Jump to content
banditt

Хонда 1.3 75кс и БМВ 1.6 101кс

Recommended Posts

Имах БМВто,продадох го и сега съм 100пъти по доволен с Хондата.Може да е 1.3 ама е по пъргава от БМВто и гори 2пъти по малко.Е максимума на БМВто беше 200км/ч ,а на Хондата ми е едва 165км/ч ,но пък сега обмислям един суап с двигател 1.6 128кс и няма да имам проблеми предполагам с максималната скорост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако говориш за малкия VTEC 1.6 125hp, аз съм поддържал 200км/ч без проблем на магистралата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то4но за него ама как ще го монтирам при мен ми е пълна магия.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то4но за него ама как ще го монтирам при мен ми е пълна магия.....

..със много зор :P доста неща се сменят, защото си карб...иначе си се продават по принцип комплект фул суап (двигател, скорости, инсталация, ецу) само че, за теб трябва още - резервоар, бензинови пътища (а това си е доста работа).Поздравление за покупката...и аз карам като твоята (е, почти де...с някои доработки... ;) ) и съм доволен. Както се казва welcome to сектата. Бих те посъветвал:1во - да си попълниш профила, а именно - от къде си (за да може по-точно да те насочват колегите, ако търсиш магазин или майстор)2ро - да се замислиш заслужава ли си да даваш парички за суап-а и какво точно търсиш от колата (както и дали мислиш да я караш или продаваш)3то - ако решиш, че ще караш и ще правиш суап-а да намериш читав майстор :thumbs1:Успех! Редактирано от chris_barnes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да са плашиш колко му е да смениш полвината кола :thumbs1:хората совалки праят та както и да е ша помагаме :PБреех че много бивши беемвисти в нашия форум ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

banditt, нещо не ти е наред с колата. 1.3 си вдига 210 без ядове :P

Колицата си е добра. Без играчка няма как да смениш двигателя ама важното е че става ;) Само не знам защо търсиш максимална скорост ??? ;)

п.п. първия ред е базик :D

п.п.п. chris_barnes, какво се правиш на луд тука с някви спортни филтри ?? :D не се услушвай :P

тези теми какви са ??? а ? ;)

http://forums.hondabg.com/index.php?showto...t=0&start=0

http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry389097

или искате само вие да си карате бързи Д13-ки :thumbs1::D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

препоръчвам ти да видиш и следните теми:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...39&hl=d13b2http://forums.hondabg.com/index.php?showto...35&hl=d13b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
благодаря за съветите ....за сега щото май ше ми трябват тепърва още много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@teror1staе, той човека иска двигател да сменя, не да кара д13..а за моята още не е доказано бърза..само така се говори :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе незнам какво ги отписвате Д13КИТЕ .но скоро ще се знае на какво са способни.Ако не стават пръв ще напиша ;)

chris_barnes дали ей така му се изка да го сменя ;) ,или въпроса е за кончета.

П.п колега ти колко теми си пуснал; за тая колица :) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От тая тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44967 останах с впечетление че момчето има сичко дето е нужно за суапа. Въпроса е дали пасва в купето, там тампони пр. някои дето знае да каже.Все пак няма да е лошо да уточниш точно какъв е мотора D16?? и от каква каросерия 6ген ще е свален (англичанка, купе)?

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...не знам какъв Д16 е но 6те се постарая да разбера,а колкото до типа 6ген - англичанка купе.По неофициална инфо вси4ко пасва да влезе в моята 5ген хечбек така 4е само рейката да си остане моята :) ...ама дали е така един господ знае?!

....ВСЕ ПАК АКО ГОСПОД Е ВЪВ ФОРУМА ... ...ДА МИ ПИ6Е?! К'ВО СЕ ПРАВИ ;):D

Доста не6тица трябва да събера за да по4на каквото и да било,демек ел схеми , БАЯ ЪКЪЛ , уффф чак се 4удя.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми ще трябва да смениш цялата инсталация :) и да си купиш друго еку не това което върви със суапа или евентуално да вземеш ключа и патрона от колата от която ще сваляш моторапреди време и аз суапвах с д16y8 и си е бая разправия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам цялата д16 със вси4ко

I:\BlackBerry\pictures

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се и съмнявам че ще изплатиш колата само от икономия на гориво :DАз преди време карах бмв 320 150 кончета и мога да кажа,че БМВ НЕ знаят какво е икономичен двигател :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз съм с д13ка ,но на магистрала съм правил180 на бенз и 190 на газ LPG :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

190km/h??? :D Аз по магистралата и по надолнище едвам съм правил 180, а на равно едвам прави 160... а ти 190.... утрепа ме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...по равното Д13-ката ми правеше 170км/ч до 160 бързичко си ги прави за 1.3 после до 170 се искаше повечко време,но за по голяма скорост мисля,че ще е трудно без доработки.Бмв-то верно гори много,но на дълго и върви осезаемо повече от 1.3-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

190km/h??? ;) Аз по магистралата и по надолнище едвам съм правил 180, а на равно едвам прави 160... а ти 190.... утрепа ме :)

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го написах за времето когато карах D13 :)И 160км/ч са километрите които можех да подържам нормално на магистралата, а не да правя максимална скорост с много дълга права ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...