Draik 18 #1 Публикувано 5 Юни, 2009 Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и много щастие ти желая.ЧРД и на другите празнуващи днес, да са живи и здрави и те. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 5 Юни, 2009 Честито колежке да си жива и здрава и всичко най най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 5 Юни, 2009 Честит рожден ден и весело прекарване на празника. Както и безпроблемно и скорошно сдобиване с втория документ за самоличност .....иииии .... един ключ с прикрепена към него мечта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 5 Юни, 2009 ЧРД ! Живо здраво ! .... Sanchesss ... Дрейки е замислил нещо май ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #5 Отговорено 5 Юни, 2009 Честит рожден ден. Щастие, усмивки, нещо да те вози и нещо да те обича. Живота е красив, наслаждавайте му се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #6 Отговорено 5 Юни, 2009 ЧРД! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #7 Отговорено 5 Юни, 2009 Много ви благодаря за хубавите пожелания. Да ви се връща тъпкано. И да ми стискате палци, че във вторник ми е изпита по кормуване. И ако изпитващия каже заветното "да", ще ви изненадам на месечната в Бургас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #8 Отговорено 5 Юни, 2009 Честит рожден ден колежке! Желая ти много здраве, щастие, късмет в живота и любовта и успех на изпита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 5 Юни, 2009 Айде, Санчееееееееее!! Стигна я и ти заветната цифрЪ ... ЧРД и от мен, стискам палци за кормуването, и се надявам че ще ни изненадаш като новия талант в клуб Апостолови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #10 Отговорено 5 Юни, 2009 (Редактирано) Саниии, малко със закъснение виждам темата, но все пак аз да те поздравя за навършените 18години, пожелавам ти да си жива и здрава, защото все пак това енай-важното, успех на кормуването ...макар, че не се съмнявам в способностите ти и ти пожелавам също така да бъдеш весела както аз съм те запомнила и никога усмивката да не слиза от лицето ти Ще се видим след 1седмица Редактирано 5 Юни, 2009 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #11 Отговорено 5 Юни, 2009 Охооо Я кой навършвал 18....Я,я,я? Честито,да си жива и здрава и няма да ти разстягам лукуми ся за книжката, ми направо те чакаме на другата месечна,взимай някоя кола от сервиза,която ти падне и газ,ама внимателната, че е пълно с гамени...също много любов,късмет и да си много щастлива, а ти щом си фенка на нашата любима марка,значи ще е така Айде весело изкарване и бъди все така усмихната и позитивна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 5 Юни, 2009 Жива и здрава, успех на изпита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове