eddy 214 #1 Публикувано 13 Февруари, 2010 (Редактирано) Честит Трифон зарезан колеги. И честит Св. Валентин на всички католици.. П.П. Забравих, че е и прошка, ако има нещо да ме прощавате.. Редактирано 13 Февруари, 2010 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 13 Февруари, 2010 (Редактирано) Не, не, не - никой да не му свети на Валентин! Само Трифон Зарезан п.п. Само българските празници Редактирано 13 Февруари, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 14 Февруари, 2010 Честито отваряйте виното ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
мег 0 #4 Отговорено 14 Февруари, 2010 честито и от мен на всички трифоновци и най – вече на всички винари и винаджии Весело изкарване то днес са се събрали една камара празници на куп така че доста поводи ще има за наздравициЖалко че на този празник хондите остават по гаражите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #5 Отговорено 14 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #6 Отговорено 14 Февруари, 2010 ЧЕСТИТ СВЕТИ ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ НЕГОВОТО ИМЕ.и на валентиновците разбирасе ,но аз чествам празниците по български не по западен модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #7 Отговорено 14 Февруари, 2010 Ч А С Т И Т У ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #8 Отговорено 14 Февруари, 2010 (Редактирано) По ред на празниците Наздраве!Ако съм засегнал някого, извинявам се, не е било нарочно.Обичайте се!п.п. И на именниците, ЧЕСТИТО! Редактирано 14 Февруари, 2010 от blueeye Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 920 #9 Отговорено 14 Февруари, 2010 Честито, давайте виното!Само българските празници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TaNo 7 #10 Отговорено 14 Февруари, 2010 честито и от мен, весело изкарване на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #11 Отговорено 14 Февруари, 2010 Честит празник колеги с пожелание утре по-малко да ни болят главите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #12 Отговорено 14 Февруари, 2010 (Редактирано) А весел пазник и честит имен ден на Трифонофците ,Наздраве и живи и здрави ,аз тръгвам да си празнуваме на вилата.А да ме прощавате ако съм наранил някои , не е било нарочно Ай се убавиня и назраве и само БГ. Редактирано 14 Февруари, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didoo 0 #13 Отговорено 14 Февруари, 2010 Честит празник на всички и прияно изкарване.Отваряйте домашното винце и са мятайте .Честито и на всички влюбени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zikofb 1 #14 Отговорено 14 Февруари, 2010 Да не забравяме и счетоводителите ! Днес е Свети ДДС Ха Ха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #15 Отговорено 14 Февруари, 2010 Весело изкарване на всички,кои каквото и да празнува-НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Десислав Иванов 8 #16 Отговорено 14 Февруари, 2010 Честит празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki1 2 #17 Отговорено 14 Февруари, 2010 Честито на всички Трифони с пожелание за лека глътка и мазна трътка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #18 Отговорено 14 Февруари, 2010 честито на всички Трифоновци Валентиновци и изобщо на всеки който празнува на този ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #19 Отговорено 14 Февруари, 2010 Весело изкарване колеги и да не прекалявате с виното ей ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paco86 0 #20 Отговорено 14 Февруари, 2010 честито и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #21 Отговорено 14 Февруари, 2010 ЧЕСТИТ ВИ ДЕН НА ВИНОТО.ЧЕСТИТО И НА ИМИЕНИЦИТЕ И НА ВЛЮБЕНИТЕ. ДНЕС СЕ ИСКА ПРОШКА, ТА МОЛЯ ДА МИ ПРОСТИТЕ АКО С НЕЩО СЪМ ВИ ОБИДИЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове