Jump to content
Shadow^Dancer

ЕКО Има разлика - търсачката не може да се ползва

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Колеги, само на мен ли ми е така? От както я има тая реклама горе не мога да използвам търсачката. В най-добрия случай трябва да се пише на сляпо защото рекламата я покрива. А за advanced search и дума не може да става. Ако проблема е само при мен, дайте идеи как да го реша. Съжалявам ако темата се повтаря, аз лично няма как да знам.Току що открих линка "http://forums.hondabg.com/index.php?act=search" който води към търсачката, ама някак си не ми се помни на изуст ;)

Редактирано от Shadow^Dancer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

С резолюция 1280х960 или по-голяма този проблем го няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да но не на всеки комп тази разделителна стои добре. Щеше да е доста по-добре ако падащите менюта падаха върху рекламата, а не под нея. Така нямаше да има значение с каква разделителна си. Не че не мога да си запиша директен линк към търсачката в подписа де ;) Благодаря за отговора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цъкаш Търсене>Таб>Таб>Ентер ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ами да но не на всеки комп тази разделителна стои добре.

Тази която съм посочил е за 16:9 но и в еквиалента и за 4:3 (1280х1024) пак се вижда това което те интересува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Повечето монитори за компютър са 16:10. На 1440х900 рекламата пречи - това е най-масовата резолюция за 19" широкоекранни монитори (16:10)На 1680х1050 се вижда добре (19", 21", 22" широкоекранни).Като цяло на всички ни е ясно че проблема не е в разделителната способност, така че демагогията е излишна ;)На мен лично не ми пречи, 'щото каквото и да ми трябва си го търся през Гугъл по познатия начин :)

site:hondabg.com xxxxxxxx//xxxxx е ключовата дума(и)
Вече има тема с този проблем: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=35326 Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

решението на този проблем е известно за всеки с малко опит. в една друга тема поне 2ма души сме го написали, но явно няма кой да го смени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ползвам firefox + adblock = няма реклама = няма проблем.До (уеб)админите: не че нещо, ама отговор "на резолюция X не пречи" е меко казано несериозно и непрофесионално...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ad block не е решение. Да караш потребител да си смени резолюцията за да види сайт през 2009 г. е БЕЗУМИЕ. Краси, Сашо, Мишо и т.н. (целия видим и невидим екип зад форума), - решението е елементарно. Ако не можете да го направите, просто кажете. Във форума сме поне 7-8 човека, които знаят по 2-3 начина за решаване на проблема (и не само този).

Напоследък се случват хубави неща във форума - модернизраме се, организацията минава на по-високо ниво... Нека това е във всичко което правим, а не частично и избирателно. Никой от нас няма да откаже да помогне, а да се правим, че не виждаме проблемите, не е начин те да изчезнат. Още повече, би било тъпо да предупреждаваме новите членове за правилата и да ползват търсачката, ако не им е осигурена такава възможност.

При новите правила и условия ще имате нужда от малко по-маркетингов подход. А в маркетинга правилната посока на работа е отвън на вътре. Не се създава продукт, на който после да търсим потребител, а се определят нуждите на потребителя и на тази база се създава продукт. Образно казано...

Нека това не се приема като заяждане, а градивна критика без лоши чувства. Негативизма не ми е житейска философия. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравете за модераторите, те не администрират сайта, нито качват банери и т.н.Ние просто чистим "лайната " на форума!!!Нищо лично, но не ми е приятно да ни спрягат там, където не е нужно!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишо, масовия потребител контактува най-често с вас. За него вие сте лицето на форума. Не казвам, че е твоя отговорност. Не го приемай лично. Просто обсъждаме въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Предай нататък..." дето се вика :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Модераторите са връзката м/у обикновенния потребител и администратор/ите на дадена страница.Имате си скрити раздели в които можете да си обсъдите помежду си и този проблем да бъде решен.И на мен ми пречи този банер , но няма да си сменя резолюцията защото един сайт в интеренет не е подреден по правилния начин за да му е удобно на потребителя ... потребителя, който всъщност поддържа дадения сайт жив, защото без него ще е едно голямо нищо!Манияка и още едно момче предложиха готов написах код , който да върши работа. Не че Виктор ще има някакви затруднения да го напише сам , но все пак го предоставят на готово, но отново няма кой да си мръдне пръста.Иначе тва било правено за потребителя, онова било правено за потребителя ... едно голямо лайно, както каза Мишо ... но този път не от потребителите по форума , а от форумната управа по потребителя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен проблема го имаше , след като цъкна на Search ! флаша се появява над падащият таб. Проблема го решиш с последна версия на Adobe Flash 10 , вече флаша седи отдало независимо от резолюцията. (Firefox 3.0.6 , Adobe Flash 10.0 r22)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Думите Ви са чути, но за съжаление само можем да предадем инфото и да натиснем за решаването на проблема. Не можем да го решим ние, а щях да се радвам ако можехме!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Решенията предложение от manniakk и Didko по неизвестна за мен причина не проработиха. А съм ги приложил. И както спомена Мишо натиснали сме за решаването на този проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Последен ъпдейт. Флаша си инциализира самостоятелно тази област от хедъра на форума и решението е това което е предложил activity Adobe Flash 10.

Issue--------------------------------------------------------------------------------A Flash movie in a layer on a DHTML page containing several layers may display above all the layers, regardless of the stacking order ("z-index") of those layers.

За тези които дават идеи това ни е проблема. И търсим решение.Редактирано: Някой който е имал проблема да сигнализира дали още го има!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен сега работи както трябва! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мене е ОК.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала,работи вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям напълно думите на Димитър Коев, въпреки че за мен решението е като на vexНе ми се отваря дискусия дали това беше най-правилното решение за финансирането на сайта - но лично за мен това е едно от най-неприятните, и трябваше да взимам активни мерки да възстановя приятния (за мен) облик на сайта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Magnum-e малка корекция само. ЕКО-то не финансират сайта, а Националната среща (и то частично) :) Банера е част от Договора и ще виси тук за определен период от време!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен си застана отгоре без да съм сменял flash плеяра... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Решенията предложение от manniakk и Didko по неизвестна за мен причина не проработиха....

Чшшшшшш !!!

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Проработи след консултация с трето лице нямащо нищо общо с форума. Дидко ти с web-a се оправяш по добре от мен ще намериш какво е барнал повече от описаното от теб и Цецо и мерси за оказаната помощ на него и на теб!П.С. Аз нито я разбрах нито мога да кажа каква е :D:D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече работи както трябва и при мен ;) Много се радвам да виждам че проблемите се решават и темите които пишем на са глас в пустиня. Поздрави на целия екип и всички които са забелязали проблема и са мислили по неговото решаване. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Magnum-e малка корекция само. ЕКО-то не финансират сайта, а Националната среща (и то частично) :plane: Банера е част от Договора и ще виси тук за определен период от време!!!

срещата отмина, не му ли е време и на банера вече?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече работи както трябва и при мен :) Много се радвам да виждам че проблемите се решават и темите които пишем на са глас в пустиня. Поздрави на целия екип и всички които са забелязали проблема и са мислили по неговото решаване. !!!

да, но явно бяха нужни 3 месеца за да го оправят!! тук нещата стават "много скоростно", като написах аз тема за глупавата търсачка, админите (разбирачите и да не забравя оня дървения филосов Capone) ме изкараха мене виновен, защото компа ми бил щайга:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми става ясно само защо обиждаш? Някой теб лично от "разбирачите и дървения философ" да са те обидили явно в темата?Да напомня само:За темите:точка7:Теми или съобщения с безсмислен, обиден, заядлив и нападателен характер към участник във форума са забранени и ще бъдат редактирани и/или изтривани моментално. При многократно правене на тази грешка участникът се изключва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото си спомням , в някое от мненията на администратор или модератор се каза , че банера ще стои и след срещата , ако не и до края на годината :) Дори май Омбре го написа .... Така или иначе не виждам проблем да стои , да не ви дразни Краси с веселата си физиономия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...