бъде една от 238725 абитуриентки с "S" класа или "Q7", и тъй като знам, че тя е безрезервно влюбена в Хонда Сивик- (Модела след 2005 година, ако не се лъжа се води 8 генерация ) реших да я изненадам и да намеря точно този автомобил за нейния бал. Оглозгах целия гугъл с всички сайтове за коли под наем, но не намерих нищо, за това колеги Ви моля ако някой от вас може да ми помогне ще съм му адски задължен! Значи датата е 25-ти Май, момата ще се кара от от София, кв. Полигона ( квартала срещу окръжна болница - от другата страна на цариградско шосе, зад "Mr. Bricolage" ) до ресторанта, на който в момента му забравих името... и това е :cool:Предварително Ви благодаря, и се извинявам ако не съм уцелил раздела.ПС: Поздрави от "Опел клуб България" !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелката ти е късметлийка. Сигурен съм, че някой от колегите ще помогне, а и не вярвам някой да ти поиска "наем" за такова нещо. :cool: Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на твоята приятелка харесала си е много хубава количка успех !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, виж в тази тема цък, пиши лични на колегите, сигурен съм че ще откликнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има много хубави Прелюди 4та и 5та в клуба, което мисля също е един мн.добър вариант! (май, май всичките имат и голям подвижен покрив за абитуриентски изяви...)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пък наем!!!Нямаш проблем уреден си. С най-голямо удоволствие , ще я закараме абитурентката :) Само , пиши на лично ден по-рано да я лъснем , като за абитурентка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво marto_1.8 :P

И аз ще дойда на бала на момичето, ще карам след теб с Прелюда и ще гледам да не изпадне някой балон от колата ти. :) :) :D;)

...Ако отидем повече колеги с Хонди, ще е още по-голяма изненада! Предлагам който има желание да се включи и хем ще зарадваме момичето, хем ще си направим кефа, хем ще се почусваме като на конвойа в В.Търново! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала правя на такива хора. Първо на колегата Bonchev за може би най-културния първи пост на човек от друг форум в нашия и второ на колегата marto_1.8 за едно наистина колегиално отношение към човек, който дори не кара Хонда. Дано има повече такива хора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бих се включил в Хонда колоната стига да не изникне нещо друго до тогава :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги предлагам като стане май месец да направиме една отделна тема за баловете,защото мисля да участвам в няколко колони от Хонди,а датите станаха много вече и започвам да ги забравям.В тази тема ще е хубаво всеки който ще прави колона да вписва датата,маршрута и часа на тръгване!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@'wink' 

добро предложение

Бал - дата, час, маршрут

И който иска, се включва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво колеги!!! Радвам се че има свестни хора като вас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, уникални сте! Нямам думи с които да изразя благодарността си към всички вас и най вече към колегата marto_1.8

Ако наистина успеем да се организираме и да дойдат и други коли и да направим нещо като ескорт, на момата ще и падне ченето от радост :P Аз само като си го представя и настръхвам....

Значи аз ще драсна един пост в темата седмица преди датата на бала ако до тогава не е направена специална тема за събития от този род, за да имаме време да се организираме и да доставим удоволствие, както на абитуриентката, така и на нас самите. Още веднъж Ви благодаря от сърце!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бончев какво чакаш,сменяй опела.Щом каката си е харесала Сивик,нема кво да го мислиш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нужда да си сменяш Опела. Просто купи Хонда на приятелката си. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина ще се прави тема за баловете с радост ще участвам в колоните във Варна.Да отбележа,че и брат ми е абитюрент тази година.Ако това го направим из цялата страна си мисля,че ще си спретнем една мини национална среща. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бончев какво чакаш,сменяй опела.Щом каката си е харесала Сивик,нема кво да го мислиш :P

Няма нужда да си сменяш Опела. Просто купи Хонда на приятелката си. :P

Определено ако сменя опела някога, то ще е с Прелюд, но това за приятелката и хондата повече ми харесва на този етап :D А и аз ако взема хонда за себе си, няма да мога да се докопам до нея от жената! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...