Jump to content

Project.H

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Project.H

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.04.1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  1. Момчета, нещо което преди няколко дена ме разкърти и реших тука да спомена само: рено старо не помня модел пък дори и не съм сигурен, дали беше рено колата, ама ме уби отзад с изрязани букви от хартия за стикери изписано HONDA KILLER ПС: Кризата удря всичко у Шумен Работа нема и нема как си изкарам парите за да си купя хондичка
  2. Хахах, има и такива случаи, но ще се поправим с тебе по някое време като има пари
  3. Някой приема ли един пътник, още нямам хондичка, но не бих искал да пропусна да се запознаем и да понауча това и онова Може и директно на ЛС да пишете.
  4. Бенджи, нямам ги за съжаление, сега Април началото правя 18 и търся веднага каквато и да е работа в Шумен (дай боже да се намери), а лятото сигурно в София ще си намеря нещо за работене и пак есента в Шумен каквото има на смени се захващам, с малко късмет може и да видя Хеч-а след Нова Година.Вероника, благодаря ти за информацията, важното е да се намери читава кола в хубаво състояние, и след това ще работя за да си я направя каквато искам. Благодаря ви за информацията на всички, сега да видим дали ще си намеря и някаква работа, че да не ми пропадне въобще идеята както не наемат без връзки в Шумен...
  5. Имам съсед в Шумен, които се занимава с това, макар е скоро не съм го виждал. Просто се опитвам да видя откъде ще ми излезе най-добре като качество-цена да си закупя Хонда Сивик Хечбек, защото трудно ще събера сума по-голяма от 3000 лева за кола, като се смята, че ще работя до следващата пролет само за тази Хонда, а в Шумен на малко места наемат учащи за съжаление, особено ако нямаш връзки, но искам да си я купя преди да завърша 12 клас просто.
  6. Извинете, интересувам се колко би струвал превоз на кола от Германия до България, казаха ми, е можел ода се уреди за около 500-600 лева, мене ме интересува, защото смятам оттам да си купувам хеч-а, ще ми излезе в пъти по-евтино като за първа кола и ще имам пари малко да го пооправя. Та въпроса ми е, доколкото знаете вярно ли е, е може и за около 500-600 да се уреди превоза до Шумен, интересно ми е ако си я намеря за 750 евро някъде т.е. 1500 лева, със превоз такси регистрация и задължителна смяна на масло ремък и т.н. до колко ще скочи цената.
  7. Идиоти всякакви, в моя град хванаха така две пишлемета ромчета на по 9 и 12 години, бяха окрали над 30 коли от плеярите и разпродали по заложни къщи. Проблема е, е ако нямаше къде да дадат стоката за пари, нямаше да ги има.
  8. От личен интерес да питам, сложен и скъп ли е процеса някак да се сложи по-стойностно осветление вътре в колата? Защото лично не обичам онези малки лампички над шофьорската седалка дето едвам светват, може ли да ми дадете повече информация как може поне там коа не и на предните и на задните седалки да има добро и силно осветление при нужда от такова.
×
×
  • Създай нов...