bate_em4o 55 #1 Публикувано 4 Април, 2010 Ето колеги какво ми попадна - Rx Racing “Street Demon” Series 485HP Package Мисля,че парите са поносими.Дано да е полезно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #2 Отговорено 4 Април, 2010 хахаха да с тея китайци поне два пъти по 480 коня се вадят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 4 Април, 2010 само като видя чарковете и направо ми се доревава кой ле ше се излъже да ги купи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 4 Април, 2010 Цялата магия е във ВЕНТИЛАТОРА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 4 Април, 2010 Щом е лъскаво значи е хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 4 Април, 2010 Цялата магия е във ВЕНТИЛАТОРА И на мен ми се наби в очите майтапа на страна ама примерно с такава турбинка не може ли да се спретне нещо на малък надув ?? Колкото за стокова карантия ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 4 Април, 2010 (Редактирано) Ми те са си го написали На ниско налягане от 8пси/0.55?бара/ от 50 до 100кс горница на стоков мотор п.п. Призив към админите да сложат някаква иконка за харакири/сепуку Редактирано 4 Април, 2010 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #8 Отговорено 4 Април, 2010 Да си призная колеги-нищо не разбирам от тия джаджи. Просто ми направи впечатление твърдението в един друг форум,че двигател B20Z1 без проблем се правел без турбина на над 200 коня.А друг даде тоя линк и каза,че е слагано и са докарали над 400 коня.Не знам дали е лъскаво и китаиско и дали се носят само митове или върши работа. Аз нямам никви мераци за подобни работи.Просто споделям инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #9 Отговорено 5 Април, 2010 Не бих ползвал контролера,таймера,скобите и филтъра Другото е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #10 Отговорено 5 Април, 2010 пък аз и турбинта небих ползвал,защото тази турбина е горе доло ок до 0,9 после става консуматив,а за малко налягане има къде къде по добри турбини защото тази ще е лагава ПП: Вижте в нета има клипчета как една бяла джипка црв 1ген напляскава ево и импреза мисля.До колкото помня беше на някакъв руснак и е около 350 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #11 Отговорено 5 Април, 2010 Като например(питам чисто информативно) коя е добра турбина за надув със стокова карантия? Питам за 0,4-0,5 ?п.п.Не се заяждам само питам и нека знаещите и можещите информират любопитните новобранци като мен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #12 Отговорено 6 Април, 2010 ами по малката колега С малка турбина ще е много по добре ще се развърта доста по рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #13 Отговорено 6 Април, 2010 (Редактирано) Бате ти ме утрепа бре На тая цена веднага ще си поръчам един кит :) И аз си търся ама под 1300 лв (при колегата Фаундър) не съм мяркал никъде.Ааааа сега видях уловката: 399 долара доставка + мито н-% отиде коня у ряката Редактирано 6 Април, 2010 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #14 Отговорено 6 Април, 2010 само където в китовете не са ви включени нов съединител с претискател,защото стария ще сгъне,няма още инжектори,горивна помпа и други които качват сериозно цената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #15 Отговорено 6 Април, 2010 Абе то 340 долара доставка, но като се сметне, че няма:-изпускателен колектор-байпасен клапан-разтоварващ клапан-маслени магистрали-реално нищо не е болт он, а си е просто някакви компонентиИ това само най грубите и обемни неща. Просто за цял кит , който е предназначен за дадения автомобил цената няма как да е под 1000 долара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #16 Отговорено 6 Април, 2010 важното е че ставаш 480 кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #17 Отговорено 6 Април, 2010 На колелата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #18 Отговорено 6 Април, 2010 (Редактирано) Вие се побъркахте .. какви 480 кс на колелата ?? Може 480 кс ама на крилата Редактирано 6 Април, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #19 Отговорено 8 Април, 2010 Ей развалихте кефа на тунингистите..... само плюете начи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове