JoroHondata 188 #1 Публикувано 24 Март, 2009 (Редактирано) Здравейте Тази сутрин, тръгвайки за работа откривам шофьорското стъкло счупено, ровено в жабката, и е направен опит да се извади плеяра...Измъкнали са го зверски (с някаквя отвертка) до половината навън, но е заклинил и до там... Не става нищо вече от плеяра- толкова е разкривен. Търсили са сигурно панела (който си беше в мен) и нищо не са взели- не липсва нищо ! И се тръгна по мъките- застрахователи, полиция, слагане на ново стъкло (късмет, че имаше само 1 бройка, а и не беше сигурно, че ще стане), пак застрахователи...Не пожелавам на никой да му се случва подобно нещо- най- малкото е неприятно, но явно са се активизирали пак автоджамбазите...П.С. По- късно днес един комшия ми се обади и ми се "похвали", че и той е потърпевш, и са му измъкнали СД- плеяра... Поздрави Редактирано 24 Март, 2009 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 24 Март, 2009 ааа стига бе,тея не се спряха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #3 Отговорено 24 Март, 2009 Жоро, съжалявам страшно - точно след рождения ти ден! Явно кризата тресе яко и наркоманчетата, гадините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #4 Отговорено 24 Март, 2009 Благодаря за подкрепата ДидоСега най- големият ми проблем е какъв плеяр да си избера, намрея и да си го купя Мисля, че не трябва да се отчайваме, тюхкаме, ядосваме и вайкаме чак толкова много- какви по- страшни неща могат да се случат на този свят...Всяко зло за добро, както са казали мъдрите хораПоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #5 Отговорено 24 Март, 2009 Аз на времето имах едно Пежо 106, та наште момци решили да го разбиват с камък голям колкото два юмрука, бяха ми счупили шофьорското стъкло със такава сила, че бяха счупили кората на дясната врата и камъка беше отскочил между седалките. И най-голямата ирония беше, че бях с касетофон за 10лв. с една от онези касетки с кабелите вързана за един СД плеър и още по-тъпото е, че олигофрените бяха взели касетофона а СД плеъра го бяха оставили. Абе кво да ти говоря- професионалисти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #6 Отговорено 24 Март, 2009 Какво става в таз България ..... разбиват крадат ... някой отчаяни наркоманчета :) как искам някой да ми скочи в каляската и в тоз момент да излизам ..... да видят как са разбива кола....ще им покажа нагледно и широчината на багажника ми да видят какви екстри имат японските коли ..... лапитии.... Кофти случка дано не са повтаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Project.H 0 #7 Отговорено 24 Март, 2009 Идиоти всякакви, в моя град хванаха така две пишлемета ромчета на по 9 и 12 години, бяха окрали над 30 коли от плеярите и разпродали по заложни къщи. Проблема е, е ако нямаше къде да дадат стоката за пари, нямаше да ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #8 Отговорено 24 Март, 2009 Една вечер на нашата улица разбиха 13 коли! някои минахме само с прозорец,имаше такси с откраднат касов апарат откраднати лични вещи от жабките и т.н. просот не оставяите нищо ценно в колите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #9 Отговорено 25 Март, 2009 В държавата ни цари беззаконие,за съжаление,в повечето случаи дребните риби обират пешкиура,а големите излизат сухи от водата(или въобще не влизат)!Това е за съжаление грозната истина!В петък вечерта,незнайно кой е ритнал на баща ми калника на фолксваген полото и го е огънал доста.Но кой и поради каква причина,пиян,дрогиран надрусан не се знае!http://forums.hondabg.com/index.php?automo...si&img=8324 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #10 Отговорено 25 Март, 2009 Аз затова си сложих аларма с пейджър на дистанционното (steelmate). Има си и вибрация като телефон Сега колкото и да е смешно спя с ключовете до главата всяка вечер, а въздухарката с оптиката е изправена до балконската врата...Отделно съм приготвил един газов пищов с халостни.Като пипне някой изобщо няма да слизам долу - такава канонада ще му спретна, че ще вдигна целия квартал на крака и ако още му се стои да разбива... Хубавото е, че при нас има 2-3 будки със сотаджии и като се разгърмя гарантирано ще наскачат като попарени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #11 Отговорено 25 Март, 2009 Ей такива лайнарчета като ги хванеш и Бой бой... после го довлачваш до мазето ... отиваш до апреката вземаш две банки кръв... преливаш му ги ( за да има какво да изтича) и пак бой....! Добре е да го носиш с себе си на мецечните срещи да се позабавляваме и ние .... и после пак си го прибираш в мазето! И така докато ти омръзне да му преливаш кръв......!!!!Грубо звучи ама ми писна от джамбази! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #12 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) баси омръзна ми от кражби и напдаения.. накъде отива тоя български луд народ.. около мен за няколко месеца такива страхотии се случиха, че вече не мога да си позная странaта! в жабката на хондата вместо сервизни книжки, държа пистолет..съчувствам ти искрено Редактирано 25 Март, 2009 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #13 Отговорено 25 Март, 2009 Благодаря за подкрепата ДидоСега най- големият ми проблем е какъв плеяр да си избера, намрея и да си го купя Мисля, че не трябва да се отчайваме, тюхкаме, ядосваме и вайкаме чак толкова много- какви по- страшни неща могат да се случат на този свят...Всяко зло за добро, както са казали мъдрите хораПоздравиЕвала за позитивното мислене ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #14 Отговорено 25 Март, 2009 Сега колкото и да е смешно спя с ключовете до главата всяка вечер, а въздухарката с оптиката е изправена до балконската врата...Отделно съм приготвил един газов пищов с халостни.Е, ако и аз трябва така да живея бих предпочел да ходя пеша, вместо да й треперя на каруцата... В интерес на истината, когато нямах аларма спях много по-скокойно, но се наложи да сложа аларма, когато смених застрахователите. За да не я дебна кога ще вземе да свирне, алармата ми винаги вече стои на тих режим - с изключен шок датчик. Практиката е показала,че ако има да става алармата изобщо няма да свърши работа... Не държа нищо интересно в колата и съм с касетофонче, точно за да не се разправям със стъкла и тн. Засега работи системата и чукам на дърво.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa666u 3 #15 Отговорено 25 Март, 2009 Мдаа много неприятно. Напоследък пак са се активизирали крадците на касетофони. В тази връзка, на някакво авто изложение гледах презентация на прозрачно фолио, което се лепи на предните стъкла и прави разбиването много трудно. Някой има ли представа къде може да се намери такова? Google нищо не казва по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 25 Март, 2009 Ужас почвам вече да се плаша за колата си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #17 Отговорено 25 Март, 2009 Мдаа много неприятно. Напоследък пак са се активизирали крадците на касетофони. В тази връзка, на някакво авто изложение гледах презентация на прозрачно фолио, което се лепи на предните стъкла и прави разбиването много трудно. Някой има ли представа къде може да се намери такова? Google нищо не казва по въпроса.Марка Llumar, "бронирано". Тяхното заздравено фолио има такива свойства, но не залепва добре на по-криви скъкла защото е по-дебело (напр. задно на Прелюд 3г., дори задно на сивик седан 6г не стана много гот). Има демо клипчета на сайта на тази марка.Обаче, оторизираните поставячи на Llumar са мърлячи, оплескаха ми задното на няколко места, и по-конкретно Кристиян Незнамкойси в Лозенец. Гаранционна карта ти издава само ако поискаш и ти обявява бонус ДДС което предварително ти е спестено. Като ти оака стъклото няма да ти купи ново с нагревател.Не знам какви са другите бронирани оферти на други фирми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #18 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) Е, ако и аз трябва така да живея бих предпочел да ходя пеша, вместо да й треперя на каруцата... В интерес на истината, когато нямах аларма спях много по-скокойно, но се наложи да сложа аларма, когато смених застрахователите. За да не я дебна кога ще вземе да свирне, алармата ми винаги вече стои на тих режим - с изключен шок датчик. Практиката е показала,че ако има да става алармата изобщо няма да свърши работа... Не държа нищо интересно в колата и съм с касетофонче, точно за да не се разправям със стъкла и тн. Засега работи системата и чукам на дърво..Аз съм точно обратния случай - ако няма аларма или не работи спя доста по-неспокойно.Чувството да си намериш колата осрана от някой изпаднал в абстиненция дрОгар е много по-неприятно (аз съм го изживявал).От тогава вземам всички мерки и да ти кажа изобщо не спя неспокойно. Алармата ми е настроена така, че се включва само яко някой удари колата или я отвори. И вместо само да проклинам съдбата сутринта - поне да си потренирам мерника през нощта! Сдобил съм се с една "гаубица" 6,35mm, както и с едни съчми с профил на малокалибрен куршум (много тежки). Сигурен съм, че удара с подобно нещо в главата ще е крайно неприятен. Редактирано 25 Март, 2009 от Slade Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #19 Отговорено 25 Март, 2009 И аз си мислих, че вече тези неща са отшумели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #20 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) Здравейте Значи отново са се пуснали в акция автокрадците уж се бяха скатали така доста време ги нямаше.Ето какво се бе случило преди няколко години на баща ми отива една сутрин на работа и паркира колата пред паркинга на РПУ Ямбол (баща ми е полицай) започва му смяната и понеже той е 24 часа на работа и се освобождава на следващата сутрин и отива към колата и що да види вратата отключена качва се в колата и от нея липсва само кората която е отзад на багажника ( забравих да спомена колата е опел кадет хеч.) и един стек цигари.Бяха сваляни отпечатаци и разни подобни но крадците не бяха хванати само се разбра че колата е била следена от доста време и ВСИЧКО ТОВА САМО ЗАРАДИ ЕДНА КОРА Така ще е колеги ще трябва да си пазим много добре колите.П.П. Поздрави на всички! Аз съм бъдещ ХОНДАДЖИЯ . Иначе за сега само Запален Фен. Редактирано 25 Март, 2009 от Георги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #21 Отговорено 25 Март, 2009 братле... много скапана случка Гадното в тия ситуации не е просто откраднатото или разбитото,а мисълта че некое гнусно гадно копеленце ти се е ровило в колата.. Пумяри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #22 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги Благодаря още веднъж за подкрепата на всички ! В колата няма кой знае какви неща, но за мен всичко там е ценно (както и за всеки един от вас предполагам). Когато си видях колата- не повярвах, че може да се случи на мен- панела си беше с мен (в нас)- на кой му е притрябвал половин СД без панел ??? Застрахован съм с каско... Цялото стъкло го нямаше, и всичко беше в стъкла... СД-то да не говоря, че ми беше подарък от един колега (когато бях във Виена), пластмасата около касетофона е цялата с дълбоки следи от отвертката, с която са напъвали и даже е спукана на 2 места... Грозна и неприятна гледка... Но за 2 минути осъзнах, че няма за какво да се ядосвам (няма смисъл)- станалото- станало Малко по- късно се замислих (и съм Благодарен), че не съм чул нищо (незнайно защо не си бях купил от 2-3 дена нови батерий за пеиджъра, и не ги смених), и не съм разбрал и погледнал в момента на опита за кражба- въоръжен съм със спортна въздушна пушка (Haenel 312) и имам почти всичко, за да прострелям с нея виновниците... Благодарен съм, че не съм го направил Да- съгласен съм, че тези "хора" не са за жалене, но помислете си какво може да стане след едно такова наказание: само допълнителни проблеми, отмъщения, отново саморазправи и се влиза в един омагьосан кръг... Всеки си намира майстора един ден, и щом сега за крадците този "майстор" не съм бил аз- още по- добре за мен ! Най- странното е, че абсолютно нищо не липсва и всичко си е на мястото (нож, мултицет- да не изреждам всичко) И така колеги, набелязал съм си нещо подходящо (а дали го има- ще видим) но все още се чудя дали да е ново MP3/SD- то, или 2 употреба... Най- важното е да сме Живи и Здрави ! Поздрави на всички Редактирано 25 Март, 2009 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #23 Отговорено 25 Март, 2009 то ако са истински крадци нема да барнат cd-то ако го нема панела но уви - както каза всяко зло за добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #24 Отговорено 25 Март, 2009 Жоре, прав си - не се коси! Тия пари от продажбата за лекарства да ги дадат! Има кой да ни съди - рано или късно. Препоръчвам с две ръце! http://www.bg.pioneer.eu/eur/products/25/1...00UB/index.htmlСъпоставка - цена/качество Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #25 Отговорено 26 Март, 2009 съжалявам за проблемите, които са ти създали - но в крайна сметка ще се окажеш със по-добра музика в колата, така че гледай от позитивната странамежду другото съм на същото мнение за саморазправата - винаги се връща, така че не си заслужава нервите и разправията. иисус добре го е казал - подай си и другата буза. хайде няма нужда чак толкова, но гледай напред, тях съдбата ще ги настигне и накажеа относно предложението на дидо, аз съм голям антифен на пионердиска излиза на 5тия опит, след 2 седмици слушане и най-скъпия диск почва да не се чете (а най-евтините и от 1вия път не ги разчита)прескача и на МР3киврътката за усилването при мен е от тия, дето се прибират навътре - но като излезе и се клати на всички посоки и ме е страх, че ще падне всеки един момент (но вече 5 години оцелява)управлението е мега-анти интуитивно - например следващата песен на диска е със стрелката на дясно, но следващата станция на радиото е със стрелката надолу, стрелката надясно те праща на 106.05Mhz примерно ... за какво ми е?сега гледам са добавили MUTE, което много ми липсваше. но и тук бутоните са на една плоскост, и без да погледнеш, не можеш да ги нацелишза да излезеш от менюто, трябва да натиснеш същия клавиш, който те праща на средни вълни (а пък това пък за какво ми е и то на отделен клавиш)липсва бутон за изключване (трябва да държиш SRC 5 секунди, което си е чиста загуба на време), но пък има 1000 излишни бутони, като ТА*-*news, DISPLAY*-*SCROLL, eject (при положение, че не работи)виждам, че има на панела дупка за CD-то -- мега загрозяващо, за нещо толкова архаично и безполезно, като компакт дисковете. При наличие на USB трябва да си най-големия мазохист на света да слушаш дискове.Но пък няма бутоните 1-6 за директен избор на станцияявно на японците им куца дизайна и ергономията от всякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #26 Отговорено 26 Март, 2009 Много лошо колега че са ти разбили колата, но поне си оптимист ще се оправиш. На мен на първата хондичка ми гепиха само панела ( и то на един касетофон донесен от Китаи ) евала поне ми бяха отворили колата като хорта без да чупиат джама. После на същата задните тонколони ми взеха но и те бяха евтини и пак не ми счупиха джама (ивод: в Бургас пипат професионално ).С новата, която я карам предимно в София поне нимам проблеми. Гледма да я спирам по големи добре освтени улички. Надявам се поне като се опитат да влязат да я отоворят че да не ми се налага да сменям прозорци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове