DJ Eps 3 #1 Публикувано 24 Май, 2009 Колеги, да се похваля, че за моя най-голяма радост си намерих колата изоставена в кв.Модерно предградие в София. Това е колата за която имаше пусната тема че е открадната. Сивик Седан 93г. Бордо с рег.N: CA 1364 MB. Благодаря на всички вас за отзивчивоста и желанието да ми помогнете. От доста време не бях влизал тук,не заради друго - просто липса дори на 5 минс свободно време. Редно е да спомена, че след като ми откраднаха колата.....си купих друга Пак Хонда ест. Сивик Хеч 85г. Сега съм вече с две,но искам Седанчето което си намерих да го пребоядисам и.....блах мн неща.....но ако някой може да ми даде оферта къде мога да я пребоядисам цялата качествено и за нормални кинти....ще бъде страхотно :)P.S.Стягам се на срещата този месец поне с една да се явя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #2 Отговорено 24 Май, 2009 (Редактирано) Честито колега,ти си истински късметлия. Ще се видиме на срещата Редактирано 24 Май, 2009 от winx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #3 Отговорено 24 Май, 2009 Браво колега, дано всичко да е наред с колицата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #4 Отговорено 24 Май, 2009 супер 2 коли си намирам сам след кражба, втората чак на 10-тия ден и знам какво ти е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 24 Май, 2009 ай стига е вие сте наистина късметлии браво ,само ви пожелавам вече да не ви крадът колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #6 Отговорено 24 Май, 2009 Честито и от мен и дано повече да нямаш подобни грижи :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #7 Отговорено 24 Май, 2009 тва е работа на мангалите от Модерното .Голям късмет си извадил колега.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #8 Отговорено 25 Май, 2009 Баси и късмета колко много време се издирваше....Супер тва си е голям късмет и добре,че никой не е окрал цялата,докато е била изоставена, и на видно място ли е била,как я намери? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 25 Май, 2009 Е това е новина. Браво колега, пожелавам ти да си я нагласиш както си знаеш и да ни ти се случват подобни неща повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #10 Отговорено 25 Май, 2009 Честито,найстина си късметлия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #11 Отговорено 25 Май, 2009 Браво голям късмет. А нещо преди това от каско зимал ли си ? Или въобще си нямал ? И sorry за офа но в такива ситуаци да кажем си взел каското и като ти намерият колата какво става ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #12 Отговорено 25 Май, 2009 EЕЕЕ, браво. Ей това е добра новина, много се радвам, че си я намерил колега. В какво състояние я намери, липсва ли нещо, карана ли е много, да не са я поломили ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #13 Отговорено 25 Май, 2009 Занапред да я държиш на сигурно място, за да не си я хареса някой отново! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #14 Отговорено 25 Май, 2009 (Редактирано) в българия имали сигурно място ? браво на пича че си е намерил колата Редактирано 25 Май, 2009 от iliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
headiness 0 #15 Отговорено 25 Май, 2009 Радвам се , че и такива неща се случват... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #16 Отговорено 25 Май, 2009 Тва е супер колега. Добре,че колицата си е пак при теб. Има ли някакви последствия, защото преди на един приятел му бяха откраднали БМВ-то. То беше с 18ки, с двд-та и музика за незнам си колко пари и му я върнаха застрахователите без нещата, които беше слагал допълнително. Той си потърси правата от застрахователите за тези неща, но те му каза, че е невъзможно да му ги въстановят ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #17 Отговорено 25 Май, 2009 Понякога има Господ! Много се радвам колега, дано не се налага повече да я търсиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJ Eps 3 #18 Отговорено 25 Май, 2009 Колеги, колата беше на видно място,съвсем културно паркирана и заключена. Гепено е CD-то само. Гледайки километража,прахта по нея и липсата на пресни сажди в ауспуха ме кара да мисля, че от доста време не е карана. Щети освен че задна дясна врата е хлътнала леко ламарината - друго няма. Хубавото е,че си я намерих, защото каско нямах и изгорях за момент с кинтите най-малко. Сега това ще е едно от задължителните неща които ще направя. Все още чакам някой да каже ако знае добър бояджия за без пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loc166 0 #19 Отговорено 26 Май, 2009 браво колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #20 Отговорено 26 Май, 2009 ЕЕеее... Това е невероятен късмет с който аз не мога да се похваля.... Благородно ти завиждам да знаеш... Дай Боже някой ден и аз да се похваля с такава тема (намерих си колата) като теб... Да си я пазиш сега и да си я глезиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaio_87 1 #21 Отговорено 26 Май, 2009 Супер си колега! Пак като си се разминал само с едно сиди и тревогите по колата е добре А за тоя дето ти е причинил това- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #22 Отговорено 26 Май, 2009 супер брао колега искарал си голям късметли я честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове