Jump to content
murdera

Rip :cry: :cry:

Recommended Posts

Ужас направо, те за това дойдоха вчера полицаите да ни гонят. Пак имаше състезатели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ей,страшни идиоти са това" келеш рейсърите" :) Трябва да има смъртен случай за да се спрат с тъпите си изпълнения :) А най-голямата "гъзария" и супер актуално към днешен ден,е да си с як мотор,без рег.номер, и документи съответно.Страшна мания........... :)Не се спира на "Куките" дава се "мръсна газ",като ги видиш и се преминава през кръстовищата на каквото стане :) Страхотно;)Невероятна тръпка;)Ама никой не мисли с празната си глава,която служи единствено за носене на каската, какво може да направи и кой ще убие!Абе страшна мания.............

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най - лошото е, че всяко чудо е за 3 дни както се казва. Коментират се случаите, раздухват се нещата в медиите и никой не си прави изводи, и не променя начина си на шофиране. Наблюдавайки какво се случва всеки ден по улиците, дори и в града ми настръхват косите. Докато не станем по - отговорни и толерантни няма да има положителен обрат за съжаление.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е ! По добре да не коментират такива неща в медиите защото само нервират хората ! мотористите не са виновни ,че няма правила и можеш да си караш с колкото си искаш ! виновен си си ти ! като се замислиш , Защо карат така ? Защо на Бояна нищо не се прави за тези незаконни гонки ? За всички ни е виновна тъпата държава и беззаконието , което цари !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

На отсечката от резиденция Бояна до Драгалевско шосе са 5 км и има само две пешеходни пътеки! На двете кръстовища! По останалото трасе има мантинели. Жалко за случката и мир на праха им! Но на пешеходците никой дори не им прави забележка ако пресичат неправилно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора,загинал е моторист който е блъснал пресичащ околовръстното зяпач.Или са били двамата на мотора,но са ударили куче.Не е ясно,но го пускам тук това защото сега прочетох темата за месечната среща.Да вземете малко да се съвземете и да мислите с горните си глави,защото лошото не пита кога да дойде.Какви са тия пуберски и комплексарски изяви,гонки,фукане......да не сте на 17-18 години?А дори да сте на толкова ако имате капка мозък в главичките ще разберете ,че колата е едно шибано желязо.Т.е. е комплекс от много шибани железа,които се крепят заедно , но във всеки момент могат да откажат.Има писти,има италиански преследвания,има драг събития-ходете и си карайте барутарниците там.Много е тъпо да се преебва цялата среща заради вас,да идват куки и да се чувстват всички като някакви хулигани под строг режим само защото някой с невероятно мощен сивик с 90 коня се напъва да вдигне 100 км/ч за под 15 секунди.Уважавайте си колите,защото са направени да ви служат,а не да печелите състезания с тях.п.п.Аз не успях да дойда ама като гледам не съм изпуснал много,защото щях да прекарам половината време в обяснения на куките заради вас.Ето някакъв линк за по-любопитните макар че не знам доколко е достоверна информацията.ПТП на БоянаМежду другото Рибката(Tri_aduli или нещо такова се пишеше) е бил свидетел,а той е голям почитател на тези прояви.Рибка,сподели като очевидец какво е станало и дали все още си застъпник на тезата си.Интересно ми е дали вече си даваш сметка какво може да се случи във всеки един момент от каране с такава скорост

Това го пуснах като тема,че тази не я бях видял.Но държа да го прочетат келешите от форума.както и да е,вина имат и двамата,но проблема идва от държавата.

... Но на пешеходците никой дори не им прави забележка ако пресичат неправилно.

хаха,така е.аз например паднах с мотора на 13-ти май заради майка с малко дете,които скочиха да пресичат на червено.А дори не карах бързо,за което се и радвам......Просто в Бг е анархия и ако сами не намерим воля да се променим,няма да се оправим никога.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е ужасно! Толкова млади хора се убиват вече по пътищата,че не искам да си представям даже.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Mиналата седмица там пак имаше солидно произшествие . Един опел тоталка в едно дърво и един голф в не особено цветущо състояние . Там съм ходил 2-3 пъти и съм останал с впечатление , че общо взето се събират най-пишман рейсърите със всякакви скрапери и за съжаление последствията никак не са цветущи. Чудя се , след толкова поражения , как още продължават да се осъществяват тия събирания .

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

18 годишен - 250-300км/ч ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе те и тия мотористи дет ходят там се имат за безсмъртни. както и да е. жалко за хората но ако продължава да има такива сбирки ще има и жертви. факт е че когато работеше божурище много по малко хора ходеха на бояна и военна рампа. Ако има писта в софия мисля че ще има доста по малко инциденти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абсолютно,трябва си специализирана писта за провеждането на такива гонки,инцидентите ще намалеят със сигурност :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам малко инфо от един колега във Opel клуба те са имали тогава среща. По негово инфо единият е бил моторист но му е била пострадала главата явно е бил без каска а другият е бил кибик който незнаийно защо бил на платното явно да гледа няква гонка. Цялата случка е много спекла. Щеше да е много по добре ако имаше някъква писта около София където да се правят срещите на различните клубове и ако има някой мераклия да се пуска. Защото по срещите все ще се намери някой с по малко акъл да се изреже с колата пак и там мераклиите са много. А простата истина е че за момента няма терен за провеждането на такива мироприятия в София а за съжаление градът е доста гъсто населен и навсякъде има движение за да се провеждат безразборни пускания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе те и тия мотористи дет ходят там се имат за безсмъртни. както и да е. жалко за хората но ако продължава да има такива сбирки ще има и жертви......

Хайде сега ми кажи какво мислиш за срещите на хонда на булгарплод и дали там няма едни малко по-безсмъртни също?Доста хора има които претендират , че слагат Фитипалди в малкия си джоб май :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото и аз бях един от тези които се пускаха на Булгара. Размислих малко с тъпата си картунка и спрях, както и много други хора.Винаги обаче ще имаме овчици в стадото, които ще им е трудно да стигнат до решението да спрат. Поради тази причина, сега съм един от тези които вече НЕ посещават месечните срещи:angry: Имам и други варианти да се видя с познатите, да си поговорим и т.н.Що се отнася до Бояна - защо ли не съм изненадан:angry: Жалко за невинните жертви, защото винаги има и такива:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, това че няма писта до София, не означава че може да превръщате улиците в арена на "кървави гладиаторски" битки. Много ми се иска да направят законите като в щатите - стрийт рейсърите освен глобите и пробацията да полагат обществено полезен труд и да присъстват на унищожаването на колите им!И аз имам бензин и изгоряла гума в кръвта, но не искам аз или децата ми да сме част от черните статистики, заради малоумници, които още не са порастнали или никога няма да порастнат.Умират хора:angry: Всеки ден!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Много ми се иска да направят законите като в щатите - стрийт рейсърите освен глобите и пробацията да полагат обществено полезен труд и да присъстват на унищожаването на колите им!...

Нали не трябва да ти казвам, че закони и сега имаме. Въпросът е, че при проверка полицаят вместо да ти друсне акт започва с: "Ще почерпите ли, вие знаете там какво, или ще пишем?..." И като му кажеш "Пиши, щом съм нарушил правилника." те гледа като пребозало теле и се чуди от коя планета падаш. И почва да те агитира с опашките в КАТ, с бавенето на талона н'ам си колко месеца и т.н. Няма кой да прилага законите у нас, това е. Де юре закони има, де факто - не. Я пробвай да подкупиш полицай в САЩ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички говорите така сега :P Но кото се качите повечето зад волана и мислите по друг начин :P Аз си признавам ,че все още не ме слуша главата :P Знам какви могат да са последствияа :P И въпреки всичко натделява това което е лошо.....И според мен ние сме си виновни :P ние трябва да се променим :P а не да търсим причините в другите :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Момчета, по-кротко, не се ядосвайте.И тази тема, също като останалите - ще потъне в забвение след седмица-две.До следващия случай.И така - кучетата си лаят, кервана си върви.Ал Капоне е прав - пълно е с пешеходци камикадзета. От всякаква възраст. Ама не ми се пише пак нещо, дето съм го писал надълго и нашироко.Шофьори джигити - пълно е с тях.Както и мотористи - донори.И - хайде, ако обичате, да не си говорим за закони тук - пък още по-малко - за прилагането им.Щото всички рейсърчета заслужават при трето нарушение от този сорт - вече рецидив - директно в панделата, при мангалите с големите инструменти.Същото важи и за пешеходците.А за всички други боклуци - смърт, защото не искам с нашите данъци да храним създания, далеч от представите ми за Хомо Сапиенс.

Редактирано от Fido Dido

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко по новините казаха, че мунчето "пешеходец" снимал с телефона си моториста. Явно това е един от клиповете, които няма да видим във vbox-a...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко по новините казаха, че мунчето "пешеходец" снимал с телефона си моториста. Явно това е един от клиповете, които няма да видим във vbox-a...

Момчето беше мои приятел. Не снимаше с телефон просто пресичаше за да доиде при нас. Утре ще го почетем за последен път и никога няма да го видя вече. Цял ден си блъскам главата и немога да осъзная още как се случи.Немога да виня никои защото който и да бе виновен от двамата вече не е сред нас :P Взимаите си поука от случилото се и се замислете. Как може 18 годишно момче да мине с над 200 километра не веднъж по улица с около 500 човека на нея. Те платиха наи високата цена. Утре когато седнете зад волана се замислете за да неплачат и вашите приятели като мен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има една поговорка:"Рибата се вмирисва откъм главата"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

zeetz, съжалявам за приятелят ти,но нали все пак това е улица,булевард или околовръстно както искате,не е място за пресичане.Не оправдавам никой и двамата са еднакво виновни за мен.Просто спрете да ходите бе хора,и аз съм моторист, и аз карам хонда,ама не превръщам пътищата в писти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се изписа и се каза, ама само едно не ми е ясно докога полицията ще се прави на сляпа че всяка седмица там има гонки.Който и да питаш ще ти каже за тези срещи. Само полицаите не знаят за тях. сега сигурно ще киснат няколко дни там докато отмине всичко и после пак ще има гонки. В тая държава никога няма да има промяна към по-добро, хората си умират по улиците всеки ден и никой от държавата не взима мерки поне малко да се направи нещо ... абе страшно е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като няма гражданско съзнание трябват строги закони.лека им пръст не момчетата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guni,че те част от нашите полицаи спират пияни и ги пускат за пари,като после пияните убиват хора,а ти си взел да им държиш сметка за някакви гонки....Тъжната истина е , че част от всички българи са зле.За съжаление голяма част.От тях едни са полицаи,други са тинейджъри с пресни книжки-има ги навсякъде.Познавам много готини хора работещи в МВР,но и там има гнили ябълки като на всякъде,както и в този форум.Гнили ябълки да искаш в нашата държава......ако не друго,поне ще има гориво за пияниците като ферментираме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гнилите ябълки май вече са мнозинство. Така сме изпростяли зверски, че не ми се мисли ако тоя процес продължава в какви малоумни маймуни ще се превърнат следващите поколения. Не знам голяма част от нормалните и разумни хора избягаха ли в чужбина, измряха ли или просто и те се трансформираха тотално?Никога както сега не ми се е искало да хвана въздушната пушка с оптиката и да се целя във всеки мадурист, който преминава с 200+ в 1, 2, 3 часа през нощта през булеварда до нас и пили гуми, форсира и т.н. Ама май са им дебели одеждите, та ще си търся ловна пушка...Лошото е, че ченгетата са на отсрещния тротоар и спират коли с изгорял фар за 5лв рушвет, а за мадуристите не им дреме.Това мотор+безмозъчен кретен върху него, който кара с 200 в града трябва да може да се разглежда като въоръжен престъпник със смъртоносно оръжие и ченгетата да си пробват клеясалите Макарови по него...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Оооо само един човек, Мачо, си каза истината... всички хранят хората с бързи коли, едните защитават мотористите, другите пешеходците... ама повечето в темата съм гледал как си правят swap-овете на колите, или пък съм им чел теми за "как да изкарам 200 коня с една гарнитура". Всичките сме един дол дренки. Аз нямам пари да карам бързо, можете да питате Джони бой, той даже има технически доказателства, че не си карам колата бързо. Ама се радвам, че е така, иначе щях да се режа на кръстовищата /еми кеф си е сега, какво да се прави/. Ама аз викам темата да е за обица на ухото на всеки, а не за да се види, че всички сме ангелчета. Аре стига, всички изпреварваме от време на време отдясно /това е метафора, сещате се/.П.П.: Или пък моторист да ми обяснява за опасност в движението... като си вземеш мотор 17 000 хил. оборота, две хиляди коня на 200кг., автоматично ти отпада правото на мъмрене. Никой не може да ме убеди, че си е взел мотор пистарка и кара с 60 в града, 90 междуградско и 130 по магистралата... "ама то да караш бързо и да караш неразумно са две различни неща" - БУЛШИТС! :)

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Общината взе нещата в своите ръце и сега на мястото "писта" е пълно със "спящи полицаи".

Редактирано от nicki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

късно...много късно...но все пак по-малко зле от никога.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общината взе нещата в своите ръце и сега на мястото "писта" е пълно със "спящи полицаи".

Това и очаквах да направят. Идиоти! Сега, заради шепа кухи тикви, ние, дето всеки ден минаваме оттам поне по два пъти, ще подскачаме като кенгуру. Ама тиквите ще си харесат друго място. Ами дайте тогава да напълним града със "спящи полицаи", а живите да си пият кафето.И какво стана с писта "София"?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

фидо не искам да споря с теб, но видимо това е начина.като няма съзнание трябват такива методи.да съгласен съм че е гадно...обаче по-добре така от колкото да мрат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Далеч съм от мисълта да споря. Но само животните в зоопарка са с клетка. Или важи идеологията - "един за всички, всички за един"?!?!Ако в едно затворено общество някой извърши престъпление, всички ли ще понесат наказание?Определено не съм привърженик на схващането, че акне се лекува с брадва.По тази логика - всички да ходим пеша. Ама пак мога да бутна някой и той да си разбие главава във бордюра, щото е по-лек от мен.И така не става.Става въпрос за съзнание, а ние тук не го притежаваме все още. Не можеш да възпрепятстваш два милиона, за да накажеш безумието на един.Все едно бай Спиро да пребие жена си, ами хайде тогава да забраним браковете, или - сексуалните взаимотношения, шото Гица не му била пуснала:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има една поговорка."Който много говори нищо не прави" Не можем да върнем времето на зад.Остава само да си вземем поука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fido, проблема е че от 2 милиона не е само един ами половин милион.ако ме разбираш кво искам да ти кажа.между другото от части съм съгласен с теб и те разбирам какво искаш да кажеш и моето мнение е такова, но не и за БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и моето мнение е такова, но не и за БГ.

:rolleyes: Споко, идват избори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еи такива НЕздрави оптимисти харесвам аз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А изборите винаги оправят нещата :rolleyes::lol::unsure:...между другото чух, че моториста е бил на една гума с фар в небето и момчето решило да пресече...версия...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А изборите винаги оправят нещата

Ако ги оправяха - да са ги забранили досега.Не говоря за партии. Не желая да политизирам темата. И без това е забранено. Кинджиру.Мисълта ми е - ако желаем някаква промяна - да започнем от това, а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това с пресичането на околовръстното си е жив атентат(чисто технически), но момчето е убило моториста...от бургас съм, прибирал съм се с над 300 от созопол и житарово/ветрен и осъзнавам,че съм бил на един пешеходец живот-няма да се повтори... и стига глупости за ченгетата, далеч не е проблемът в тях, просто законодателната власт се хили и прокурата си развява рушвета. Ченгето просто вързва двата края и затова не се включва в протеста срещу беззаконието което цари...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...