Jump to content
mafro

Gps за хонда акорд

Recommended Posts

Здравеите колеги .. интересува ме дали Хонда Акорд 2005 има фабрично вграден GPS за проследяване на местоположението ? Не става дума за навигация ,а за проследяване . И ако има знаете ли каде се намира по колата ? Благодаря на отзовалите се :D:zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, препоръчвам ти да влезеш в полезни технически теми и да истеглиш някакво ръководство за експлоатация, защото най- вероятно малко хора имат такава кола и малко хора ще знаят или отиди при основният търговски представител за Хонда в твоя град и там питай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък има и варианти, които не са вградени в колата. ;)

стандарнто надали има .. ама нещо таквa сигурно може да се сложи.. с някаква антенка допълнителна.http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11314

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен колегата иска да го махне ако има, а не да слага.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай снимки да я видим тая кола. Може и да го открием ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или иска да си открадне такава ;) за проследяване на метопожението на колата не мисля че се слага на едно и също място иначе се обезмисля подобна интервенция

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Хахахах ееми това е то любовта към Хонда - ако не можеш да я купиш, ще си я откраднеш! ;););) Да си призная не се бях сещал. От утре почвам да дебна и аз един чисто нов Сивик в двора на Бултрако, кажете има ли GPS някъде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...