Jump to content
bate_em4o

Cr-v + турбо = 485 коня

Recommended Posts

хахаха да с тея китайци поне два пъти по 480 коня се вадят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само като видя чарковете и направо ми се доревава кой ле ше се излъже да ги купи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е лъскаво значи е хубаво ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цялата магия е във ВЕНТИЛАТОРА ;)

И на мен ми се наби в очите ;) майтапа на страна ама примерно с такава турбинка не може ли да се спретне нещо на малък надув ?? Колкото за стокова карантия ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми те са си го написали ;)На ниско налягане от 8пси/0.55?бара/ от 50 до 100кс горница на стоков мотор ;):);) п.п. Призив към админите да сложат някаква иконка за харакири/сепуку ;)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си призная колеги-нищо не разбирам от тия джаджи. :) Просто ми направи впечатление твърдението в един друг форум,че двигател B20Z1 без проблем се правел без турбина на над 200 коня.А друг даде тоя линк и каза,че е слагано и са докарали над 400 коня.Не знам дали е лъскаво и китаиско и дали се носят само митове или върши работа. ;) Аз нямам никви мераци за подобни работи.Просто споделям инфо. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бих ползвал контролера,таймера,скобите и филтъра :D Другото е ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пък аз и турбинта небих ползвал,защото тази турбина е горе доло ок до 0,9 после става консуматив,а за малко налягане има къде къде по добри турбини защото тази ще е лагава :DПП: Вижте в нета има клипчета как една бяла джипка црв 1ген напляскава ево и импреза мисля.До колкото помня беше на някакъв руснак и е около 350 коня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq

Като например(питам чисто информативно) коя е добра турбина за надув със стокова карантия? Питам за 0,4-0,5 ?п.п.Не се заяждам само питам и нека знаещите и можещите информират любопитните новобранци като мен... ^_^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами по малката колега:) С малка турбина ще е много по добре ще се развърта доста по рано :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате ти ме утрепа бре :wub: На тая цена веднага ще си поръчам един кит :) :) :) И аз си търся ама под 1300 лв (при колегата Фаундър) не съм мяркал никъде.Ааааа сега видях уловката: 399 долара доставка + мито н-% отиде коня у ряката;)

Редактирано от martjo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само където в китовете не са ви включени нов съединител с претискател,защото стария ще сгъне,няма още инжектори,горивна помпа и други които качват сериозно цената :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то 340 долара доставка, но като се сметне, че няма:-изпускателен колектор-байпасен клапан-разтоварващ клапан-маслени магистрали-реално нищо не е болт он, а си е просто някакви компонентиИ това само най грубите и обемни неща. :)Просто за цял кит , който е предназначен за дадения автомобил цената няма как да е под 1000 долара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) важното е че ставаш 480 кс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие се побъркахте .. какви 480 кс на колелата ?? Може 480 кс ама на крилата :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей развалихте кефа на тунингистите..... само плюете начи :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...