ObiChLiFk0 495 #1 Публикувано 10 Юли, 2009 След като лятото тотално занемарихме Футбонлата тема и подобно на професионалните футболисти сме в междусезонна пауза дайте да се организираме да ходим да играем Волейбол на плажа пишете ако има съгласни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
told0 120 #2 Отговорено 10 Юли, 2009 Аз съм много надъхан,но трябва да е неделята когато всички почиват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 10 Юли, 2009 Ами точно за неделите говорим защото неделята ми е единствения сигурен почивен ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 10 Юли, 2009 Аз съм твърдо ЗА,много бичам да играя волейбол на плажа,но рядко има с кого........не съм добър,но ще помагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 10 Юли, 2009 Аз ще дойда да пия бира и да ви гледам как играете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #7 Отговорено 10 Юли, 2009 тая Неделя няма да мога! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #8 Отговорено 10 Юли, 2009 Аз ще дойда да пия бира и да ви гледам как играете По-добре и аз така да направя ,че ще ме изритат от игрището иначе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #9 Отговорено 10 Юли, 2009 И аз съм за! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
told0 120 #10 Отговорено 11 Юли, 2009 Ами трябва да се разберем неделя в която всички ще могат да дойдат...кой да гледа и да пие бира кой да играе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #11 Отговорено 11 Юли, 2009 Ок значи утре отпада дайте за следващата неделя айде 13:00 на Мрежите на Рапонги 1. ObiChLiFk0П.С Капитана на футболния отбор какво е недоволен Какво има бе Бат' Жоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aerton 0 #12 Отговорено 11 Юли, 2009 Здравейте,пичове!Току що се регистрирах и влизам първо в мероприятията.Идеятя за волейбола е много добра и трябва да се доразвие и оттам нататък да се събираме и без да е нужно да пишем.Аз имам много свободно време засега така,че дайте само ден и час,смятам че неделя е добра идея и ще е удобно за всички,но по-добре ще е ако се видим по раничко т.е. сутрин "по хладно" Айде,чао,пишете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #13 Отговорено 11 Юли, 2009 Следващата неделя е Рали България и аз ще съм там и ще пропусна волейбола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #14 Отговорено 12 Юли, 2009 В такъв случай ... 26.07 !!! чак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #15 Отговорено 12 Юли, 2009 Ейййййййййй, големи маниаци сте значи !!! Хонда какво ли не прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #16 Отговорено 12 Юли, 2009 маниаци сме само тука във форума, наживо не стоят точно така нещата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #17 Отговорено 13 Юли, 2009 Елате да играете на южния плаж , да се видим... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aerton 0 #18 Отговорено 13 Юли, 2009 Мараба на всички фенове на "Хонда".Аре дайте да се видим на Рапонгито в нед. -19.07 да кажем в 10:00,най-малкото да се запознаем,а после ще видим кой-накъде.Който дойде,дойде с другите по-нататък ще се видим! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #19 Отговорено 13 Юли, 2009 Играе ми се, че имам килограми да свалям ама събота ако съм на запой малко рано ми идва 10 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #20 Отговорено 14 Юли, 2009 Мараба на всички фенове на "Хонда".Аре дайте да се видим на Рапонгито в нед. -19.07 да кажем в 10:00,най-малкото да се запознаем,а после ще видим кой-накъде.Който дойде,дойде с другите по-нататък ще се видим!Така значи НЕДЕЛЯ 19.07 10:00 часа на Рапонги на мрежитеПравим Списък!1.ObiChLiFk02.aerton Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aerton 0 #21 Отговорено 15 Юли, 2009 Обичливко,аз като гледам май засега само двамата ше си играем.Кво става, аре всички свободни- вътре в списъка.А пък който е запивал в съб ще изтрезнява с бира и ще зяпа.Абе,който дойде,дойде аз в неделя съм там.Черна"Хонда-Сивик"-2008.Аре,до скиф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #22 Отговорено 15 Юли, 2009 Аз съм без кола Черната ми франчузойка е болна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #23 Отговорено 17 Юли, 2009 Тцтцттц Несериозна работа започвайте да се организирате за другата неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Butch 0 #24 Отговорено 18 Юли, 2009 Пичове понеже съм на гости във Варна, а и много ми се играе, ако склоня домакина също хонда фен не се е регистрирал може и да успея утре да съм на плажа. Само че дали ще има със сигурност някой.То и аз не съм сигурен на 100 % ама питам дали да натискам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #25 Отговорено 20 Юли, 2009 Ей несериозни Айде на 29.07 на Мрежата на 3-та буна Най-накрая да се организираме записванията започват 1. ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #26 Отговорено 20 Юли, 2009 Аз съм за малко тренировка и ако не излезе някоя спънка съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #27 Отговорено 21 Юли, 2009 Ей несериозни Айде на 29.07 на Мрежата на 3-та буна Най-накрая да се организираме записванията започват 1. ObiChLiFk0Сряда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #28 Отговорено 21 Юли, 2009 Объркал съм копчетата в НУМ Пада 26-ти е датата НЕДЕЛЯ 26.07.2009Мрежата на 3-та Буна 1. ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #29 Отговорено 25 Юли, 2009 1. ObiChLiFk0 2. wierdoОт колко часа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #30 Отговорено 25 Юли, 2009 ObiChLiFk0,Пак хубава работа,ама Българска. Дайте и аз може да дойда да поспортувам,върпеки,че не е футбол,но дайте или рано сутринта или късно вечерта (на рапонгито има осветление),че в тази жега,ще играем или ще пием бира.Като се разеснят напълно нещата и аз мога да се включа с още хора . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HORACIO 0 #31 Отговорено 25 Юли, 2009 ок ама в колко часаи аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #32 Отговорено 25 Юли, 2009 (Редактирано) Ок бе Деца утре сме там в 9:30 сутринта Само кажете дали ви устройва става дума за 3-та буна че там мрежата е готина и свободна :D1. ObiChLiFk02. HORACIO3. kras3n4. wierdo Редактирано 25 Юли, 2009 от ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #33 Отговорено 25 Юли, 2009 Аз ще доида да зяпам ,че немога да играя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #34 Отговорено 25 Юли, 2009 Не съм на 100% сигуренм,дали ще успея,но ще гледам да съм там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
told0 120 #35 Отговорено 26 Юли, 2009 Май няма да можете да играете в това приятното време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #36 Отговорено 26 Юли, 2009 Няма Игра ;( Егати каръка майна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #37 Отговорено 26 Юли, 2009 Друг път,времето е боза! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #38 Отговорено 3 Август, 2009 на 15/16 някой навит ли е да направим един плаж на рапонгито и волейбол съответно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #39 Отговорено 4 Август, 2009 на 15/16 някой навит ли е да направим един плаж на рапонгито и волейбол съответно Аз може да се включа, ако ми се оправи цвета до тогава, че днес съм по-червен от стоп знак и светофар взети заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecrhv 0 #40 Отговорено 8 Август, 2009 Здравейте, надявам се ме помните от пролетта, когато играехме футбол. Вече съм си в България и т.к. забелязох, че сте оставили футбола, значи ще поиграем волейбол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове