No Limit Performance 180 #1 Публикувано 3 Май, 2009 Честито на Марто и на Жоро , че представиха марката на едно много добро ниво. Дано и за в бъдеще да се радваме така по пистите Който беше там видя за какво става дума !!! Аз лично останах много доволен. Ако имате снимки и видео може да ги поствате тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 3 Май, 2009 много яко се получи марто... жалко че счупи съеднител иначе щеше да е 1-ви !!! състезанието беше доста добре които беше там видя; ) хиихихихи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 3 Май, 2009 както писах в друга тема сег апак ще го кажа : Браво момчета големи сте !!! ПП: Жоре да тренираш да отваряш шампанско че да ти стане навик да се черпите на стълбичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #4 Отговорено 3 Май, 2009 (Редактирано) Супер беше състезанието.Голям е кефа да се качиш там.Дано да ми се налага да тренирам с шампанското !!! Редактирано 3 Май, 2009 от beast Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #5 Отговорено 3 Май, 2009 и да не може да отвориш шампанското хахахахаха !!! :worthy: ех мноо яко стана още се кефя даже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #6 Отговорено 3 Май, 2009 Браво момчета найстина много,много ни зардвахте всички нас на пистата.Лично за мен Мартин си е първи ,просто малшанс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #7 Отговорено 3 Май, 2009 дайте снимки и клипове.това от драг рейсинга в сливен ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #8 Отговорено 3 Май, 2009 Браво момчета жалко, че не можах да дойда да ви гледам как мачкате наред но от това, което чета разбирам, че сте се справили страхотно Поздравления и продължавайте в същия дух !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #9 Отговорено 3 Май, 2009 Пускам и тук линка за да се види последователноста към местата които заемат нашите хора http://www.motorsport.bg/drag/news/Page-2.html те ме зарадваха днес ужасно много за което и благодаря нямате си на идея от кога чакам такова класирене да видя за хонда браво просто едно огромно браво и ви благодарим за позитивните чувства които ни създадохте днес благодаря !!! :worthy: :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #10 Отговорено 3 Май, 2009 Браво момчета радвам се че отсрамихте клуба много съм щастлив от резултата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kamenoff 0 #11 Отговорено 3 Май, 2009 Наистина напълних си душата от толкова много поддръжници на марката агитката бяхме на ниво а за следващия път може да излезнат и още повече хонди ! Браво на момчетата продължавайте все така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #12 Отговорено 3 Май, 2009 Поздравления всеки който е ходил на състезание знае колко труд и парици отиват Успех от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #13 Отговорено 3 Май, 2009 (Редактирано) Марти...споко брат, ние в сърцата си знаем че ти си първи! Независимо, че не успя да направиш последния старт, и да го докажеш. !!! Редактирано 3 Май, 2009 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lakaicho 0 #14 Отговорено 3 Май, 2009 (Редактирано) Браво колега да се надяваме че на втория кръг ше отупаш корсата !!! Редактирано 3 Май, 2009 от JDM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #15 Отговорено 3 Май, 2009 Браво колега да се надяваме че на втория кръг ше отупаш корсата !!!и не само нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #16 Отговорено 3 Май, 2009 Браво на момчетата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #17 Отговорено 3 Май, 2009 http://vbox7.com/play:c313ed6e Ето и клип с добро качество и хората и колите които ни направиха щастливи !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #18 Отговорено 3 Май, 2009 супер само така..... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #19 Отговорено 3 Май, 2009 Направо ми се изпълни душицата... !!! Евала, пичове, мачкайте наред !! Поздрави за успехите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #20 Отговорено 3 Май, 2009 !!! Искрено съжалявам че не дойдох Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #21 Отговорено 3 Май, 2009 браво колеги,евала !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #22 Отговорено 3 Май, 2009 Само адмирации за Хондите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #23 Отговорено 4 Май, 2009 (Редактирано) Само адмирации за Хондите ... и за страхотната агитка , която се беше събрала от Варна, Ямбол, Пловдив, Сливен, Бургас и къде ли още не Направо ги омаахме и на пистата и покрай нея Редактирано 4 Май, 2009 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #24 Отговорено 4 Май, 2009 Поздравления момчета! Бяхте страхотнии, много ви се кефих през цялото време .. простоo повдигнахте ми настроението отвсякъде :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #25 Отговорено 4 Май, 2009 Браво момчета, много ви се радвах, желая ви все така да постигате успехи занапред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #26 Отговорено 4 Май, 2009 КЛАС "А"1-во място - Опел Корса (Urban Team) - Пламен Павлов2-ро място - Хонда ЦРХ (No limit Performance) - Мартин Райнов3-то място - Хонда ЦРХ - Георги Миков4-то място - Рено 5 (Urban Team) - Иван Стефанов5-то място - Хонда ЦРХ - Явор Антонов6-то място - Хонда ЦРХ - Георги Тодоров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #27 Отговорено 4 Май, 2009 супер битка е станала, жалко че не ме допуснаха да участие в клас предно, там бяха доста слабички времената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #28 Отговорено 4 Май, 2009 Страхотно представяне на ХОНДА - БРАВО !! .... май някой искаше снимки... http://4storing.com/se3tnj/7a2e2122a48bf3e...f1afd7a7c4.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #29 Отговорено 4 Май, 2009 беше наистина невероятно, не стоях повече от час, но видях няколко невероятни победи и не съм се съмнявал, че хонда ще е на първите места.Евала момчета и съм сигурен, че ако не беше повредата, корсата нямаше шанс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #30 Отговорено 4 Май, 2009 супер битка е станала, жалко че не ме допуснаха да участие в клас предно, там бяха доста слабички времената защо не те допуснаха ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #31 Отговорено 4 Май, 2009 да е слабички бяха 13.7-8 14.2 ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #32 Отговорено 4 Май, 2009 Клас предно какво гласи ? Напълно заводски коли ? Какви са условията ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #33 Отговорено 4 Май, 2009 супер битка е станала, жалко че не ме допуснаха да участие в клас предно, там бяха доста слабички времената защо не те допуснаха ?еми нямал съм интериор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #34 Отговорено 4 Май, 2009 на мен пък щеше да ми кажат сигурно защо гърнето ми е до гумата те тея полудяха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #35 Отговорено 4 Май, 2009 Еми Сашо , правилата са си правила Като нямаш интериор трябва да имаш ролбар и обраното Иво , при теб нямаше да има проблеми , така или иначе купата в клас предно си мисля , че щеше да е при теб ако беше участвал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #36 Отговорено 4 Май, 2009 (Редактирано) м/у другото от бургас момчетата които бяхме ме бутаха караха ай ай ай ама честно да си кажа ме беше малко срам от 4 коли състезание да правим и викам ай нема ко и аз да се излагам ,а и трябваше да съм на 10 пси ,аз мислих до последно че голфа ще бие защото беше на диното където бях аз и имаше 400 коня а и 2ка мотор ,но май имаше некви проблеми защото нищо интересно непоказа ,а колко го гласяха ПП: имаше и едно бмв е36 черно пловдивско с 2,8 мотор турбо беше с около 330 коня то май падна под 14 и за него мислих че ще даде по добри времена,но както каза киро на всички бмв та само 1 и 2ри старт са добри после почват да дават доста по слаби времена ,незнайно защо ПП: Ачо ако я бях грабнал щеше да ни стане много бе 3 купи за хонда тийм в едно състезание,ай да не сме лакоми Редактирано 4 Май, 2009 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #37 Отговорено 4 Май, 2009 времена,но както каза киро на всички бмв та само 1 и 2ри старт са добри после почват да дават доста по слаби времена ,незнайно защо Загряват баце загряват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #38 Отговорено 4 Май, 2009 Еми Сашо , правилата са си правила Като нямаш интериор трябва да имаш ролбар и обраното Иво , при теб нямаше да има проблеми , така или иначе купата в клас предно си мисля , че щеше да е при теб ако беше участвал А кои коли караха в този клас,че аз така и не разбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #39 Отговорено 4 Май, 2009 имаше едно а3 3тди мисля ,един турбо голф абф 400 коня ,едно бургаско пунто ,някво ауди 80 турбо,май имаше и още някй ама забравих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #40 Отговорено 4 Май, 2009 Ми то във всички класове имаше много малко участници.И в клас Б имаше 5-6 участника и в клас предно толкова?Да се надяваме за следващото състезание да няма толкова много технически повреди и да бъде едно наистина интересно състезание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове