tols 2 #1 Публикувано 5 Април, 2009 Здравейте колеги! С тази тема...... “За една по чиста България” искаме да покажем, че истинските Българи милеят за родината си и искат да я виждат чиста и непокътната със всичките и красоти. Търновската и Габровската дружини проявихме самоинициатива и решихме да изчистим едно много приятно местенце за отдих. Мястото се намира на пътя София – Варна до Търновското с. Ново село, където много хора спират за отдих. Повечето от “хората” оставят ужасни боклуци и гледката е наистина стряскаща, ужасна, непоносима.... не знам още какви думи да употребя. Надяваме се с тази тема много от нас във форума да се замислят и да се опитат да помогнат да проявят самоинициатива по места и всеки град където се организират Хонда фен срещи да си набележат подобни места (а те са много и на всякъде) затрупани с боклуци от “хора” без грам самосъзнание и възпитание. Нека феновете, колегите, които решат да направят нещо, “За една по чиста Българя” да ползват тази тема и да покажем на всички, че на нас ни пука, къде живеем. Предварително Ви благодарим за вниманието и че отделихте от времето си за да посетите тази тема и се надяваме тя да е от полза за всички истински Българи. Преди...... Сега....... Това сме групата участвали с голямо удоволствие в тази самоинициатива След усърдната работа имаше и малак пикник със скара на жарава, барички и пици (след скромния купон, разбира се си почистихме) След всичко това пак, остана време и за нашите красавици За на пред Търново и Габрово ще продължаваме в същия дук, дано много хора ни последват в подобно начинание..... може да е капка в океана, но ни кара да се чувстваме добре, че с нещо помагаме за нашата природа. Всички снимки от днес клик Тук Търново и Габрово форевa...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 5 Април, 2009 Браво момчета и момичета! Давате много добър пример на всички нас! Как трябва да се грижим за родината ни и нейнта невероятна природа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #3 Отговорено 5 Април, 2009 Адмирации за двете групи Страхотна инициатива, докарана докрай не само на приказки ами и с дела Казахте го и си изпълнихте докрай обещаното с перфектна организация и весел финал Тук думите вече са излишни, делото Ви само говори ! Дано все повече и повече стават съвестните и отговорни като Вас хора в нашата хубава страна ! Надявам се, че с тази Ваша постъпка ще се повлече крак и от останалите Хонда-фенове по всички региони ! Нека направим страната ни по-приветлива, по-чиста и по-добра за живеене за нас и тези след нас ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 5 Април, 2009 Хубаво е , когато човек види , че има българи , които не отговарят на пословичната характеристика - бай Ганьо .Това което сте направили е достойно за уважение. Браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #5 Отговорено 5 Април, 2009 (Редактирано) Браво колеги! Моите лични поздравления към цялата банда! Днес и ние решихме да се съберем една групичка към 10 човека и да си почистим нашия паметиник: Паметник 1300 години България и резултатът е следният: Дано идеята да има повече последователи Редактирано 5 Април, 2009 от anikolov Broken link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #6 Отговорено 5 Април, 2009 (Редактирано) Радвам се, че Ви има приятели. Да ви кажа само какво стана след това. Тръгнахме да изхвърляме боклука на сметище. Търсихме в Ново село но такова животно там няма. Намерихме едно нелегално, но естествено не ги изхвърлихме там. Отиваме да търсим в Балван, през цялото време караме с 40 км/ч за да не хвърчат боклуците. Намираме сметището, гледката беше ужасяваща - съжалявам, че не го снимах. Сметището се намира на самия път Балван - Емен. Стой там чинно едно бяло Венто и някакъв човек ни казва, че не може да си изхвърлим боклуците там. Питам го какъв е - отговаря кмета. Записва номера на буса и т.н. Казва не може да изхвърляте тука - не било сметище . Викам му добре какво е тогава - отговора, ами това е депо за отпадъци, не е сметище. След 15 мин. спорове и отново с 40 км/ч боклуците заминаха за Търново. Редактирано 5 Април, 2009 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 5 Април, 2009 Аз ти казах че по-големия проблем ще е къде да се изхвърлят тези боклуци...... Винаги се намира разни умствено ограничени хора дето не могат да стоплят че си направил нещо на добра воля. И за тях е по-важно да се направят на "Велики" от колкото да помогнат с нещо ...... п.п. Все пак идеята ти да закараме боклуците пред нечии дом не беше толкова лоша . Следващия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MaMyTa 0 #8 Отговорено 5 Април, 2009 аз съм на 21 години ... и от 15 години минавам всяка събота и неделя като си ходя за село през тая чешма (селото ми е Бяла Река) по - чиста от тва не съм я виждал и благодаря на всички които са помогнали за това ... Извинявам се естественно че не можах да доида тъй като си бях на село ... а там бащата ПОВЯРВАЙТЕ ме скъсва от бач за напред ще се постарая да присъствам ако не редовно поне то повечето пъти ... Още веднъж благодаря и на всички и много здраве п.с. И да знаете минал съм покрай вас като сте чистили и тоя цецо (толс) пак ме видя че и ме настигна ... , а аз защо не съм ви видял ... НЕ ЗНАМ ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #9 Отговорено 5 Април, 2009 (Редактирано) Момчета - приятели! Страхотен пример Ще се мобилизираме и пловдивчани да направим нещо за нашата страна , град може да е малко ,но аз лично мн се интосиазирах и щя чистя за 2 ма Нека секи се замисли дали да си хвърли часката от кафето през прозореца или в някоя кофа край пътя ! Редактирано 5 Април, 2009 от AlexDJ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #10 Отговорено 5 Април, 2009 Постъпката ви е похвална,но хората хвърлящи през прозореца цели торби кой ще промени тях,аз веднъж опитах и ме наругаха ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #11 Отговорено 5 Април, 2009 (Редактирано) браво колеги и ние от Варна смятаме да направим нещо такова през идващата събота и неделя днеска си говорих ме по този въпрос!Продължаваите пълен напред Редактирано 5 Април, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #12 Отговорено 5 Април, 2009 Браво евалата от мен, дано и без да се организират групови инициативи всеки един от нас да се реши поне 1 път в годината да изхвърли болкук който не е направен от него, колкото и неприятно да е, и да бъде пример за всички околни, а и евентуално може да се почувства по горд от това че е дръпнал еди кое си бмв по магистралата. (аз съм го правил много пъти защото обичам природата и обичам да съм сред нея а не сред отпадъците на хората!)още един път евала на тези момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #13 Отговорено 5 Април, 2009 БРАВОООООООООООООООООООООООООО............... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #14 Отговорено 5 Април, 2009 Браво пичове!Надявам се скоро и аз да помогна в тази инициатива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #15 Отговорено 5 Април, 2009 Едва ли има някои здраво мислещ човек, който няма да се трогне и да се зарадва на това преобразяване на това красиво кътче от красивата ни държава. Корените ми са от търновския регион и винаги съм казвал, че там живеят много добри хора и вие го доказахте с пълна сила. Евала пичове и дай боже повече хора като вас, защото държавата ни отчаяно се нуждае от такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #16 Отговорено 5 Април, 2009 Браво, колеги! Номер ЕДНО сте! Евала, още машалла! Аз лично твърдо вярвам, че добрият пример дава резултат. В тая връзка и с оглед на проявения интерес от други колеги по другите градове - да видим как ще потръгне, ама това може да се превърне в обща инициатива... "Хонда-фенове за чиста България"... А преди време имаше инициатива на групата фенове, обикалящи язовири и баири с палатки... като се почистват подобни местенца, да се слагат клубни табелки от сорта на "Почистено от Хонда-феновете. Съдействайте ни и пазете чистотата, благодарим ви!"... имаше проект на дизайн, не знам само дали се стигна до изработка... Според мен много на място би било такова допълнение към вашето дело, дано стане и на всички нас общо дело. А като чета едно от мненията по-горе, ми се струва, че може би не само аз мисля в таз посока. Още един път - браво, супер сте, благодарим ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #17 Отговорено 5 Април, 2009 Колеги нямам думи.Това което сте направили неможе да се опише с думи.Браво !!! Когато напуснах България и дойдох тука видях как хората се грижат за това което имат,а и не само хората ами и самата държава.И ми стана болно,че ние Българите не ценим това което имаме и бях убеден,че на никой не му пука за това,което ни е дадено и имаме.Мислех си че 99% от Българите не ги е грижа за околната среда и че обичат мизерията,която ни заобгражда и на никой не му прави впечетление от това /възраждане 3 или 2 блок 47 гр.Варна/ там живеех преди излизах на терасата а от горе хварчаха бутилки,торбички и сякакви боклуци и на никой не му правеше впечетление.Браво още веднъжУспех на всички колеги и дано това дело не бъде забравено ами да има и продалжение не само в тази част на България ами навсякаде :bg: и да вметна само всичко което консумирам по пътя се хвърля пред предната седалка в караката на пътника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #18 Отговорено 5 Април, 2009 Колеги, това което сте направили просто няма нужда от коментар. !!! Ако някой ни организира в или около София, аз съм сред първите да последваме този пример достоен за адмирации. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfii 0 #19 Отговорено 6 Април, 2009 Наистина е много по-трудно да намериш къде дъ изхвърлиш боклука от колкото да го събереш.Добре че в Шереметя намаше проблем.Но ще споделя нещо което ми направи огромно впечатление като влязохме в сметището.Освен многото боклук и бездомни кучета там ни посрещнаха пет дечица-циганчета от които най-голямото да беше на пит или шест годинки с въпроса-Има ли желязо?Направо да ти се скъса сърцето.Знам че това няма нищо общо с темата за чистотата но гледката беше просто потресаваща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #20 Отговорено 6 Април, 2009 EДНО ГОЛЯМО ЕВАЛААААА колеги супер сте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #21 Отговорено 6 Април, 2009 Колеги искам да ви поздравя за това което сте направили :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #22 Отговорено 7 Април, 2009 Евала на всичкиНаистина това се казва пример!Нека покажем че обичаме чисти не само колите си а и природата!Много жалко че неможах да присъствам и аз а имах желание.Просто няма как да се съберем всички при провежданите мероприятия понеже винаги някой е зает или на работа но какво да се прави-такъв е животът Дано другият път успея да се видя с вас момчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #23 Отговорено 11 Април, 2009 Идете да видите на какво е заприличало една седмица след почистването...... Все викам ,че трябва да се препрограмира нацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #24 Отговорено 11 Април, 2009 Абе Митак (airbrush) това, че една седмица след като сме почистели е пак мръсно не означава, че НЕ ТРЯБВА СЕ ГРИЖИМ ЗА ТАКИВА МЕСТА И ДА ГИ ПОЧИСТВАМЕ! По тази логика ..... “ Недей да ядеш, защото пак ще огладнееш”.Това, че голяма час от нацията са кретени и нямат грам култура и възпитание, ние не можем да го променим. Но можем да се опитаме, много хора да последват примера ни и по този начин да намерим повече последователи. Хората да осъзнаят, че природата е много ценно нещо и трябва да се пази. Това е едно от най големите ни богатства и ако не правим нещо по въпроса, всички заедно след години ще бъдем заринати в боклуци, което е много жалко! Другия месец сме на още едно подобно място за отдих по пътя Търново – Габрово, ако имаш желание ела да помогнеш. Ние продължаваме в съшия дух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #25 Отговорено 20 Април, 2009 ЕВалата, Хора Дано най-накрая хората спрат да замърсяват и да обърнат внимание на боклука,който оставят след себе си Браво за инициативата и дано и други да почнат да го правят и други, и други.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #26 Отговорено 21 Април, 2009 Няма такива шансове вчера минах покрай мястото....придобило е първоначалният вид . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #27 Отговорено 25 Април, 2009 Защо,защо сме такива българите?! Видим ли нещо хубаво и да се изтрепем кой да му е....... м..та ( с извинение ) Няма оправия тука.Докъде ще се стигне това..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Warrior27 0 #28 Отговорено 26 Април, 2009 Браво колеги! Трябва да има повече хора като вас! А доколкото това, че българите не умеем да си пазим природата- отчасти е вярно. Но според мен все повече и повече хора искат да живеят в чиста среда, без боклуци и т.н. И все повече българи проявяват подобна самоинициатива и обират боклуците на говедата, които замърсяват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #29 Отговорено 26 Април, 2009 не сме само ние. Има и други доброволци, което е много хубаво. Тоя линк ми го прати колегата MartyHONDA http://www.vbox7.com/play:31adaa4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #30 Отговорено 26 Април, 2009 http://www.vbox7.com/play:31adaa4eТея пичове, наистина са големи ентусиасти и евала за това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #31 Отговорено 29 Април, 2009 браво момчета, сторили сте нещо много похвално и прекрасно, трябва и в Пловдив да последваме вашия пример и съвсем скоро да се организираме да изчистим някое кътче засрано от говедата наречени Българи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове