lusi_v84 0 #1 Публикувано 28 Октомври, 2009 колеги преди няколко дена си купих от тоя колега(go6i11),пружини за прелюд!! ако видите какво ми е пратил! нещо раждясало,изгнило ,а на всичкото отгоре и едното подобие на пружина е счупена на 2 части!! снимал съм ги даже!! моята грешка беше че не отворих кашона в офиса на еконт ,а си платих и на доверие!! понеже съм нов и не знам къде да пиша!! просто искам да ви предупредя да не купувате нищо от тоя мошенник!! съжалявам ако съм збъркал нещо с темата ,модераторите да я преместят където трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icaka 2 #2 Отговорено 28 Октомври, 2009 Колега,ти свърза ли се после с него!Той обясни ли ти нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #3 Отговорено 28 Октомври, 2009 трябвало е да ти прати подробни снимки но ти ако не си му поискал нормално тои да си трае,и винаги като си поръчваш по куриер казваи да се слага тази опция,,овори преди да платиш"Моето мнение е,че колко тои е виновен тлкова и ти.п.п.Голяма част от хора занимаващи се с части втора ръка дебнат за балъци из форумите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 28 Октомври, 2009 (Редактирано) според мен удари му един тел да се разберете ! Колегата е бил доста коректен до сега , с него само съм приказвал няколко пъти по телефона, но ми направи доста добро впечатление. За ръждясала е нормално горе долу - все пак не купуваш нова пружина особено ако не ти е искал много пари(колкото да не е без нищо). Това че е счупена вече е лошо, може да е била спукана и тея от Еконта да са я довършили ..... абе най добре се свържи с него , не вярвам да не се разберете.п.п. и мен скоро ме нагърбиха здраво, ама преди да вдигна патардията видях че с "добро" няма да се разберем .... Редактирано 28 Октомври, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 28 Октомври, 2009 (Редактирано) Ето заради такива хора вече ме е страх да пазарувам от колеги във форума ужасна постъпка просто не е истина Редактирано 28 Октомври, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #6 Отговорено 29 Октомври, 2009 Не вземам ничия страна, но познавам този човек (go6i11) лично от много години.Моят съвет е да се чуете по телефона и да се разберетеВариaнта със леко ръждасалите пружини е ясен, не са нови, нормално е.Счупената е варинат , който и Теро е описал. Теории много, но не искам да гадая. Ето заради такива хора вече ме е страх да пазарувам от колеги във форума ужасна постъпка просто не е истина Не е етично да съдим без да сме наясно и сигурни какво точно се случваНе ме е страх да пазарувам от форума, но пазарувам от доказали се хора като Стамен, Драго и т.н.Най-малкото форума е мястото, което ме запозна с много хора, намерих много нови приятели. Почти няма кътче в България в , което да нямам познат на който да звънна с молба да ми провери това което ще купувам. Когато едно нещо е обмислено предварително и проверено, проблеми нямаКогато аз продавам, предварително обяснявам реалното състояние на частите. Изпращам куп снимки, за да не ме разнасят после и мен в поредната тема.....Ниската цена винаги е леко подозрителна, по-добре да дам някой лев повече на човек за който съм на 100% сигурен, че няма да ме изпързаля или ако се случи нещо и се сгреши неволно, то всичко ще мине по обратния път ...П.С. Екипът на http://forums.hondabg.com по никакъв начин не носи отговорност за извършваните сделки и не предоставя информация за участниците!Идеята е да си отваряте очите и да проверявате по всякакви възможни начини преди да купите, тези теми са тежки, разменят се грозни изрази и епитети, които можем да си спестим..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #7 Отговорено 29 Октомври, 2009 ми като не взимате страна,не носите отговорност и т.н и т.н,защо изказваш мнение и правиш реклама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #8 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Случва се .... и мен скоро ме преебаха , но в друг форум , където принципно са даже по-коректни от тук ,ама .... кво да се прави.Иначе наистина ... свържи се с човека първо , обясни му . Той ако е точен , ще ти върне парите , ти на него стоката.Пружина ако при транспорт успеят да я счупят , представи си ако я сложиш на колата :bg:edit : винаги съм си мислел дали не може да се направи рейтинг за купува/продава , както е в ebay. Много полезно нещо , а и кара хората да са по-добри продавачи и купувачи за да трупат "точки" .... доказано , че помага ! Редактирано 29 Октомври, 2009 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 29 Октомври, 2009 то има ли пружини втора ръка да не са леко ръждясали? Верно счупена пружина е друго нещо... ма защо не си му се обадил веднага.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #10 Отговорено 29 Октомври, 2009 трябвало е да ти прати подробни снимки но ти ако не си му поискал нормално тои да си трае,и винаги като си поръчваш по куриер казваи да се слага тази опция,,овори преди да платиш"Моето мнение е,че колко тои е виновен тлкова и ти.п.п.Голяма част от хора занимаващи се с части втора ръка дебнат за балъци из форумите Подкрепям колегата, че и ти имаш малко вина, но човек докато не се опари не ги взима на сериозно тия неща. Аз откакто изгорях така с едим GSM Nokia 8800(изпрати ми го с прецакан лентов кабел, работи точно 1 час и започна да дава бял екран, а панела беше в окаяно състояние), вече не се навивам на такива сделки без да го видя да го плащам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #11 Отговорено 29 Октомври, 2009 Не вземам ничия страна, но познавам този човек (go6i11) лично от много години.Мишо като си голям познавач знаеш ли че от неговия акаунт пише и още един човек.Гоши както казваш може да е точен,но ако другия му е изпратил пружините,него познаваш ли???Не са ти ясни някои подробности май. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #12 Отговорено 29 Октомври, 2009 Така нека да погледнем и другата гледна точка.Аз съм въпросният човек които е пратил пружинките и временно ползеах акаунта на гоши11.Та както се казва за последно когато видях пружините бяха здрави поне на ваншен вид а 4ак изгнили и прогнили.... се пак не са от магазина цената беше 150лв. но се спазарихме на 110. Като ги пуснах си бяха цели но ако е имало спукване или нз там кво може да е станало нека не обеиняваме директно този които ги е продал.Ами ако колегата се е опитал да ги монтира и е станал фал какво,кои може да каже че не е така. Беше му предложено решение 20лв и получава друга здрава пружина. мисля че е справедливо. Но както и да е може да си спориме докато вси4ки тук станеме на преклонна възраст. До сега имам доста продадени части през форума нямам проблеми. Дори се чудя на колегата (Wink) че нещо се опитва да се изкаже, при положение че му направих голяма услуга и му спестих баде6ти пари да дава ако иам проблеми с имобилаизер и загубен клиуч. НО........... това е от мен толкова. АКО ТРЯБВА ТАМ МОДЕРАТОРИТЕ ДА СИ СВАР6АТ РАБОТАТА И ТОВА Е ОТ МЕН ТОЛКОВА МИСЛЯ ПОВЕчЕ ДА НЕ ПИшА ПО ТЕМАТА ЗАщОТО Е БЕЗМИСЛЕНО.П.П. Сега влязох в положението на драго (драгича) по отдавнашни такива проблеми и го разбирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #13 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Аз пък мисля, че трябва такива като теб, който ползват чужди акаунти направо да се изритват от форума. Разбираш ли ме... Краси! Редактирано 29 Октомври, 2009 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #14 Отговорено 29 Октомври, 2009 може ли само някой да ми обясни как се чупи пружина при пренасяне от еконт. тва да не е стъкло(те и стъкла отдаване вече не трошат).за 100 кинта ли се излагате. не случайно само на български и само в българия я има поговорката"не е важно на мене да ми е добре, важно е на вуте да му е зле". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #15 Отговорено 29 Октомври, 2009 ми като не взимате страна,не носите отговорност и т.н и т.н,защо изказваш мнение и правиш рекламаХвана го на местопрестъплението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #16 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) А Аз пък мисля че не ти е работа да казваш кои и какво трябва да стане с него... разбираш ли ме....БАЦЕ.. Аиде слагаите катинар че накрая някои ще се изкаже пак неподготвен. Редактирано 29 Октомври, 2009 от KRASI_HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #17 Отговорено 29 Октомври, 2009 Аиде изритваите ме там или квото си мислите че искате правете.Аман от комплексари хората ви го казаха отдавна че тука останаха само мишки.Сила сте голема пред малките си мониторчета ама то е така казал го е народа (Българска простотия)..нема краи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #18 Отговорено 29 Октомври, 2009 Колега Краси ,стига се пени де , хем си виновен а в същото време ....се държиш ...малко нагло според мен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #19 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Аман от комплексари хората ви го казаха отдавна че тука останаха само мишки.Цъър ...цър ... ако може да цръкна .. лекичко ... ей немаш "трошица" срам ве колега ! Баси м@м@та ... п.п... а Гоши го познавам и е голем пич ! Редактирано 29 Октомври, 2009 от Road®aceЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #20 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Браво бе и как се чупи така пружина толко лесно ,дай двадесет лева да ти дам старата /здравата / та да си взема отстъпката коята направих...........лелелелеллле. докаде стигнахме.нямам думи.за двадесет лева .кажи каде да ти ги пратя, дай му на момчето пружината .лелеллеле майко мила 20 лева.до там ли стигнахте бе хора........................................браво Колега ти почна не аз или ние е заради такива историй форум нъцки даже затворете темата иииха извинявай че църкам .за поста под мен Редактирано 29 Октомври, 2009 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #21 Отговорено 29 Октомври, 2009 Щом знаете кои виновен кои невинен понеже сте присъствали физически на зделката се радвам че в бг има доста медиуми...и хора виждащи от разстояние. Кво да кажа бе хора да виновен съм,то е лесно ами ако не съм никои не се замисля в това.да наи лесн ое да обвиняваш понеже никои не иска да баде прецакван както и аз да ми се връща вече негодка стока. Незнам какво стана с тоя форум не е като едно време.. Вече всек и е филосов,професор или тем подобни работи. аман значи ма то затова е форум се пак. И мен преди години ме прецакаха пак тук от Форума ама не съм хукнал да разправам примерно че колегата които вече има морга за такива части е мошенник.Защото няма доказване и това си е между нас..ама...се тая .. като гледам тука парво се говори после се мисли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #22 Отговорено 29 Октомври, 2009 И мен преди години ме прецакаха пак тук от ФорумаЕ ти направо си призна, че си го прецакал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #23 Отговорено 29 Октомври, 2009 НА МЕНЕ ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ МИ ПРАТИ ЕДИН КОЛЕГА ЕДНА ПРЕДНА И ЕДНА ЗАДНА.СЕГА КОЛАТА СЕДИ НАСТРАНИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #24 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) тъжно звучи ама позната картинка KRASI_HONDA, кажи кратко и ясно "аз му пратих здрави пружини" , lusi_v84 вади снимки на счупените пружини, защото не вярвам да лъже и отивате да се разправяте с Еконт , защото явно те са виновни ....... п.п. B E X 3 M, като слагаш различни как очакваш да седи на право ??? или сменяш две по две или не се занимавай с глупости. много ясно че пружините дето са ти ги пратили ще са различно "уморени " от твоите ...... Редактирано 29 Октомври, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #25 Отговорено 29 Октомври, 2009 И мен преди години ме прецакаха пак тук от Форума...Същата работа като с терориста.и ония се издъни че го е прецакал, сега и ти го направи п.с.жалък си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #26 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Колега Иванов недеи да казаваш че съм прецакъп Терото,на мен са ми продали нещо и аз после го продавам и помолих терото да ме изчака няколко дена,но той избърза я сега го запитаи дали съм го цакнъл ? върнахму парите и това е,а можех да се направя на луд!!Теро така ли е? Редактирано 29 Октомври, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #27 Отговорено 29 Октомври, 2009 Не, не е така, защото сам си каза че си го излъгал.И се дървеше и до край говореше, че нищо няма да му върнеш, а накрая поне постъпи мъжки и каза че ще си дадеш парите.По-добре късно от колкото никога(за което браво).Но вече е все тая, защото терориста си е върнал парите.Дай да не акаме.Важното е ся този пич да си поправи грешката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #28 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Много ясно че ще се дърви като го нападате всички, че даже и ще го биете , без даже да сте го изслушали Редактирано 29 Октомври, 2009 от Sa8o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #29 Отговорено 29 Октомври, 2009 не съм много съгласен с теб но си прав няма да клепам темата дано момчето се оправи и всичко е ок,на тая криза ся пари се кътат не се раздавът на всеки да бъдем по коректни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #30 Отговорено 29 Октомври, 2009 върнахму парите и това е,а можех да се направя на луд!!Теро така ли е? Върна ги няма смисъл да отваряме темата на ново. Тогава бяхме се разбрали да ми звъннеш и така нататъка , което ти не го направи и заради това реагирах така. И се опита да ме изкараш някакъв лъжец дето се опитва да прави някакви смешни номера .... при положение че си знаел, че кутията може да не е това което продаваш ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #31 Отговорено 29 Октомври, 2009 Aбе където има мизерия, има и кой да те прецака. За 5 леа ако ще да е!И всички са мъже зад монитора и по телефона , ама като трябва да върнат парите .... не знам кои тогава се крият като мишки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #32 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) А за какво става въпрос в тази тема? Чесане на езици .А и къде е снимката на счупената пружина? Редактирано 29 Октомври, 2009 от mercury Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #33 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Извинявайте че се намесва ,сравнително нов участник съм във форума спрямо повечето от вас .Случката е доста грозна и се чудя защо просто не се чуят по телефоните и не се разберат замесените.Бивали VW форума да ни четат и да се смеят.Аз лично до сега не съм имал подобен проблем все пак мисля че повечето сме от една порода. Редактирано 29 Октомври, 2009 от WILDMAN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #34 Отговорено 29 Октомври, 2009 П.П. Сега влязох в положението на драго (драгича) по отдавнашни такива проблеми и го разбирам.Убеден съм че ще се разбирате,обаче ти набута момчето само със 150лв.а драгича мен с няколко хиляди.Продължавай така и ще достигнеш неговото ниво.Такива сме ние българите,малки и големи тарикати! Тези от еконт май са големи здравеняци за да строшат пружината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #35 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Дайте семкииииии,тука става еб@ти и филма на трагедиииите! Преди месец някъде и аз се опарих от един уж много коректен колега пт този форум. От тогава нататък може да е винтил за джанта но искам и пускам, опцията -"прегледай пратката преди да платиш" и всичко е ток и жица! Редактирано 29 Октомври, 2009 от PETE_TONG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #36 Отговорено 30 Октомври, 2009 (Редактирано) Убеден съм че ще се разбирате,обаче ти набута момчето само със 150лв.а драгича мен с няколко хиляди.Продължавай така и ще достигнеш неговото ниво.Такива сме ние българите,малки и големи тарикати! Тези от еконт май са големи здравеняци за да строшат пружината.Кажи с какво те е набутал Драго. Защото да ти кажа, взе да ми писва неговото име да се споменава във всяка тема. От 1000 доволни все ще се намери един дето, очакванията му да не се оправдаят. Аз съм пазарувал непомня колко неща от него, винаги е бил адски коректен и търпелив с мен, понеже сигурно аз съм най - кофти претенциозен клиент който е имал. Викал съм му, бил съм недоволен но винаги е оправял нещата.А Краси ... БАЦЕ, българската простотия се измерва с постъпки като твоята. Тя не е имагинерно понятие, сред нас е и не прощава. На някой повече, на други по - малко ... първите седем години. Явно теб не са те завивали като малък, липсвала е обич. Но това едва ли ще го разбереш...Баце. Редактирано 30 Октомври, 2009 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #37 Отговорено 30 Октомври, 2009 ми като не взимате страна,не носите отговорност и т.н и т.н,защо изказваш мнение и правиш рекламаМай четеш между редовете, казах че не вземам ничия страна и изказването на мнение не е реклама Не вземам ничия страна, но познавам този човек (go6i11) лично от много години.Мишо като си голям познавач знаеш ли че от неговия акаунт пише и още един човек.Гоши както казваш може да е точен,но ако другия му е изпратил пружините,него познаваш ли???Не са ти ясни някои подробности май.Да не му светя , за да знам кой седи зад компютъра и пише???Ако ти си по-наясно да беше разяснил, освен аз и другите да научат нещо от теб ми като не взимате страна,не носите отговорност и т.н и т.н,защо изказваш мнение и правиш рекламаХвана го на местопрестъплението И за кое по-точно ме хвана ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #38 Отговорено 30 Октомври, 2009 Не мислех да пиша в темата ама мишката с моето име ме подразни заради такива като тебе Не купувам нищо повече от форума ако ще да има опция изпробвай и върни с обещетение само на място око да види ръка да пипне капиш.А и се чудя защо още няма забрана за подобни "коректни " търговци в раздела продава части и аксесоари? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове