kleni 17 #1 Публикувано 2 Септември, 2009 Днес бях свидетелкак един ТИР(който не беше виновен)мина през опел ТИГРА като през консервена кутия.ХОРА КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 2 Септември, 2009 ами тя тиграта си е точно такова ...... ама и сивиците са същата работа, така че както каза kleni - внимавайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 3 Септември, 2009 Цитат от един фотатджийски форум: Хората със слаби сърца да не гледат следващите кадри! 29.08.2009 г. Мястото на катастрофата е близо до село Динково (Видинско) в посока град Лом. Катастрофата е станала рано сутринта, ние минахме по обяд. Отсечката е права... Колата е излетяла от пътя, "прегърнала" е едно дърво, предницата е на дървото, купето е на 50 метра по-нататък, а задния капак (врата) на още 20 метра... Колата е Fiat Brava (хората така казаха). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #4 Отговорено 3 Септември, 2009 такова нещо не бях виждал, хора карайте внимателно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magian 0 #5 Отговорено 3 Септември, 2009 Лелеее, тоя (тая) с колко ли е фърчал/а по тесния междуселски път? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #6 Отговорено 3 Септември, 2009 Е това вече не е лесно да се направи! Фиатчето на панделка около дървото, чак ми е смешно... баси и скороста и дървото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 3 Септември, 2009 Леле майко.това не сам вярвал че ще го видя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #8 Отговорено 3 Септември, 2009 Е това вече не е лесно да се направи! Фиатчето на панделка около дървото, чак ми е смешно... баси и скороста и дървото...Само не мога да разбера кое ти е смешно. Панделката или дървото, може би двете заедно? Смей се на красив и богат, че дано те стигне, но на това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #9 Отговорено 3 Септември, 2009 Това фиатче е супер сравнение с тиграта,ТИР-а я беше направит колкото каса от бира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #10 Отговорено 3 Септември, 2009 Това показва, че когато се кара неразумно и глупаво, едно дърво да има на полето точно него ще уцелиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #11 Отговорено 3 Септември, 2009 Имали жертви колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #12 Отговорено 3 Септември, 2009 При тиграта и двете момчета починаха,единият на място,другия на път за болницата/след 5 минути/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #13 Отговорено 3 Септември, 2009 Имали жертви колеги Ти как мислиш? Ето информацията - http://dnes.dir.bg/2009/09/02/news5012571.html Хубаво е всички "рацери" да си спомнят, че няма безсмъртни И понякога си отиват хора без никаква вина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #14 Отговорено 3 Септември, 2009 (Редактирано) .Само не мога да разбера кое ти е смешно. Панделката или дървото, може би двете заедно? Смей се на красив и богат, че дано те стигне, но на това...Прав си колега .. но в началото като го видях , ми се стори направо невъзможно. Виждал съм RS6 прегърнала пак едно дърво ,но това като го видях не го повярвах.И все още ми е трудно..И защо Тира мина през Тиграта ? Редактирано 3 Септември, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #15 Отговорено 3 Септември, 2009 Незабравяите ,че на всеки може да се случи За това караите разумно и вниателно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #16 Отговорено 3 Септември, 2009 УЖАС! Аз вече спазвам правилата.....дано и отсрещния прави същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #17 Отговорено 3 Септември, 2009 Майчице мила, Фиата е разпилян на основни части, а тиграта е в плачевно състояние....която напомня, че караме стари коли, които нямат свръхестетвени способности и ние сме далеч от професионални шофери и все още дърветата са по-здрави от колите....карайте внимателно и не надценявайте колата си и способностите си ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #18 Отговорено 3 Септември, 2009 Виждал съм десетки катастрофи, но този фиат .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #19 Отговорено 3 Септември, 2009 Бог да ги прости загиналите и дано вече се осъзнае тоя народ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #20 Отговорено 3 Септември, 2009 това с Фиата го видях наживо като се прибирах от морето - беше някъде м/у Слв-НвЗ-СтЗ ... Гражданска защита и две Пожарни го "разлепяха" от дървото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BaT^SmoukofF 1 #21 Отговорено 3 Септември, 2009 Как не е гръмнала газовата бутилка само не ми стана ясно ...не че има особено значение ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #22 Отговорено 3 Септември, 2009 Тези с камионите не са хора,те са изроди които карат на принципа "по-големия е с предимство винаги"2006 година когато още карах нисан,без да извършвам каквото и да е нарушение,чакайки колата пред мен да завие ме връхлетя бетоновоз блъсна мен,колата пред мен и колата която идваше нагоре по улицата.Ето това остана от колата ми : http://unl1mited.snimka.bg/automobiles/nissan.83967.1699950 .Колеги винаги внимавайте и заради другите защото по-голяма част от тях са пълни безхаберници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #23 Отговорено 3 Септември, 2009 Ами то всеки на думи кара бавно, ама в колата като седне и стрелката отива много бързо в червеното. Днес гледах в Пловдив по Христо Ботев, посока гарата как няколко рекса и сивика си караха поне с едно 150-160 ... Затова много много внимателно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #24 Отговорено 4 Септември, 2009 Вчера се прибирах от кино малко след полунощ.Хондаджии, двама на брой, си устройваха състезание и на кръстовището на Източен и Независимост караха с поне 100 С колко ли карат извън града?Към престъпниците най-строги мерки. Ама кога ли ще го видя?! В този живот със сигурност няма да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
владсан 0 #25 Отговорено 7 Септември, 2009 не забравяйте мотото на националната среща..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #26 Отговорено 9 Септември, 2009 пази Боже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #27 Отговорено 9 Септември, 2009 Тези с камионите не са хора,те са изроди които карат на принципа "по-големия е с предимство винаги"2006 година когато още карах нисан,без да извършвам каквото и да е нарушение,чакайки колата пред мен да завие ме връхлетя бетоновоз блъсна мен,колата пред мен и колата която идваше нагоре по улицата.Ето това остана от колата ми : http://unl1mited.snimka.bg/automobiles/nissan.83967.1699950 .Колеги винаги внимавайте и заради другите защото по-голяма част от тях са пълни безхаберници!На мен ли го казваш. Бил съм собственик на фирма за международен транспорт. Смело мога да заявя, че от 10 шофери на тирове 1 е свестен, другите са пълна СГАН - крадци, пияници и пълни малоумници. С шофьорите на камиони и Сталин не е успял да се справи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #28 Отговорено 9 Септември, 2009 колега тези картинки как си ги направил с фотошоп или и аз нз :lol: леле все си мислех,че катастрофите в бг няма да намалеят ама тази е абсурдна .... но след като видях в предишна тема интегра разцепена на 2 това ми изглежда като разбила се количка от лего...... незнам :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #29 Отговорено 12 Септември, 2009 http://www.bulphoto.com/events/18255/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barba 21 #30 Отговорено 12 Септември, 2009 Басииуй му ма*ката , такова чудо като тоз фиат не бях виждал , то директно си се е разпаднало за частици , А това дърво лол мн здраво излезло заралика от колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #31 Отговорено 12 Септември, 2009 Ей това с фиата и аз не бях го виждал ужас..не че и с тиграта съм го виждал...нямам думи просто..пази боже,все по-страшни катастрофи стават,на къде отива тая работа..не знам..наистина ужасни кадри..настръхвам като ги гледам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #32 Отговорено 12 Септември, 2009 И днес на същото място където се удари тиграта,стана катестрофа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #33 Отговорено 12 Септември, 2009 Мале Пази боже това е бати ужаса.бог да ги прости загиналите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #34 Отговорено 6 Октомври, 2009 Неприятна случка,трябва да се внимава не само за собствените действия,но и всеки трябва да има едно наум,че по пътищата има големи ненормалници... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове