V-tec 1 #1 Публикувано 9 Ноември, 2009 Привет на всички Най-накрая ми остана време да споделя радостта си с вас Собственик съм на една уникална машина за мен JDM S2000 оборудвана с Mugen gearbox и Mugen exhaust Докато не взех ключовете на колата в ръката си всичко беше като нещо нереално за мен, мечта която стана реалност. Няма ден, в които да не я погледа и да продължа да се чудя какво стой до мен.Помня преди няколко години бях на едно изложение и имах възможността да се докосна и поседя в това чудо. Тогава се замислих и моментално заработи фантазията ми дали ще има ден в които да притежавам такава кола. Е това стана реалност Благодаря на всички за подкрепата, помощта, съветите и специялно на един невероятен човек той си знае кой е Ето я и нея снимките са направени с любезното съдействие на Nihavai благодаря ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #2 Отговорено 9 Ноември, 2009 Уникална е човек да ти е честита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #3 Отговорено 9 Ноември, 2009 Честито колега!Пожелавам ти милион безаварийни километри с тази красавица. Това S2000 е мечта за целия форум и аз също се надявам един ден да седна в такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #4 Отговорено 9 Ноември, 2009 Колата е страхотна , поздравления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 9 Ноември, 2009 Е Жорка честито е ,заслужаваш си я ,некати ся да ти е гадно всеки ден и всяка вечер да си в нея И напук на теб колкото и да я мъчиш само бензин да и наливаш и консумативи ПП: Както се казва таз година с2000 догодина НСХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 9 Ноември, 2009 (Редактирано) Честито колега,искрено се радвам на хора като теб,които бавно и упорито постигат и сбъдват мечтите си Много безаварийни и много-много да те радва колата Редактирано 9 Ноември, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 9 Ноември, 2009 Кък можа да си купиш тоа тесен сандък ве Жореее ... и тия грозни седалки .. пфуууу .... муген-буген ... дрън-дрън ! " Нема да се качим ф таа кола никога ! " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #8 Отговорено 9 Ноември, 2009 Леле,леле,леле егати машината,направо е страшна! Честито,и със здраве да си я шофираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #9 Отговорено 9 Ноември, 2009 Много ти се кефя колека искрено ти завиждам.Пожелавам ти милион безаварийни километри и без ПТП-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #10 Отговорено 9 Ноември, 2009 Честито и от мен колега колата е голяма красавица...да си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #11 Отговорено 9 Ноември, 2009 Жоре много да си я слушаш колата и много да те радва. Аз имах щастието да седна в нея (ииииииии ще да умра от кеф). Уникална кола. Догодина на националната да не се скатаваш ми да я докараш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 9 Ноември, 2009 Супер невероятна кола. Какво би могъл да каже човек при такава гледка. Да ти е честита и да и се радваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #13 Отговорено 9 Ноември, 2009 Жоре честита придобивка , ти си човека , който винаги ще ме учудва Да си я караш с кеф както всяка една Хонда си карал досега , със здраве и безаварийно Да внимаваш с бордюрите и неравностите И както ти я обичаш и тя да те обича Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #14 Отговорено 9 Ноември, 2009 Честито колега!Пожелавам ти милион безаварийни километри с тази красавица. Това S2000 е мечта за целия форум и аз също се надявам един ден да седна в такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #15 Отговорено 9 Ноември, 2009 Да ти е честита и много безаварийни километри. И дай боже всекиму такова сладурче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6040 #16 Отговорено 9 Ноември, 2009 Честито и поздравления за постобработката на снимките - особенно за последната (със "прозрачният" капак) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #17 Отговорено 9 Ноември, 2009 Колега ще ти пожелая само здраве, другото е в гаража ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #18 Отговорено 9 Ноември, 2009 (Редактирано) Честита сбъдната мечта колега пожелавам ти още много такива мечти да те спохождат.ааа за колатаа просто нямам думи да опиша колко ме радва сякаш стои пред моя балкон.Жив и здрав колега и колата покраи теб. Редактирано 9 Ноември, 2009 от Al_Capone ПравопиÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gunterche 0 #19 Отговорено 9 Ноември, 2009 Честито Жоре с здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #20 Отговорено 9 Ноември, 2009 Честито Фен и МаниакРадвам се от сърце за теб.Сбъднал си мечтата на много хора от форума.Жив и здрав да си да те радва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #21 Отговорено 9 Ноември, 2009 Оставам без коментар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoianzho 0 #22 Отговорено 9 Ноември, 2009 честитo И дай боже всекиму такова сладурче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #23 Отговорено 9 Ноември, 2009 Уникална красавица, какво да кажа... жив и здрав и много безаварийни KM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #24 Отговорено 9 Ноември, 2009 Честито Жорка , дай боже всекиму по едно такова бижу в гаража. Със здраве да си я караш и по малко газ да и даваш докато свикнеш със задното Дано все повече такива култови коли да красят нашият форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #25 Отговорено 10 Ноември, 2009 Леле истинската мания хонда и то със задно Честито фен евала за избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Amuletoflove 1 #26 Отговорено 10 Ноември, 2009 Честито колега уникална е колата човек като я види и се влюбва в нея желая ти много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #27 Отговорено 10 Ноември, 2009 Със здраве да си я караш и да и се радваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atamatsu 0 #28 Отговорено 10 Ноември, 2009 Наистина е страшна красота,честито,да ти носи само радост и много базаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #29 Отговорено 10 Ноември, 2009 честито и от мен колега, а тея номера от коя държава бяха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #30 Отговорено 10 Ноември, 2009 Евала пич, голяма машинка е това имал съм удоволствието да се возя в такава голяма лудница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #31 Отговорено 10 Ноември, 2009 Само едно голямо Ти си я заслужаваш Жоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #32 Отговорено 10 Ноември, 2009 Както казваше Драгича.Их тея грозни хонди с 2000 за нищо не стават и като вземат да им слагат едни гадни червени салони вътре ужас.Жив и здрав и винаги щастлив докато я караш и да не ти омръзва скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krt 1 #33 Отговорено 11 Ноември, 2009 страхотна кола ЧЕСТИТО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #34 Отговорено 11 Ноември, 2009 Ехе... а си спомням като караше CRX-а как се вдъхновявах, че и аз ще карам Хонда някога... Хехе, ти си истински фен човеко CRX>Civic>Prelude>CRV>S2000... а може и да пропускам нещо, но ти наистина си заслужил да си возиш сектанстския гъз в нея САМО КЕФ С НЕЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #35 Отговорено 12 Ноември, 2009 Благодаря на всички за хубавите думи Пожелавам ви да сте здрави най-вече и всеки да си сбъдне мечтите След някой друг ъпдейт ще сложа нови снимки ПП:Shefa Историята е следната: Civic 4-gen, CRX 2-gen, Civic 6-gen, Civic 5-gen, Prelude 4-gen, CR-V и S2000 )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #36 Отговорено 12 Ноември, 2009 страхотна машина,а какъв салон само,наистина е красавица.мн.безавариини и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #37 Отговорено 12 Ноември, 2009 Ееее колега напрао кефиш...евала.А S-2000 напрао кърти.Пожелавам ти много беэаварийни км и дълго време да й се радваш на машинката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #38 Отговорено 12 Ноември, 2009 Колега, честито за красавицата! Много да те радва и ти обаче да и угаждаш Като я гледах се сетих за един виц.. Спира един дядо с трабант на светофра, а до него спира бизнесмен с Бентли. Вижда, че дядото се любува на колата му и сваля прозореца:- Как е, дядо? Варви ли трабанта? - Върви, чедо! А твоята как е, върви ли, чупи ли се много?- А бе, дядо, тва е Бентли! - Ами щото гледам не ги карат много, викам може много да се чупи и за това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #39 Отговорено 12 Ноември, 2009 Честита. Наистина е уникална. Пожелавам на всички ценители на хонда да имат и по едно такова бижу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #40 Отговорено 12 Ноември, 2009 Честито , като я гледам ми текват лигите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове