Jump to content

ReMeR

Фен
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ReMeR

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 23.06.1992

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    burgas
  1. Црх-сът ми 1г, когато пусна парното (какви ли не позиций) предното стакло се запотяваше още повече.
  2. Този номер ми го е правела.При мен беше масата между акомулаторат и купето.С уред показва, че има маса, но като завъртя за стартер и се губи.
  3. Според мен ако имаш нешо по системата задръстено тя ще загрява, а не обратното. Термостат Има ги и по 15 лева, но не ти ги предпорачвам.
  4. Има разлика между това дали ти имаш или модела д13б2 дали има.
  5. Благодаря на питбулс тоя датчик ми е счупен ако става вапрос за него седи на смукателния колектор.Ще ровя из темите да тарся за датчика на коляновия вал каде седи.п.п. Не съдя никой, че е длъжен да ми каже, но тогава те да не съдят мен, че търся постоянно помоща им!
  6. Абе всички вие сте големите техници, но неможете (не може и да предположите) от какво е моя проблем за какво висите в този форум?Пиша един пат пиша двапати,три и накрая се оказва, че аз съм този дет пише глупавите теми.Смяна на масло и аз мога да правя и да напиша на някои отиди на някои маистор ви затова ли седите тука за да напишете това ?
  7. В това и аз съм сагласен, но досега обиколих около 10-12 места и на всички ми казват, че нямат инормация и букси и така нататака за тази кола
  8. Здравейте1.5 12в 1 ген. Зареждам от различни видове бензиностанции 20 лева-50 километра минавам.Набива ми грешка 2 и 4.При палене ми светва чека и гасне 2-3 секунди след като запаля.Съвети?
  9. Ще доидат бре.. Ако искъш сложи лепенка "ТУРБО" , тя вдига още 15 коня.
  10. ReMeR

    Crx-а

    Просто не мога да го намеря каде седи.Казаха ми даже, че на самият двигател пише това, което сега ме интерсува, но тарсех, барсах, тарсех и нищо.
  11. ReMeR

    Crx-а

    Абре можете ли да ми кажете каква се води моята хондичка (имам предвид пр Д15??) црх 1 ген 1.5 12в
  12. "besniq" кога ще вадим АВТОМЕДА.п.п.Трябва да проверя дали нямам кошер в резервоара, че зе да ми гори много
  13. има някакъв датчик на входа на ваздухопровода на две болчета с 3 кабела точно на входа днес като почиствах инжекциона и го отворех беше откачен за какво трябва да е ?
  14. ReMeR

    сивик 3ген

    1.5 12в има ли ламбда сонда
×
×
  • Създай нов...