Jump to content
hlapaka_cbr

Проблем с Accord

Recommended Posts

Проблемат е следния, при по интензивно исползване на спирачките се появяват вибрации на волана.И вече незнам от каквое. Защото смених доста нешта като заначало бяха дискове и накладки,накраиници на реиката и накрая всички шарнири отпред.Ако някои може да помогне с идеи.Благодаря предварително. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един глас за вътрешно каре :o но не съм сигурен дали не трябваше да тресе и при набиране на скорост ако беше вътрешно каре.

Редактирано от chopper1969

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като заначало бяха дискове и накладки,

Пак си ги провери, защото вибрациите при спиране са свързани само със спирачната система ...Виж си и спирачните апарати и самата главина да няма някакво биене...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен имаше подобно нещо,от задържащи цилиндърчета. Просто почистване,и отстраняване на мизерийките по буталцето,оправиха нещата,а иначе направо спираше колата от загрелите дискове,и страхотно вибрираше волана. Пипни дали ти загряват дисковете,без да си натискал интензивно спирачките,и ако е така-действаи :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съветите. :) И утре мисля да почистя апаратите и да сменя смазката на водачите, и да видим тогава какъв ще бъде ефекта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да докладвам резолтатите от процедурата. Ефекта небеше много голям но вече знам че нямам нищо криво или разбито, а дугият "+" е вече имам перфектна ръчна и добре смазани водачи на всички спирачни апарати и най-полезнот смених си спирачната течност. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да са ти криви джантите аз имах такъв проблен изправих ги и вибрацийте изчезнаха.Успех колега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги имам още еди технически въпрос към тези които са сменяли предни дискове, когато се монтират от задната страна на главината исползвалисе някаква втулка или каквото и да било груго зада може самият диск да се центрира по някакъв начин спрямо главината, преди дасе стегнат болтовете?Благодаря предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато си купих моите дискаве имаше упътване челно биене 0.02мм аз ги докарах до 0.05 и съм доволен биенето по диаметара не го пишеше важно е при затягането да ги редуваш 2х2 преди да ги поставиш почисти добре главината виж да няма подбитости ако се налага използвай ситна шкурка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...