vesivanova 1069 #1 Публикувано 21 Март, 2010 Честита пролет на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 21 Март, 2010 А дано, че ми писна от тази зима. Мерси колежке. Честита на всички и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 21 Март, 2010 Честитааа Айде към гумаджиите да сложим летните цвички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #4 Отговорено 21 Март, 2010 Честитааа Айде към гумаджиите да сложим летните цвички Чакайте дават го пак със сняг към края на март И мене ми писна от зимата, ама и април не е за подценяване Така че почакайте още мъничко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #5 Отговорено 21 Март, 2010 Искаме сняг! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #6 Отговорено 21 Март, 2010 Честита пролет на мойта вече и сложих джапанките и е готова за лятото и да завали сняг едва ли ще се задържи за повече от ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #7 Отговорено 21 Март, 2010 Честита първа пролет и от мен! днес видях и щъркел, тъй че наистина надали ще има още зима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #8 Отговорено 21 Март, 2010 Честита първа пролет на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #9 Отговорено 21 Март, 2010 Честита пролет и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #10 Отговорено 21 Март, 2010 Като стана дума за щъркели... ето един от днеска ...честита пролет колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pe6o74 41 #11 Отговорено 21 Март, 2010 Честита пролет на всички ! Утре(22-и) откриваме мото-сезона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #12 Отговорено 21 Март, 2010 (Редактирано) Честита колеги, и да ни донесе само хубави емоции Редактирано 21 Март, 2010 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #13 Отговорено 21 Март, 2010 честита първа пролет.Зимта свърши дано и кризата така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #14 Отговорено 22 Март, 2010 Честито и от мен колеги! Като гледам какво хубаво време е навън сега, как да не излезнеш да се поразходиш (пък даже и без Хонделите) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #15 Отговорено 22 Март, 2010 Честита пролет на всички.В четвъртък видях цяло ято щъркели на морето, повече от 100 парчета бяха и гледката беше невероятна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #16 Отговорено 24 Март, 2010 честита пролет на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #17 Отговорено 26 Март, 2010 Честита на всички!Не забравяйте че идва и пролетната умора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MYA 0 #18 Отговорено 26 Март, 2010 А утре вечер да не забравите да смените часа!А за пролетната умора си е верно, достра неприятна част от иначе толкова хубавия сезон!Поздрави, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #19 Отговорено 26 Март, 2010 колегите моторджии нали знаете, утре откриваме сезона! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове