Jump to content

koko_wrc crx vtec

Фен
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно koko_wrc crx vtec

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 12.06.1980

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Брацигово
  1. Уффффффффф.....я стига дрън-дрън ами кажете кога ще ходите да се организираме повече хора и да погледаме малко шоу??? А между другото каква е тая б16-ка 105 коня без витек? Не съм отворен на двигателите но не знам за такава.Ами д16у7 е двигателя, спеца в понеделник няма да е в Пазарджик, аз в неделя не мога да ида на Пищигово, така че предполагам във вторник може да имам работа към Пазарджик и да му се обадя.Място за гонки има в Панагюрище, но се правят 1-2 старта и след това идва полицията, та ако ще са много стартове няма как да стане.п.п. пак казвам, не мисля че съм по-бърз от б16-ката, а че при изравнено тегло, ще падна с много малкоабе еи рулемакер ли си ролкови канки ли си нете знам ама нешто много ти знае устата до сега се старпявах да непиша ама ти се оля недеи да лазиш по на хората нервите да невземеш да налазиш нещо друго разбрали и да говориш за б16-ките колко варвят като незнаеш шушляк щото на спеца мотора беше мои и аз занм как варви и колко а ти като се си много барз с тея д16-ки и на патя които ти казваш от рали шампиота на бг за които аз се сещам за асарел медет мога да доида и да ми покажеш колко си барз ааа или ако искаш на калояново немам притеннции спри да спамиш и да дранкаш глупости и простотии из темите малко се саобразяваи яото тарпението е до едно време нищо лично но ми писна и внимаваи какво ще пишеш за напред бади по реален и коректен с колегите от форума никои неиска дати слуша глупостите сас здраве от мен , извинявам се на другите колеги от форума за спама ми но се сдаржах вече ако си сериозен, съм навит да видим колко вървиш по пътя за асарел медет даже и преднина ще ти дамколега аз винаги сам бил сериозен и колегите го знаят така че неми говори за сериозност нети искам преднината и несе изхварлям като теб кав си бил и ко си правил и колко караш то си има начини за това неме караи да спамвам темата ако обичаш повече като му доиде времето ще доида да покараме окс.
  2. Уффффффффф.....я стига дрън-дрън ами кажете кога ще ходите да се организираме повече хора и да погледаме малко шоу??? А между другото каква е тая б16-ка 105 коня без витек? Не съм отворен на двигателите но не знам за такава.Ами д16у7 е двигателя, спеца в понеделник няма да е в Пазарджик, аз в неделя не мога да ида на Пищигово, така че предполагам във вторник може да имам работа към Пазарджик и да му се обадя.Място за гонки има в Панагюрище, но се правят 1-2 старта и след това идва полицията, та ако ще са много стартове няма как да стане.п.п. пак казвам, не мисля че съм по-бърз от б16-ката, а че при изравнено тегло, ще падна с много малкоабе еи рулемакер ли си ролкови канки ли си нете знам ама нешто много ти знае устата до сега се старпявах да непиша ама ти се оля недеи да лазиш по на хората нервите да невземеш да налазиш нещо друго разбрали и да говориш за б16-ките колко варвят като незнаеш шушляк щото на спеца мотора беше мои и аз занм как варви и колко а ти като се си много барз с тея д16-ки и на патя които ти казваш от рали шампиота на бг за които аз се сещам за асарел медет мога да доида и да ми покажеш колко си барз ааа или ако искаш на калояново немам притеннции спри да спамиш и да дранкаш глупости и простотии из темите малко се саобразяваи яото тарпението е до едно време нищо лично но ми писна и внимаваи какво ще пишеш за напред бади по реален и коректен с колегите от форума никои неиска дати слуша глупостите сас здраве от мен , извинявам се на другите колеги от форума за спама ми но се сдаржах вече
  3. Колко си забавен само. Нали се сещаш, че всеки може да кара направо? Има време ще мина, просто си имам и друга работа, а миналата седмица имах проблем със колата. Наистина си се вживял в ролята на някакъв много бърз рейсър, но си доста далече от истината. Слез на земята, порастни малко. Ще пробваме б16-ката със сток д16у7-цата. Кажи ми само с колко мислиш, че ще падна на 400мАбе мажки незнам с колко ще паднеш ама недеите да цапате темата повече,(спец) престани и ти няма смисал да се спамва темата.А пич(rulemaker) теб те знаем с твоите сток д14-ки и д16-ки, незнам дали хората могат да кара само направо или и по завоите но това сие твое мнение и немисля че има нещо общо с темата тука (нищо лично нямам кам теб )но недеи да спамиш повече защото неее приатно.Извинявам се за спама.
  4. клипат е направен много добре евала на пича дето го е правил ,и от гледна точка на спора с колегите кои какъв е бил и кое правил мисля че нее тук мястото да се спори затова че немарсете темата повече няма смисал от такива глупости и спорове които каквото иска може да прави с колата си и да кара с каквито си иска джанти вие несте тея които трябва да садите или обсаждате за това че това е тема за среши и мероприатия а не за караници и осаждане на кои каква муе колата още един пат браво на пича за клипа.
  5. спец още си много малак да казваш кои каде и кога да ходи ясно немисе занимава с глупостите ти и недеи да приказваш глупости че понякога ме дразниш и да неси сменим шапките сега разбра ли ме
  6. и още нещо колата сими варви колкото искам аз не колкото искаш ти , и като доида този пат не сас 16-ките и с музиката както бях миналия пат и тапите няма даги свалям пак и чип неми трябва пак сас стока щеси карам :Д пак ти ако искаш и таблото и там още каквото можаш можеш да свалиш не само карантията и не само гуми да и сложиш ами и крилца ако искаш и сложи всеси е тая хахахахахахах
  7. спец стига си се дървил ти 4е видях миналия пат как една д16-ка как ти помпеше кофата пак си тръгнал на големите риби да скачаш че както каза ангел да несложи биелите с претропалия колянов вал и да плачеш после хахахахахаххахаахха
  8. хаххахаха тоя клип може още 100 години дасиго пускаш радваи се че и там ти пуснах че и толкова немаше иначе да има, а сега не гуми ами ако искаш и крилца и сложи и не само седалките ами и изолациата ако искаш и искараи всеси е тая SPEZ понил както казват руснаците
  9. спец нема какво да си вращаш щото неможеш, само на сан вече или трябва да сам заспал на старта или да немога да ги вкарам всичките предавки та тогава чак хахахахахахаха
  10. а бе теро кое муе барано на този сивик че говориш ,какво е сменяно по мотор или по глава и т.н кажи нали всичко знаеш, колегата с алфата него слушаи (терото) сивика си е пален сток ,неговорете глупости без да сте наясно само се исхварляте да не казвам като какво на сухо.
  11. то хубаво ама като гледам штее много лошо времето тази неделя но пак какво може и дасе получи аз сам там поне за сега незнам какво ште кажат другите колеги от пз.
  12. Колега запечатваш шибидаха и краи с проблемите аз имам два црх-а и двата ми течаха единия го оправих бяха запушени маркучите на шибедаха и спря да чете а на другия го залепих с тиксо и краи с водата то е от мен успех с наченанието.
  13. да ама ако е така няма да можем да ходим на пистата в пиштигово иначе става но парво трябва да ходим на пистата ангеле и тогава дасе съабираме аз сам за за мен проблеми няма да чуем какво ще кажат и другите.
  14. Колега и аз да искажа едно мое мнение от няколко месеца търся в германия кутия за б сериата и просто мога да кажа че цените са страшни говорим за цени от 450 евра на горе така че мисля че цените в бг са горе долу приемливи при положение че е взимаш с уговорката ако неработи добре да я върнеш ,влез в гугала и напиши скорости за б сериата ама не само в англия и щатите ами в другите даржави и виж как са цените и си направи сам извод, и затова сам сагласен с колегата (Драго).
  15. колеги тази седмица няма да мога да доида но ако успея другата седмица дасе прибера до обяд в бг щесе постарая да доида и аз на срещата и на писта пиштигово естествено надявам се искренно да успея само да мина границите безпроблемно и сам там стискаите ми палци всичко да е ок.
×
×
  • Създай нов...