Niko1 6 #81 Отговорено 27 Август, 2009 Чернокоси батка...страхотни са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 6 #82 Отговорено 28 Август, 2009 Имали някакво значение. Аз лично съм за БЛОНДИНКИТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #83 Отговорено 28 Август, 2009 аз се чуда почитателите на блондинките... колко такива са виждали?!Хич да не е, в България блондинките са 1 на 100.А перхидролените... ае нема нужда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #84 Отговорено 28 Август, 2009 Имаше 1 виц: -Sex? Male or Female ?-It doesn't matter.И тук така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata_g 6 #85 Отговорено 28 Август, 2009 аз се чуда почитателите на блондинките... колко такива са виждали?!Хич да не е, в България блондинките са 1 на 100.А перхидролените... ае нема нужда.аз да се изфукам, жената е чистокръвна блондинка, но е прекалено умна за цвета си коса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #86 Отговорено 16 Ноември, 2009 Русо гладно няма както са казали хората, не че и чернокосите стоят гладни, но всичко е въпрос на вкус. Аз съм за Блондинките но не и зад волана. Колега аз имам богат опит с блондинките тука в Ирландия.Мечтата на всеки мъж: руса,с сини очи,стройни крака, ...... Минах на брюнетки поради ред причини.... и се пак търся огнената червенокоса тигрица феникса сред жените Не че,ако ме загледа пак някой руса ще и откажа , да пием кафе но се пак,повечето перхидролени кукли огупяват с смяната на цвета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #87 Отговорено 17 Ноември, 2009 +1 за блондинките. Определено перхидролките ме радват много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #88 Отговорено 17 Ноември, 2009 Черна коса и сини очи казвам аз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #89 Отговорено 17 Ноември, 2009 а ве да е дашна,кво значение има косата????? :P :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #90 Отговорено 17 Ноември, 2009 БОГАТА умна и тъмнокожа мулатка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #91 Отговорено 17 Ноември, 2009 HONDA е колата а ИЗРУСЕНА е жената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #92 Отговорено 17 Ноември, 2009 е много ясно чернокоси със зелени очи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkstar 1 #93 Отговорено 17 Ноември, 2009 (Редактирано) абе най-важното е черна коса със сини очи , кестенява коса със кафяфи очи Редактирано 17 Ноември, 2009 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #94 Отговорено 19 Ноември, 2009 Руси или черни.....тънки и дебели няма значение цвета на косата, а акъла в главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Abby_Viper 0 #95 Отговорено 5 Април, 2010 Руси или черни.....тънки и дебели няма значение цвета на косата, а акъла в главата Акъла май не е важен според един приятел, само преди седмица ми каза....цитирам: "- За к'во ми е умна жена?! Няма да играя шах с нея я!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #96 Отговорено 5 Април, 2010 Няма да играе първите няколко дена , по-скоро нощи. Ами после ? Нали трябва да има какво да си кажеш с човека до теб ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavle 2 #97 Отговорено 5 Април, 2010 "блондинки или тъмнокоси, за мъжката част от форума" бих добавил "И ЧЕРВЕНОКОСИ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #98 Отговорено 5 Април, 2010 за мен няма значение цвета на коста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #99 Отговорено 5 Април, 2010 Тфа е като да земеш да избираш между черен NSX и жълт NSX. Кфо ти пука къф е на цвят важното е тфа под капака и като завъртиш ключа да пали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #100 Отговорено 5 Април, 2010 Руса японка с зелени очи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #101 Отговорено 5 Април, 2010 И трите дядо попе п.п.Много бих се наслаждавал на подобна тема но "Само за дамите от форума" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #102 Отговорено 5 Април, 2010 За жена чернокоска - русата за любовница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #103 Отговорено 5 Април, 2010 Жената трябва да е с черна къдрава коса,и с зелени очи,не много висока малки ц..ци и стегнато ду...е.Или с червена коса.Една жена с черна или червена коса изглежда много по первезна от една руса.Сички руси ми изглеждат еднакви.Но признавам че има и руси дето извинявам се ако съм обидил някои просто лично мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #104 Отговорено 6 Април, 2010 (Редактирано) Абе косата, не е чак от такова значение. Виж за перфектните мерки може да се поговори по-задълбочено. Редактирано 6 Април, 2010 от Ndh15 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #105 Отговорено 6 Април, 2010 Жената трябва да е с черна къдрава коса,и с зелени очи,не много висока малки ц..ци и стегнато ду...е.Или с червена коса.Тука си много прав една такава ме е обсебила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #106 Отговорено 6 Април, 2010 Ако видиш една руса и една чернокоса жена в гръб една до друга, винаги ти се иска да видиш и лицето на русата.Това ми го каза една фризъорка така мислели мажете, може да е права Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #107 Отговорено 6 Април, 2010 няма значение,важнато с коя можеш да си споделиш любовта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #108 Отговорено 6 Април, 2010 И Червенокоси... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #109 Отговорено 6 Април, 2010 Мъдрокоси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #110 Отговорено 6 Април, 2010 И Червенокоси... Оуу дааа...... много са важни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #111 Отговорено 7 Април, 2010 Имаше идин виц за Иванчо и дядо поп "Иванчо бил ратай при дядо поп. Дядо поп имал три дъщери. Една сутрин дядо поп казал на Иванчо: -Иванчо, ставай стягай се, ще ходим да копаем лозето с попадията. Станал Иванчо приготвил се, натоварили каруцата и тръгнали. Отдалечили се не много от къщата и видяли, че са забравили мотиките. -Иванчо, скачай от колата и отиди да ги донесеш!-казал дядо поп-те са зад вратата. Върнал се Иванчо в къщи и гледа трите дъщери на попа и им казал: -Дядо поп каза да ви опъна и трите! Те обаче не му повярвали и тогава Иванчо се провикнал: -Дядо Попе, и трите ли? -И трите, и трите!-отвърнал дядо поп. "та и аз съм така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #112 Отговорено 7 Април, 2010 Руси, тъмни, червени, няма значение, важно е тръпка да има, и да са повече..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #113 Отговорено 7 Април, 2010 Незнам обаче вица си го бива! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #114 Отговорено 8 Април, 2010 Няма значение цвета на косата, както и доста други фактори, но да не се отплесвам. По темата: никой не споменава за прошарените косици . Иначе определено, ако има руса и черна, със сигурност първо ще загледам русата. 100% сигурно (даже и доказано) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #115 Отговорено 8 Април, 2010 Мисля, че от по голямо значение е мотора. Трябва да е V образен препоръчително 6 цилиндров и да държи във високите, щото често ще се вкарва в прекъсвач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #116 Отговорено 8 Април, 2010 Между блондинка и брюнетка ще загледам по-хубавата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #117 Отговорено 10 Април, 2010 Мисля, че от по голямо значение е мотора. Трябва да е V образен препоръчително 6 цилиндров и да държи във високите, щото често ще се вкарва в прекъсвач Да колега на пълно прав си,даже бих казал че трябва да държи на по голямо ръчкане при дълго каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodan 0 #118 Отговорено 4 Май, 2010 Определено тъмнокоси със светли очи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #119 Отговорено 4 Май, 2010 Определено тъмнокоси със светли очи Споделям мнението на колегата,с две ръце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #120 Отговорено 4 Май, 2010 Изненадам съм от добрия избор на форума към червенокосите,тъй че и аз съм за тях.Фамке Янсен,Blood Rayne..... еххх. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове