Ivan_crx_ 8 #1 Публикувано 30 Март, 2010 На какво попаднах :) тааа някои знае ли нещо повече защото до сега не бях виждал такова нещо :P :ph34r какви екстри само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 30 Март, 2010 Хе хе, колега нищо чудно няма, просто това е една чистокръвна машина, правена за японския пазар, надписа SiR го подсказва. Не е само црх-са, всички хонди за японския пазар - JDM са много по-добре оборудвани, с по-добри мотори и всички екстри.....Ама ние не сме в япония, и преглъщаме на сухо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #3 Отговорено 30 Март, 2010 (Редактирано) Значи, колегааа - изобщо не ме вълнуват екстрите му! Искам "само" тва червеното прасееее под капака му! Редактирано 30 Март, 2010 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pantev 0 #4 Отговорено 30 Март, 2010 Единственното което ме изкефи е стъкления шибидах! Иначе кво толкова нормален црх-кофти салон! Поне според мен! Тука един приятел с ЦРХ-ВТ салона му е по-оферта кожа пък и по вратите е кожа! Поне седи по-хубаво от полу-кожата! Иначе без клима ти остава кожата на седалката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #5 Отговорено 31 Март, 2010 (Редактирано) God's ChariotХората са го написали!! ^^ Иначе и мойта е със стъклен люк, кво толкоз странно? п.п. Ако пък и втората ми буквичка от номера на шасито беше F ... ехх, мечтиии... Редактирано 31 Март, 2010 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #6 Отговорено 31 Март, 2010 Абе не ти е ТОЛКОВА стъклен!Освен това на едно място мернах 4WD, което вече е нещо наистина различно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #7 Отговорено 31 Март, 2010 (Редактирано) ...Освен това на едно място мернах 4WD, което вече е нещо наистина различно И къде точно го мерна това 4WD, щото на мен ми се вижда като мине камерата отзад отдолу напълно нормален Рекс2 ВТ Редактирано 31 Март, 2010 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 31 Март, 2010 Японец!Нормално е за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
victor_xtz 42 #9 Отговорено 31 Март, 2010 (Редактирано) ...Освен това на едно място мернах 4WD, което вече е нещо наистина различно И къде точно го мерна това 4WD, щото на мен ми се вижда като мине камерата отзад отдолу напълно нормален Рекс2 ВТТочно на 3.28 във видеото се вижда стикер с описани екстри на японски, които включват ABL, LSD и 4WD. Да не говорим, че автоматичният климатик в хонда от 91г. направо ме утрепа. Редактирано 31 Март, 2010 от victor_xtz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #10 Отговорено 31 Март, 2010 ... Освен това на едно място мернах 4WD, което вече е нещо наистина различно И къде точно го мерна това 4WD, щото на мен ми се вижда като мине камерата отзад отдолу напълно нормален Рекс2 ВТ Точно на 3.28 във видеото се вижда стикер с описани екстри на японски, които включват ABL, LSD и 4WD. Да не говорим, че автоматичният климатик в хонда от 91г. направо ме утрепа. Да, видях стикера, но все пак вижте снимката. Вижда се нещо като полуоска, ама много високо бе П.П. Иначе яки екстрички като за тази кола, особено климатроника и прибирането на страничните огледала , а ако наистина е 4WD фабрично, си е направо уникат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #11 Отговорено 31 Март, 2010 Значи, колегааа - изобщо не ме вълнуват екстрите му! Искам "само" тва червеното прасееее под капака му! И на мен само това ми липсваТ'ва 10 цифрения VIN и надписите на японски си ги имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #12 Отговорено 31 Март, 2010 Според мен не е кой знай кво..не ми трябват екстрите, а звяра под капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #13 Отговорено 1 Април, 2010 Мен пък точно екстрите ме кефят ( и надписите на японски ) Двигател Б16ка може да се намери навсякъде, срещу определена сума, ама я тръгни да търсиш такъв климатик, табло и тн...просото няма откъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #14 Отговорено 1 Април, 2010 Ебати якия таван бе хора ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #15 Отговорено 1 Април, 2010 аа и на таблото е много яко как свети като ти е отворена вратата нее бях чувал рекс да има климатроник и това което казах по горе ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReMeR 0 #16 Отговорено 12 Април, 2010 абе колеги зех си црх 1 ген 12в но имам малак проблем много бързо загрява почва да кипи за супер кратко време някои имал ли е такъв проблем и може ли да ми помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове