enviro 0 #1 Публикувано 21 Юли, 2009 Уважаеми приятели, Вашите дарения са нужни на Бригита Б. Момчева за операции в Лайпциг. Сумата е около 80 000 Евро. http://www.sosbety.orgОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ХОРАТА С ОТВОРЕНИ ОЧИ И СЪРЦА КЪМ ЖИВОТААз съм Бригита Божидарова Момчева на 19 години от град София.На 09.03.2009 г. пoстрадах при катастрофа като пътничка в град София.Почти всичките ми ребра са счупени, премазан гръбначен прешлен-тх8. Прекъснат се оказа в по-голямата си част и гръбначният ми мозък.Към настоящия момент, с усилията на екипа медици от МБАЛСМ „Пирогов” съм жива, но неподвижна и безчувствена от гърдите на долу. В пълно съзнание съм и движа свободно двете си ръце, но не мога да прегърна с радост живота...ПОДКРЕПИ БЕТИкод на SMS: DMS BETY на номер 17 777Изпратете дарителски SMS с текст DMS BETY на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , vivatel и M-Tel).За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.вижте повече: http://www.dmsbg.com/projects_details_a ... 02&start=0БАНКОВИ СМЕТКИСметка - IBAN - Валута - Клон7000 1516723931 - BG46 UNCR 7000 1516 7239 31 - BGN - 2017000 1516724099 - BG69 UNCR 7000 1516 7240 99 - EUR - 201http://www.sosbety.orgБЛАГОДАРЯ ВИ!Ще помоля темата да стане важна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 21 Юли, 2009 +1 смс. дано се възстанови напълно момичето. пожелавам и го от все сърце. стига се избивахме по пътищата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enviro 0 #3 Отговорено 21 Юли, 2009 +1 смс. дано се възстанови напълно момичето. пожелавам и го от все сърце. стига се избивахме по пътищата.Ако НИЕ не помислим как караме и какви ги вършим на пътя няма кой да го направи Моля Ви хора ПОМИСЛЕТЕ преди да натиснете педала до край Време е да спрем войната по пътищата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #4 Отговорено 21 Юли, 2009 и аз пратих СМС , само защото се надявам да не е фалшива работата , иначе бих пратил много повече, просто съм състрадателен човек, дано някой не злоупотребява с това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enviro 0 #5 Отговорено 22 Юли, 2009 и аз пратих СМС , само защото се надявам да не е фалшива работата , иначе бих пратил много повече, просто съм състрадателен човек, дано някой не злоупотребява с товаТемата е ето от тук http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=136096 Надявам се и почти до едно положени съм сигурен че е реално всичко това щом и момчетата от другяит форум някой от тях де са били свидетели на катастрофата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #6 Отговорено 22 Юли, 2009 Един смс и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #7 Отговорено 22 Юли, 2009 +смс и от мен, стискам палци да се събере сумата и съжелявам, че нямам финансовата възможност да помогна повече, дано момичето се възстанови !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 22 Юли, 2009 1 смс + Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #9 Отговорено 22 Юли, 2009 1 смс + Дано момичето се възстанови напълно от все сърце го желая това да се случи! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyOne 0 #10 Отговорено 22 Юли, 2009 1 смс и от мен.....малко, но от сърце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #11 Отговорено 23 Юли, 2009 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #12 Отговорено 23 Юли, 2009 Остава само да се надявам, че паричките от двата смс-а ще се изхарчат по предназначение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #13 Отговорено 23 Юли, 2009 +1. Тук съм и аз. Дано се оправи по скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #14 Отговорено 23 Юли, 2009 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #15 Отговорено 23 Юли, 2009 -1.2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #16 Отговорено 23 Юли, 2009 +1 Дано да се съберат нужните средства и всичко да се оправи, за да може Бети да има пълноценен живот. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен 0 #17 Отговорено 23 Юли, 2009 (Редактирано) Дано има повече хора да помогнат и всичко да се оправи Редактирано 23 Юли, 2009 от пламен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HORHE :) 0 #18 Отговорено 23 Юли, 2009 +1 и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #19 Отговорено 23 Юли, 2009 + 1. Дано се оправи момичето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #20 Отговорено 24 Юли, 2009 +3 От Моето СемействоДано се оправи по скоро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #21 Отговорено 24 Юли, 2009 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #22 Отговорено 24 Юли, 2009 +2 дано се оправиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #23 Отговорено 24 Юли, 2009 Нямах нет и затова чак сега прочетох темата.Няколко пъти плюс и от мен.Защото......аз бях там и видях всичко Скапания боклук бакшиш,който направи обратен от нищото на забранено място.Видях искрите и чух силния удар,а това което няма да забравя е глухия удар от падането на телата.А също и единия час докато чакахме линейките.Един час държах насила момичето на асфалта да не мърда,докато беше цялата в кръв и с избити зъби, и виеше от болка.После се разбра че е парализирана,а момчето което караше мотора е със счупена ключица и множество фрактури.Така че помогнете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #24 Отговорено 27 Юли, 2009 И аз по-късно, като купя валчер, ще пусна някой друг смс и малко да повдигнем темата. Дано да се съберат парите и да се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #25 Отговорено 27 Юли, 2009 +1 и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #26 Отговорено 27 Юли, 2009 айде още един смс от мен вече са 2 дано се оправи момичето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #27 Отговорено 27 Юли, 2009 + още няколко смс-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #28 Отговорено 28 Юли, 2009 Нямах нет и затова чак сега прочетох темата.Няколко пъти плюс и от мен.Защото......аз бях там и видях всичко Скапания боклук бакшиш,който направи обратен от нищото на забранено място.Видях искрите и чух силния удар,а това което няма да забравя е глухия удар от падането на телата.А също и единия час докато чакахме линейките.Един час държах насила момичето на асфалта да не мърда,докато беше цялата в кръв и с избити зъби, и виеше от болка.После се разбра че е парализирана,а момчето което караше мотора е със счупена ключица и множество фрактури.Така че помогнете.+ още 1 от мен....а тоя бакшиш какво наказание ще понесе, че е направил живота на невинното момиче ад, не трябва ли да има някакви сериозни санкции, да му земат книжката и да вкарат някакви ограничения малко на бакшишите, на мен ми писна да ми отнемат предимство, да ми секат пътя и тем подобни и съм сигурен, че не само на мен, айде това са бели кахъри, но това, че е помелил хората.....нямам думи, не казвам, че всички бакшиши са такива, но повечето са... а за линейката...без коментар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #29 Отговорено 28 Юли, 2009 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #30 Отговорено 28 Юли, 2009 +1 Дано се оправи това красиво момиче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #31 Отговорено 28 Юли, 2009 + 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #32 Отговорено 28 Юли, 2009 +1 смс дано това е най-малкото, което можем да направим. Благодаря на колегата за темата !!!!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #33 Отговорено 28 Юли, 2009 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antonpc 0 #34 Отговорено 28 Юли, 2009 (Редактирано) И аз се присъединявам към благородната инициатива пожелавам ти бързо да се възстановиш от травмите... Редактирано 28 Юли, 2009 от antonpc Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi VT 10 #35 Отговорено 29 Юли, 2009 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове