No Limit Performance 180 #1 Публикувано 14 Юни, 2009 От името на Ямболската група искам да изкажа огромни благодарности към екипа , който се погрижи това невероятно мероприятие да стане факт. Също така и към спонсорите Бензиностанции "ЕКО" - Има разлика!, М&С Ауто, Сервизи "Омбре" ... Виш к'фо нешто е - без които също нямаше да може да станем свидетели на подобно събитие! Специални благодарности и към Община Велико Търново, която по думи на "вътрешни" хора, е приела с огромно въодушевление идеята и е помогнала с каквото трябва да провеждането на Националната Сбирка Хонда 2009. За мен тази среща е цялостно олицетворение на моето собствено виждане за провеждането на подобно мероприятие. Имаше от всичко за всеки. Да видиш стари муцуни, да си присъствал на тази грандиозна обиколка на Велико Търново, да участваш в автомобилните състезания, игри , забави и какво ли не още ... но най-вече да си част от ПЪРВАТА организирана по този начин Национална Среща за мен е нещо незабравимо, изживяване , което всички ние ще помним ... кой с купите и грамотите, кой с нови запознанства , кой с язденето на бялата гъска абе все неща , които ти повдигат настроението и духа за живот! Още веднъж искам да кажа едно голямо "БРАВО" на всички , които бяха замесени в организацията на това УНИКАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ До нови срещи, приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #2 Отговорено 14 Юни, 2009 Наистина смея да твърдя че тази среща беше наи добрата от всички на които съм ходил наистина много добра организация много топло посрещане от страна на общината като цяло беше незабравимо изживяване и които не доиде изпусна много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 14 Юни, 2009 ...това беше първата ми национална среща и ми хареса доста бях само съботния ден на похода от Търново до с.Ресен и на летището.Беше забавно водещия също беше забавен яд ме е,че не се записах за участие в игрите,но не беше сигурно до последно дали ще присъствам и затова.За съжаление като тръгнах да се прибирам видях един сребърен Прелюд който беше размазан отпред в едно тясно мостче,но по знаците които едно момче даваше на червения Рекс каращ преди мен останах с впечатлението,че нещата са под контрол и пътника е жив дано е така.Жалко,че почти на всяко подобно мероприятие винаги се случва така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #4 Отговорено 14 Юни, 2009 И на мен ми беше първа среща.Беше хубаво и организацията беше добра.Само ме е яд ,че не се запознах с никого-всички бяха на групички и нямах честта да се запозная със "старите кучета"..Друг път надявам се.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #5 Отговорено 14 Юни, 2009 Всичко беше ПЕРФЕКТНОБЛАГОДАРЯ ВИРадвам се,че се запознах с много хора,беше СУПЕР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #6 Отговорено 14 Юни, 2009 Здравейте. Искам да изкажа огромната си благодарност към целия организаторски екип на Националната среща. Това беше най-добрата среща, на която съм присъствал до момента. Браво за усилията, които сте положили за да се случи всичко това. Радвам се че бях поканен от колегата Ян да бъда част от фотографския екип. Още веднъж благодаря на всички, които се включиха в реализирането на срещата и на община Велико Търново за съдействито което е оказала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #7 Отговорено 14 Юни, 2009 наистина всичко беше организирано на високо ниво, само малко кофти беше пътя до пистата за нас "ниските", но се преживява. имаше както каза ангел за всеки по нещо. искам да поздравя всички организатори за всичко това, за положените усилия и прочие, както и всички спонсори и съмишленици. също искам да поздравя колегата стриитстаилс за прекрасния прелюд който има- ако сте го правили вие имате един голям поклон от мен, също и стмен- бос хог за ненормалния рекс. евала. п.с.-а снимки и клипове няма ли???? :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #8 Отговорено 14 Юни, 2009 Страхотно беше,благодарности на екипа който организира всичко това,нека да е все така и за напред.Поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaX PoweR 0 #9 Отговорено 14 Юни, 2009 Колеги наистна беше супер срещата,браво Но знае ли някой нещо за прелюда,щото в събота като тръгнах към Манастира един прелюд се беше ударил,дано всичко е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpecTraL 0 #10 Отговорено 14 Юни, 2009 Когато фактите говорят и боговете мълчат.Браво точно каkто по план.Догодина пак :worthy: Популяризирайки-прогресирахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #11 Отговорено 14 Юни, 2009 Уникална среща се получи.Огромни благодарности на организаторския екип.Пожелавам си следващата година срещата да е още по добра и да присъстват много повече фенове на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #12 Отговорено 14 Юни, 2009 Организацията и мероприятията бяха страшни.Благодарности на всички които се постараха тази среща да стане това което беше.Благодаря и за подаръците,само малко ме е яд че от камъчетата по пистата ще трябва да боядисвам цялата предница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #13 Отговорено 14 Юни, 2009 Уникална стреща, уникални хора, уникални коли!Ето така се прави!Организацияте беше невероятна, наистина огромни благодарности към всички които се трудиха токова здраво, резултата беше на лице!Най-добрата среща до сега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #14 Отговорено 14 Юни, 2009 Супер организация,благодарности на всички виновни да се състои тази среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #15 Отговорено 14 Юни, 2009 За първи път бях на национална.Всичко беше перфектно.Хиляди благодарности на екипа хвърлил токова усилия за да може това събитие да стане факт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #16 Отговорено 14 Юни, 2009 Да,срещата беше страхотна!Организацията на 100%.Благодарности към екипа,който се отдаде за организирането на това мероприятие.Евала момчета и момичета и мога да кажа само Респект! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #17 Отговорено 14 Юни, 2009 Срещата беше екстра,браво.Но има някакъв проблем с картите за бензин на Еко.На връщане за София я ползвах,само дето никакви 10 стотинки нямаше като отстъпкаНещо са ни измамили явно 50 литра с отстъпка 1.01лв Казвам го да си знаете,не че кой знае какво.Догодина ще се видим пак,само ако може да е някъде с писта без камъни.чакаме снимките и филмчетата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #18 Отговорено 14 Юни, 2009 Срещата беше екстра,браво.Но има някакъв проблем с картите за бензин на Еко.На връщане за София я ползвах,само дето никакви 10 стотинки нямаше като отстъпкаНещо са ни измамили явно 50 литра с отстъпка 1.01лв Казвам го да си знаете,не че кой знае какво.Догодина ще се видим пак,само ако може да е някъде с писта без камъни.чакаме снимките и филмчетата.Пич ти к'во искаш , това си е 1 процент.Евала на ЕКО, че подкрепиха срещата .Мене ако питаш това е достатъчно няма нужда и от допълнителни отстъпки.п.с. Не работя за ЕКО и сипвам само ШЕЛ V-Power Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #19 Отговорено 14 Юни, 2009 Каквото и да напиша , колкото и да пиша , няма да мога да опиша големият респект който изпитвам към организаторите на тази грандиозна национална хонда среща 2009г. Прекрасни сте хора , вие направихте нещо което ще остане в спомените ни завинаги . Абе немога да опиша БЛАГОДАРНОСТА си с думи .Тази среща неможе да се опишe с думи , трябва да се види. БЛАГОДАРЯ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #20 Отговорено 14 Юни, 2009 Прекарах си страхотно! Благодаря на целия екип с червените лентички! Това вече може да се обяви за истинска Национална Среща. А организаторЪТ обеща следващата да е още по-луда, така че вече я чакам с нетърпение Благодаря ви, приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #21 Отговорено 14 Юни, 2009 ТОЛКОЗ МНОГО КРАСОТА НА ЕДНО МЯСТОПРОСТО НЕОПИСУЕМО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #22 Отговорено 14 Юни, 2009 БЛЕСТЯЩА ОРГАНИЗАЦИЯГрандиозна срещаГОЛЕМИ СЪРЦА ИМАТ ВИНОВНИЦИТЕБлагодаря на всичкипонякога думите не са достатъчни да обусловят усещанията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #23 Отговорено 14 Юни, 2009 ... така че вече я чакам с нетърпение можеби е време да се замислим за две годишни срещи ... това ще означава, че организаторите ( на които аз съм много благодарен и с които нямам нищо общо освен лентичката ) ще заседават целогодишно ... - ще полудеят на втория цикъл ...къде са снимките между другото ? и филмите ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #24 Отговорено 14 Юни, 2009 Огромен респект към екипа,БЛАГОДАРЯ Ви!Не знам колко беше дълга колоната от Хонди ..някой спомена 1,5 км,но не съм вярвал че централната улица и главният път Варна София е отцепен от Полиция за да преминем ние! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #25 Отговорено 14 Юни, 2009 айде, давам старт с две снимчици. . имаше доста фотографи- къде са материалите колеги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #26 Отговорено 14 Юни, 2009 Великолепна среща,която найстина ще се помни!Благодаря на организаторския екип за перфекната среща и наградите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #27 Отговорено 14 Юни, 2009 това е и то мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MYA 0 #28 Отговорено 14 Юни, 2009 Поздрави на всички взели участие - кой като зрител, кой като участник...въпреки, че всички бяхме участници в грандиозното шествие от Арбанаси до пистататова беше може би най - яката част /поне за мен/СтрахотноОчакваме следващата среща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G.Popov 2 #29 Отговорено 14 Юни, 2009 (Редактирано) Адски съм доволен. За първи път ми е признавам ама беше мн яко. Само дето лепенка не можах да си взема и тая хартиената лентичка с хонда (заради баща ми де,че е фен пък не дойде) Редактирано 14 Юни, 2009 от TechThrill Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #30 Отговорено 14 Юни, 2009 БРАВО-получи се СУПЕР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #31 Отговорено 14 Юни, 2009 Оределено най-добрата среща досега. Благодарности на организаторите Единствено при вида на толкова много Хонди на едно място се замислих къде е официалния вносител на Хонда за България или както винаги те пак не са в час. Още веднъж адмирации за организаторския екип ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #32 Отговорено 14 Юни, 2009 евала Освен суперлативи друго не мога да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MYA 0 #33 Отговорено 14 Юни, 2009 (Редактирано) Редактирано 14 Юни, 2009 от MYA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #34 Отговорено 14 Юни, 2009 му другото кой взе първо място за най-яка хонда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #35 Отговорено 14 Юни, 2009 според мене preluda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POISON 2 #36 Отговорено 14 Юни, 2009 аз мога да кажа само едно БРАВО И БЛАГОДАРЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #37 Отговорено 14 Юни, 2009 оранжевия прелюд, макар че за мен имаше доста по добри коли, но така е решила публиката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #38 Отговорено 14 Юни, 2009 Беше много яко хиляди благодарности на организаторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G.Popov 2 #39 Отговорено 14 Юни, 2009 (Редактирано) Е той изглеждаше най-атркативен , нормално е . Въпреки че, аз си харесах една англичанка тц тц тц .... виш к'фо нешто е .... на хонда срещите а ? Редактирано 14 Юни, 2009 от TechThrill Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
estoev 3 #40 Отговорено 14 Юни, 2009 Много добра среща! Организацията наистина беше на ниво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове