rado_eg6 0 #1 Публикувано 22 Декември, 2009 (Редактирано) колеги моля за помощ като подкарам вти-то 5ген по магистралата и на 30-40тия километар колата почва да тропа и да вибрира цялата предница само когато подавам газнякои имали идея от какво може да е имам вътрешно ляво каре разбито може ли да е това и защо като е студено не тропа Редактирано 22 Декември, 2009 от rado_eg6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 22 Декември, 2009 Не може ми най вероятно е това. Колега ползвай търсачката има такива теми и от там можеш да си извадиш изводи. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
70nK@7@ 0 #3 Отговорено 22 Декември, 2009 карето.......може и тампон на мотора да е....друго не се сещам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Titi-Honda 0 #4 Отговорено 22 Декември, 2009 Прилича на каре ама то се осешта принципно с 70-100 като лека вибрация на волана аа при теб или е пред разпад или има и нешто друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rado_eg6 0 #5 Отговорено 22 Декември, 2009 то това е,че като е карам продалжително говорим за 30-40км а не км/h и почват вибрации и чуканекарето като го хвана има радиекален луфт и то 3-4мм ама интересното е,че не тропа като е судено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #6 Отговорено 23 Декември, 2009 Отиваш сменяш карето така или иначе е за смяна и после ще се разбере дали е от него или има и друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #7 Отговорено 23 Декември, 2009 (Редактирано) Това се получава и от крива полуоска. Като сменяш карето може да си провериш полуоската дали не е крива и от това да се получава радиално биене и вибрации. Редактирано 23 Декември, 2009 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Titi-Honda 0 #8 Отговорено 24 Декември, 2009 ОК значи казахме каре до тук добре, ама сега мн. внимавай какво ще вземеш, че има едни БУКВАЛНО Изкарват 2-дена Външните карат ама вътрешните НЕ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #9 Отговорено 24 Декември, 2009 то това е,че като е карам продалжително говорим за 30-40км а не км/h и почват вибрации и чуканекарето като го хвана има радиекален луфт и то 3-4мм ама интересното е,че не тропа като е судено Карето няма радиекален луфт а радиален...Освен разбитото каре, мисля че имаш някое колело, на което ти задържа спирачният апарат, щом при каране по дълго време, ти се засилват вибрациите и чукането..Весели празници.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rado_eg6 0 #10 Отговорено 24 Декември, 2009 апаратите сам ги смениавал и не вярвам да е от тях просто интересно ми е когато загреят некои части защо чука и тресе колатаБЛАГОДАРЯВИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове