Jump to content

preskototo

Фен
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-77 Bad

Относно preskototo

  • Ранг
    Vtec kicked in yo
  • Рожден ден 9.08.2000

Profile Information

  • Кара
    Въображаемият CRX
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

989 профилни разглеждания
  • Ep2

  1. preskototo

    Бисери

    Пернишка библиотека за ученика - "Снежанка и седемте поршета" - "Чичо тунингованата кобила" - "Малката винеткопродавачка" - "Трансмисията невъзможна" - "Пипи Дългото Пикапче" - "Тир по време на Карера" - "Пътеводител на галактическия катаджия" - "Карлсон, който живее под Москвича" - "Хари Потър и огненият колянов вал" - "Записки по българските автосервизи" - "Полуоско Африкански" - "Мечо Ауспух" - "Карбуратино" - "Реглаж на мостовете на Медисън" - "Алиса в страната на буталата"
  2. Нов човек съм хора, много глупости написах, но седнах да чета и мога да ви кажа че голяма част от постовете ми бяха измишльотини. Имаше и някой верни на които доста хора бяха "изцвъкали" няколко минуса, но както и да е.

  3. Колата колко годишна е и колко километра си и навъртял? Иначе Marcus е прав, че трябва да му сложиш някакъв турбокомпресор.
  4. Трябва да те вкарат в някой състезателен отбор като механик XD
  5. Никога не съм казвал, че си ме коригирал, това е съвсем друго нещо. Което би било полезно ако го правеше, но за сметка на това обобщено получих само това като"съвет"-"не изказвай мнения на този етап.".
  6. preskototo

    Бисери

    Как бе естествено. 100%
  7. Ясно кой нонстоп ми цвъка негативи . Като казваш, че не е нужно аз пък ти казвам, че не само съм чувал, а и съм виждал.Прекомерната употреба на чуждици са engine swap и powerbox които мисля, че всички(макар че 3-ма са коментирали) разбират. И как така като напиша коментар след 5 минути ти се пръкват коментарите? Да не ми следиш профила 24 часа в денонощието ? Ако не се лъжа проектът със civic-а срещу мерцедеса още си е на най-горната част на страницата проекти. И още нещо. Ти като си толкова начетен би ли ми обяснил след гореописаният тунинг горе-долу каква ще е мощността(приблизително) на колата. Аз поне се опитвам да помогна на човека, но тогава идваш ти да обясняваш кой крив кой прав. Не можеш ли просто и ти да го посъветваш вместо да ми обясняваш кога имам и кога нямам право да изказвам мнение. И за какви американски форуми става дума въобще? Дори не съм споменавал нещо такова ? не изказвай мнения на този етап. Навличаш си само негативи на този етап. Ами има и българи които не обичат повторенията
  8. preskototo

    Бисери

    Как що? Щото някои хора не разбират от сарказъм.
  9. Или ако нямаш намерение да си даваш труда му сложи fart can exhaust. Звука от умираща косачка за трева дава ПОНЕ 75к.с. . Ами стикерите? Ако са от различен производител всеки дава 10 което значи от 20 до 100к.с., а ако е с неон стават от 100 на 200. И ТИ СТРУВА КЪМ 200ЛВ И комплект лет(н)и джанти и колата вече е 500к.с.
  10. Най-лесно е просто да олекотиш. Махаш задните седалки, Сменяш спирачките с по-леки, прозорците ги сменяш с плексиглас и просто сменяш всичко което може да се смени с по-леко. Ако имаш пари може да сложиш турбо сетъп тъкмо тогава ecu-то ще има по голям ефект ако бъде сменено. Ако ще я подобряваш и не ти пука с колко ще и се скъси живота можеш да сложиш powerbox, който увеличава мощността с горе долу толкова с колкото скъсява живота на двигателя. Около 20%. Може да подобриш всмукателната и изпускателната система. Сложи по-агресивен разпределителен вал и по-добри инжектори. Можеш да смениш гумите с полу-сликови. Сложи студени свещи и най-добрия акумулатор който намериш. Би било супер да направиш engine swap със 2.3. двигател от прелюд. В най-добрия случай с вложени качествени материали като "изнасилиш двигателя на max" ще стане 300-350 к.с. Ако направиш engine swap-а по-горе(със целия тунинг преди него) ще ти излязат към 450 максимум 475к.с. Тогава усещането вече става наистина страхотно. Един колега във форума беше направил един страхотен civic 400 и кусур коня и показваше как издухва един mercedes v8 kompressor и беше супер. Статията е в "проекти". Късмет .
  11. preskototo

    Бисери

    Та подобрен сулчай и един такъв съсед вижда на Golf 16V емблемката отзад и пита: -Това на 16 волта ли е бе? Evala ADH-.... za "Dodge"-to ama to zna4i bilo edno s DOHC-a ,spored onq FAN ! Не бе защото двигателя е v-образен 16-цилиндров
  12. japanese ако двигателите са с еднакъв потенциал защо му е на производителя да влага повече материал в двигател със същите характеристики
  13. Надявам се модовете да не го трият това, защото голяма част от това което си написал е истина. Наистина не съм много голям на 15 съм, но си давам сметка какво пиша. Чета абсолютно всичко което ми падне като инфо и не говоря за top gear и auto build, а книги и наръчници, гледам редовно видеа и от време на време работим с баща ми по фиатката. Нищо сериозно просто сменяме консумативи и от време на време слагаме някои нови части(спирачни дискове например). От 4 години се занимавам(не много, знам)и за това време мисля че съм научил не малко. И в описанието съм си написал, че съм готов да приемам съвети, но не и коментари от рода на "това са глупости", "нищо не разбираш, вижда се".Признавам че в началото написах някои неверни неща но мисля че последните ми предложения са верни. И много се моля на фена и всички готови да се обясняват"значи е някакво хлапе" да се спрат от сега и да си пишат по темата и много им здраве.
  14. Първо на първо не "давам акъл", а предлагам, второ не съм правил setup на кола и даже съм си написал в описанието че нямам кола а изучавам, търся инфо и не съм заинтересован във воденето на спорове с някого по форумите след като човека не му се гледат спорове а отговори. С наученото и натрупаното като знания давам съвети.
  15. Макар, че коментара ти е(най-вероятно) с цел обида бих искал да разбера дали има нещо неправилно на скицата. Ако си мислиш че си саморекламирам сайта не е така. Сайта е изтрит и си седи така от вчера вечерта. Давам идея и се почва: "Той си се подписва""самореклама""глупости няма как да е така" и т.н. Човека търси начини, давам му идея и вече се почва. Наистина в началото като се регистрирах плямпах някои измишльотини, но пък от едно известно време(няколко дена) не съм казвал нищо неправилно(камо ли пък нередно). Като ще се аргументираме поне си направете труда да е нещо по темата. ДОРИ и да беше неправилна(скицата)човек сам си решава дали да пробва или не. Може някой да каже "не е така" и да се обоснове и толкоз.
×
×
  • Създай нов...