waterwet 8 #1 Публикувано 11 Юли, 2009 След едноседмична сага и ходене по прегледи, диагностики и тям подобни процедури, всички, при които ходих ми казваха, че всичко по ходова част и окачване е наред. Но имаше едно скърцане, което може да те побърка. Накрая се оказа, че накладките - "Кашияма", на които пише - Произведено в Япония - всъщност са по-широки напречно (в по-тясната част на феродото) и трият не с полезната повърхност, а с перпендикулярната (която намалява при износване) в основата на диска, където се заключва ъгъл с главината. Надявам се информацията да е полезна на тези, които им предстои избор и покупка на предни накладки. За Акорд 6-та ген. става дума. Умишлено не споменавам фирмата, която ги предлага (продава) на пазара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 11 Юли, 2009 с цел?!Още някой да си купи от тази фирма ли, що ли?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PROf1t 2 #3 Отговорено 11 Юли, 2009 Хвърлях боб и май става дума за Евро 0*. Умишлено не довършвам името на фирмата Кашиямата са евтинийка, така че какво очаквате да има в кутийката със смешна цена и надпис мейд ин Джапан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #4 Отговорено 11 Юли, 2009 Скоро сменях накладки и аз мислех на Кашияма да заложа но прочетох тук там и се отказах заложих на ТЕКСТАР и не сбърках перфектно спиране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #5 Отговорено 11 Юли, 2009 Gambler Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #6 Отговорено 11 Юли, 2009 Скоро сменях накладки и аз мислех на Кашияма да заложа но прочетох тук там и се отказах заложих на ТЕКСТАР и не сбърках перфектно спиране Ами в Германия си предпочитат Кашияма пред Акебоно, защото Акебоно поне по думите на немците били британски. Де да знам, че като пише Произв. в Япония е менте или рецикле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 11 Юли, 2009 waterwet , в Германия Кашиямата не я взимат от Евро-07..А Акебоното и на нашият пазар е Английско и Кашияма е малко по добра от него... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #8 Отговорено 16 Юли, 2009 А аз се чудя защо не свършват пусти накладки .Аз съм с такива накладки ... но май няма да ги ползвам вече , въпреки че в началото ми се сториха хубави Изкарах над 50к км. с тях ... е няма свършване ... а бяха ми ги продали за меки (поне не ми тресе волана много много де )И междудругото съм ги купувал за 60-65 лвл ... изобщо не бяха евтиния. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #9 Отговорено 16 Юли, 2009 @cK1А как спират в момента? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #10 Отговорено 16 Юли, 2009 Един въпрос към ползващите такива накладки как се държат след продължително натоварване ? става въпрос за по екстремно спиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #11 Отговорено 16 Юли, 2009 Държат си се перфектно... Само при първите две леки натискания на педала, леко просвирват.. От там нататък, никакви ядове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #12 Отговорено 17 Юли, 2009 Явно съм уцелил големи ментета , или не са за моят стил на каране след по продължително екстремно спиране, спирачките изчезват . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #13 Отговорено 17 Юли, 2009 Това с екстремното спиране и изчезването на спирачките, се дължи повече на дисковете отколкото на накладките...И аз докато бях с поизносени дискове, го имах този проблем, защото диска не се охлажда достатъчно като изтънее...От както съм с нови дискове, го нямам този проблем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #14 Отговорено 18 Юли, 2009 Само при първите две леки натискания на педала, леко просвирват.....това се случва и с моите които са Минтекс,но пък спират добре и при по голямо натоварване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #15 Отговорено 19 Юли, 2009 колеги аз карам вече 10000 км с акебоно и мога д кайа че сам доволен акордеона си спира доста добре,а и аз карам малко по агресивно и ми се случва да спирам по екстремно.карал сам и са кашияма и мога да кажа че и от тях сам доволен но бяха от германия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове