ma4o 11 #1 Публикувано 3 Ноември, 2009 Ха сега да видим кои не си е сложил зимните гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #2 Отговорено 3 Ноември, 2009 (Редактирано) На източното крайбрежие още няма сняг. Ама съм готов с гумите Редактирано 3 Ноември, 2009 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #3 Отговорено 3 Ноември, 2009 и в Ямбол няма все още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #4 Отговорено 3 Ноември, 2009 Честит на всички мене не ме свари не подготвен но можеби тези от общината ще ги свари за поредна година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #5 Отговорено 3 Ноември, 2009 Ха сега да видим кои не си е сложил зимните гуми Леле кой пита за гуми.Още ли сме с резервната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #6 Отговорено 3 Ноември, 2009 Тази вечер май ще подрифтим , къде нарочно къде без да искаме ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #7 Отговорено 3 Ноември, 2009 Честит ви първи сняг колеги натрупа ли май ще има много ръчки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #8 Отговорено 3 Ноември, 2009 Честит първи снягАми в Пловдив валя от сутринта до преди малко, ама не ме уплаши, да сложа зимните гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 3 Ноември, 2009 Честит ви сняг първи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #10 Отговорено 3 Ноември, 2009 Честит! Аз вече открих дрифт сезона и сноуборд сезона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #11 Отговорено 3 Ноември, 2009 Честито! За всички почитатели на зимните спортотве - Vitosha Webcam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #12 Отговорено 3 Ноември, 2009 И тук няма нищо още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #13 Отговорено 3 Ноември, 2009 При нас си вали стабилно от половин час насам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #14 Отговорено 3 Ноември, 2009 Тук си вали стабилно.колата не ми е готова а жената не дава нейната Честит и от мен Ето и петрохан оня ден в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #15 Отговорено 3 Ноември, 2009 Сутринта и тук валя,но след обяд се преобразува в дажд и както се казва с,, се на метеното.Дрифт тази нощ НЯМА да има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #16 Отговорено 3 Ноември, 2009 Във Враца си натрупва днес едни 5+ сантима.Калмар, знам че си фотографче, я снимай на хората врачанскиО балкан как го е белнало, да се порадват хората на убава гледка, да го е'ва (то друго няма на какво да се радва човек от тоя град, да го е'ва) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #17 Отговорено 3 Ноември, 2009 Какъв сняг!? При мен е 34 градуса http://vbox7.com/play:4c12039a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #18 Отговорено 3 Ноември, 2009 ехее какъв сняг бе момчета..тука в Русе ни сняг, ни дъжд, ни дявол ама това е защото не съм сложил гумите още, апък аз поръчвам времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #19 Отговорено 4 Ноември, 2009 Ха сега да видим кои не си е сложил зимните гуми Леле кой пита за гуми.Още ли сме с резервната Естествено Тя е с зимен граифер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове