Jump to content

ReMeR

Фен
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ReMeR

  1. Црх-сът ми 1г, когато пусна парното (какви ли не позиций) предното стакло се запотяваше още повече.
  2. Този номер ми го е правела.При мен беше масата между акомулаторат и купето.С уред показва, че има маса, но като завъртя за стартер и се губи.
  3. Според мен ако имаш нешо по системата задръстено тя ще загрява, а не обратното. Термостат Има ги и по 15 лева, но не ти ги предпорачвам.
  4. Има разлика между това дали ти имаш или модела д13б2 дали има.
  5. Благодаря на питбулс тоя датчик ми е счупен ако става вапрос за него седи на смукателния колектор.Ще ровя из темите да тарся за датчика на коляновия вал каде седи.п.п. Не съдя никой, че е длъжен да ми каже, но тогава те да не съдят мен, че търся постоянно помоща им!
  6. Абе всички вие сте големите техници, но неможете (не може и да предположите) от какво е моя проблем за какво висите в този форум?Пиша един пат пиша двапати,три и накрая се оказва, че аз съм този дет пише глупавите теми.Смяна на масло и аз мога да правя и да напиша на някои отиди на някои маистор ви затова ли седите тука за да напишете това ?
  7. В това и аз съм сагласен, но досега обиколих около 10-12 места и на всички ми казват, че нямат инормация и букси и така нататака за тази кола
  8. Здравейте1.5 12в 1 ген. Зареждам от различни видове бензиностанции 20 лева-50 километра минавам.Набива ми грешка 2 и 4.При палене ми светва чека и гасне 2-3 секунди след като запаля.Съвети?
  9. Ще доидат бре.. Ако искъш сложи лепенка "ТУРБО" , тя вдига още 15 коня.
  10. ReMeR

    Crx-а

    Просто не мога да го намеря каде седи.Казаха ми даже, че на самият двигател пише това, което сега ме интерсува, но тарсех, барсах, тарсех и нищо.
  11. ReMeR

    Crx-а

    Абре можете ли да ми кажете каква се води моята хондичка (имам предвид пр Д15??) црх 1 ген 1.5 12в
  12. "besniq" кога ще вадим АВТОМЕДА.п.п.Трябва да проверя дали нямам кошер в резервоара, че зе да ми гори много
  13. има някакъв датчик на входа на ваздухопровода на две болчета с 3 кабела точно на входа днес като почиствах инжекциона и го отворех беше откачен за какво трябва да е ?
  14. ReMeR

    сивик 3ген

    1.5 12в има ли ламбда сонда
  15. Възможни ли са някаде настроики на ваздухът ??
  16. Пробвах от бушона махнах го изчаках но като мине теста пак светват грешките.Забелязах,че точно когато ми свършва бензинът и почва да засмуква и бензин и ваздух тогава почва да се режи,но налея ли бензин спира да прикъсва но забива на 4:000 - 4:500 рпм!
  17. благодаря колега за отговора утре ще испробвам с този бошон, но да ви обясня последните и много странни симптоми.Когато колата работи идеално без да прекъсва по никакъв начин отива до 4:500 рпм,но когато колата по някои време почне да прекъсва много трудно ситга до 4:500 - 5:000 рпм ,но след тези обороти спира да прекъсва и си отива до края.Много странни симптоми. (смених свещи-няколко вида,кабели,бензинова помпа.. и къкво ли не още не ги помня вече.
  18. Извидявам се за распраснатите отговори. Това за което питаш за какво е.В него влиза вода от системата и когато е загряла се дига някаква клапичка в него и сваля оборотите.Когато се запуши от мрасотията в системата дефектите са му попринцип оставаш колата на обороти и тя почва- 1,500 - 2,000 - 1,500 - 2,000.Незнам дали ти е правела така но след като си я зачистел нема притеснения.Пиша го за инфо.
  19. Оправи ли това за оборотите аз вчера оправах тази клапичка даржеше 1600 тази клапа има вилка вътре в дистрибутоирната и ми се беше откачила отворих я закачих я закачих маркучето и сега като ми загреее работи на 600 оборота.
  20. Това добре колеги благодаря но нали след даването на контакт минава тест на компа.След този тес грешките пак светват!
  21. има едни много малки маркучета единият отиваше към дистрибуторната капачка то е за оборотите
  22. "saro_crx" там доколкото си спомням сега има маи 3 сериозни бущона за тях ли говориш
  23. Та по моя проблем.Днес реших да побарам свещите, защото прекъсва слагах, махах, сменях, разменях и аз ги обърках, че като пробвах резултата от това да спре да прекъсва тръгнах надоло и какво да видя-минава 4 хиляди оборота, отиде до 6 и 500. Сега ще сменям кабели и свещи, и ще пиша дали се оправи проблема.Благодаря за отговорите на колегите.
  24. може ли някои да ми помогне с подобна таблица като на колегата с 5-тият ген сивиц,че мисля че има разменен зъб? (не отива повече от 4 хиляди оборота)
×
×
  • Създай нов...