dindin 1249 #1601 Отговорено 3 Май, 2015 Що му цъкате минуси, тва си е баш бисер 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preskototo 77 #1602 Отговорено 3 Май, 2015 Що му цъкате минуси, тва си е баш бисер Как що? Щото някои хора не разбират от сарказъм. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preskototo 77 #1603 Отговорено 4 Май, 2015 Не бе, просто не ги кефиш и ти цъкат минуси. Как бе естествено. 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Instaler 0 #1604 Отговорено 3 Юни, 2015 Не бе, просто не ги кефиш и ти цъкат минуси. Как бе естествено. 100% Само така ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #1605 Отговорено 3 Юни, 2015 Аз досега небях писъл тук, но след тази сутрин няма как. Смених си крайното гърне с двуцевка Ремус да стане по тиха колата и едно циганче от работа ми вика - Аууу Краска то гърнето все едно то Галант еее ха ха ха ха 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preskototo 77 #1606 Отговорено 19 Юни, 2015 Пернишка библиотека за ученика- "Снежанка и седемте поршета"- "Чичо тунингованата кобила"- "Малката винеткопродавачка"- "Трансмисията невъзможна"- "Пипи Дългото Пикапче"- "Тир по време на Карера"- "Пътеводител на галактическия катаджия"- "Карлсон, който живее под Москвича"- "Хари Потър и огненият колянов вал"- "Записки по българските автосервизи"- "Полуоско Африкански"- "Мечо Ауспух"- "Карбуратино"- "Реглаж на мостовете на Медисън"- "Алиса в страната на буталата" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ignorance 0 #1607 Отговорено 2 Юли, 2015 http://www.cars.bg/c1233754... който му трябва да носи бали,дограми,киреч и прочие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #1608 Отговорено 11 Юли, 2015 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #1609 Отговорено 4 Септември, 2015 Въпрос: -За какво служи автомобилната свещ? Отговор: -За да свети на буталото, да не си удря главата в клапаните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 334 #1610 Отговорено 13 Септември, 2015 "Приятелю, колата е много ИСТИНСКА!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashokolev 14 #1611 Отговорено 1 Декември, 2015 Междувременно някъде в Перник…Полицай разпитва шофьор:- Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца?Шофьорът:- Господин полицай! Изобщо не съм го удрял. Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада… Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове