koko_wrc crx vtec 0 #1 Публикувано 10 Октомври, 2009 (Редактирано) ЕТОГО И МОИТО РЕКСЧЕ НА АВАТАРА МИ Редактирано 10 Октомври, 2009 от koko_wrc crx vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naka 0 #2 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честито ти рексче колега. Дай по-голяма снимка ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #3 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честито, много безаварийни километри с любимия за мен модел на любимата марка!Съвсем добронамерено ти завиждам Със здраве да се кара ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #4 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честито колега.Пожелавам ти много приятни мигове с рекса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #5 Отговорено 10 Октомври, 2009 честито и на пищигово в най скоро време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 10 Октомври, 2009 Дай по-голяма снимка ако може ...на ДВГ-то ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX 7 #7 Отговорено 10 Октомври, 2009 честито и от мен коце с здраве да си караш рексчето,безавариино каране и приятно слушане на vtec системата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #8 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честито Надявам се си го изпънал яко нагоре по завоите до Атолука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #9 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честито супер е машината и умната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #10 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честитито и от мен знаи че си си купил наи-добрата Хонда за всички времена , и цвета е жесток драсни 1 на лични ако не е таина от къде я купи и колко Поздрави (и аз мисля да налазвам такава) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #11 Отговорено 10 Октомври, 2009 И от мен честита нова красавица. Много да те радва и да не се чупи, само каране и бенз, нищо друго.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #12 Отговорено 10 Октомври, 2009 той човека неможе да слезе от колата сигурно, вие снимки искате честито колега и мн безаварийни най-важното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #13 Отговорено 10 Октомври, 2009 (Редактирано) честито и от мен коце с здраве да си караш рексчето,безавариино каране и приятно слушане на vtec системата мерси и на теб сашто ти пожелавам безавариино каране и по скоро едни спортни колани да сложиш и на твоя рекс Редактирано 10 Октомври, 2009 от koko_wrc crx vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #14 Отговорено 10 Октомври, 2009 Честито ти рексче колега. Дай по-голяма снимка ако може мерси колега ште кача и голяма снимка но оште несам запознат сас саита ими трябва малко помошт как става тук това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #15 Отговорено 10 Октомври, 2009 честито и на пищигово в най скоро време мерси колега тя вече беше на пиштигово и сам доста доволен от варвенето но има какво дасе иска оште в момента сам зле от кам саединител и скорости трудно ми влизат но штего отстраним и този проблем сашто така и окачването мие зле и несе даръжи добре на патя сега штеси сменям окачването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #16 Отговорено 10 Октомври, 2009 благодаря на всички за пожеланията ште кача и поголяма снимка но парво трябва да разбера как става това оште несам запознат сас саита даите малко инфо ако може де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #17 Отговорено 11 Октомври, 2009 (Редактирано) Честито пич,това е колатаМного да и се кефиш,защото манията е голяма. За съжаление най-вероятно си за синхронизатори,акот и "хъркат" скоростите-това е проблем при Б серията,но може и само със съединител да минеш п.с.Относно окачването:Съвет от мен,не слагай Жълто Кони(ще ти изпадат пломбите ) вземи си ФК-комплект Редактирано 15 Октомври, 2009 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #18 Отговорено 11 Октомври, 2009 Еха още една манияшка машина в клуба честито фен само хубави мигове да имаш с този рекс мечта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Nikolaev 2 #19 Отговорено 15 Октомври, 2009 Честито и от мен. Да си я караш със здраве и много много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #20 Отговорено 15 Октомври, 2009 Интересен екземпляр си взел.Карай си го със здраве и се грижи за него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #21 Отговорено 18 Октомври, 2009 Да ти е живо и здраво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #22 Отговорено 18 Октомври, 2009 честито със здраве да си я караш ирадваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #23 Отговорено 18 Октомври, 2009 Колега постни снимки на рекса да му се накефим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #24 Отговорено 18 Октомври, 2009 здравеите колеги много от вас ми писаха да пусна снимки на моят рекс ето вече мойе даго видите заповядаите :) http://koko2468.snimka.bg/automobiles/honda-crx-vtec.433836 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВладоВТ 2 #25 Отговорено 18 Октомври, 2009 Зверче и то много красиво. Безаварийно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CROCPIT 0 #26 Отговорено 19 Октомври, 2009 Чакам некое фото на двг колега.Аз карам купе 6 ген. с D16Y8 но като мине малко кризата мисля да бодна точно тоя мотор в коша и да махна патерицата.Фото моля ако може... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #27 Отговорено 19 Октомври, 2009 Чакам некое фото на двг колега.Аз карам купе 6 ген. с D16Y8 но като мине малко кризата мисля да бодна точно тоя мотор в коша и да махна патерицата.Фото моля ако може... хубаво колега ама несам правил снимки на дбг-то пак и сега няма как да стане да направя штото не сам в бг жалко по-нататака ште пусна и на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #28 Отговорено 19 Октомври, 2009 Лелеееее, само кат' я гледам и полюционирам.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #29 Отговорено 20 Октомври, 2009 Хондата наистина радва колега.Много безаварийни километри и щастливи моменти от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #30 Отговорено 20 Октомври, 2009 Колата е доста загрозена нищо лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #31 Отговорено 20 Октомври, 2009 Честито и на теб колега,безаварийно каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #32 Отговорено 21 Октомври, 2009 Колата е доста загрозена нищо личноабе пич незнам тея снимки кадето сиги сложил вав твоето инфо от каде са ама тая 6 генерация беше на пиштигово и е караха едни роми и тази обява вав мобиле .бг е фалшива та нерзбрах искаше да кажеш че това е твоята кола или какво са направили германците с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #33 Отговорено 21 Октомври, 2009 хаха пич не разбрах изобщо какво се опитваш да ми кажеш май ме бъркаш с някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #34 Отговорено 21 Октомври, 2009 да ти честито и повече 100 октанов бензин да го караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове