Jump to content
TANKISTA

Седмични срещи Пловдив - всяка сряда

Recommended Posts

Айде майни, събудете се, утре е велик ден за Българската демокрация, денят на Хонда срещата :):D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай, дружина и аз съм на линия, със стабилно количество загар от моренцето и разбира се с моето купенце.Тошооо, тая снимка не е в на брат ми колата, а в служебната..., но все пак ще ъпдейтваме снимковия материал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой мераклия днес да ме вземе от работа, че няколко дена съм без кола ;) и нямам с какво да дойда на срещата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пеца, нали ти писах на лични, от джумаята тръгваш към юг-енерго и завиваш в ляво преди енергото, павирана улица на баир, аз съм 3-тия магазин вдясно-оръжейния. Бачкам до 18:30. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега може ли да спра някаде след спирката малко преди тунела за да не влизам в капана?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На линия съм и аз трябва само да пообера праха от синята жаба ;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неска нема мога да дойда приатели,приятно прекарване ще се видим скоро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аиде моля които има снимков и видео материал от пистата да го сподели с нас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аиде моля които има снимков и видео материал от пистата да го сподели с нас :)

Аз правих клипове от старта и финала на пистата .... но сега лягам, че съм на работа рано, а утре ще ги кача и ще давам линкове :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази сряда и аз ще се присъединя към събирането :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре си дошъл колега, в клуба и на срещите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Софиянци приемате ли евентуално? Ще има ли кой да ме земе натам и насам? Пребивавам зад кафе Его, където са ви месечните. Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще те взема, нямаш проблеми :) можеш да ме чакаш срядата в 19:00 на паркинга на Егоиста, където се провеждат месечните :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този път, ако искате без картинг и други такива ми направо в City-то......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакви картинги, забранявам :dj::) :) Утре ще си е стандартна среща със запой на бира :fun:;) и всички да са налице and i don't take no for an answer ;) Ще си имаме и гост утре, понеже Пловдивския клуб е толкова готин, че немогат да ни устоят и всяка седмица идват от други градове, за да видят що е Хонда среща :punk::cool::beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само така скарай се малко, какво е това нещо?! И Танкисте пиши на български език -

and i don't take no for an answer

това какво е сега, от къде да знам, че не си ме напсувал :) :) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За непросветените в дълбоките дебри на англичанския язик значи, че не приемам не за отговор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

густо маина ,филибето маинааа ....за таз седмична бих се върнал и от украина маина :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

там сме всички, само за не се разбягате като миналата седмична по картинг-писти или другаде? На паркинга и след това на по биричка :cool::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там сме Тони, поне за собственото си присъствие гарантирам, картинг маняците, като имат излишни пари за харчене да ходят :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пускам тази тема, за да може за в бъдеще да пишем тук и да се уговаряме за седмичните срещи, понеже доста хора одобриха идеята.

Засега уговореното място за среща е паркинга на 2-ри пощенски клон на Пещерско щосе, всяка сряда от 19:30. Паркинга е голям, вечер полу празен и в непосредствена близост има няколко заведения с достатъчно места.

Идеята е уговорки за срещите, евентуални смени на място, ден или час да дискотираме в тази тема, за да не пълним раздела с излишни теми.

Засега всичко най-най на всички и ще се видим на първата среща другата седмица :P , дотогава приятно :P с Хондичките :):P:)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Карловци приемате ли? Идваме двама около 20 часа. Редактирано от pe6o74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идвайте бре, как може да питате.... елате по-раничко да не ни търсите по кръчмите после, още към 19ч ако можете, само се представете че в тоя калабалък дето става по-срамежливите се чувстват пренебрегнати, а не искаме да е така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карловци приемате ли? Идваме двама около 20 часа.

За сузуки ли да се оглеждаме колега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде на срещааааа ;)^_^ ^_^

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Редактирано от nakata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от nakata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дааам това беше една уникално реставрирана хонда прелюд 1-ва генерация 1979г ^_^;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХвалА на такЪви ентусиасти. Прелюдът е страшен. Да се надяваме, че собствениците ще го водят често по срещите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай стига,аз съм супер фен на първа генерация,а този е уникален.Дано се запази за дълго в този вид!Евала на собственика!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги за съжаление отново не успях да се включа в седмичната но следващата седмица сам там,а и да не забравяме за ключодаржателите как или по точно кои ще се нагарби с тежката задача !!! поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прелюда е супер сори но неможах да присъствам излезе ми работа иначе смятах да дойда но сега отивам на дълго очаквана почивка на море и като се върна съм налиния.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мен ме забавиха в работата и не успях да се разпиша днес ... !!! гледам имало е какво да се види и този път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сузуки ли да се оглеждаме колега !!!
От общо пет прелюда,които видях на срещата двата бяха тези,с които дойдохме ние.Моят е 4 генерациа 2,2 ,а на приятеля ми е 5 г. 2. Взехме ги преди около месец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сузуки ли да се оглеждаме колега !!!
Дойдохме с два прелюда.Моят е 2.2 - 4 генерация,а на приятеля ми е 2 -5 г.Взехме ги преди около месец.Сузукито го карам 15 години вече-за това в профила сам написал така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

такааааа, много пълноценна среща беше, насладих се на една красива класика на човек с много желание и любов....евала...сега очаквам някой да скокне с едно С500 или С600 и ще се изкъртя от кеф !!! :worthy::D:)П.П.новите снимки са качени, ако имате още давайте ги ;)

Редактирано от TANKISTA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

такааааа, много пълноценна среща беше, насладих се на една красива класика на човек с много желание и любов....евала...сега очаквам някой да скокне с едно С500 или С600 и ще се изкъртя от кеф !!! :worthy::D:)П.П.новите снимки са качени, ако имате още давайте ги ;)

Дойдохме с два прелюда.Млоят е 2.2- 4 генерация,а на приятеля ми е 2-5г.Взехме ги преди около месец. А относно сузукито в профила ми-карам го вече 15 години,за това съм написал така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5-ката прелюд го видях, че беше само един, ама 4-ките бяха доста, кой точно беше.Сега да ви кажа за ключодържателите. Който си е поръчал да знае, че ще дойдат при мен с еконт с наложен платеж и на следващата седмична ще ви ги раздам. Пригответе си точни пари, понеже не съм каса :lol: Който неможе да дойде на седмичната може да мине през работа.-ул.Кирил и Методий номер 2, това е от джумаята в посока юг-енерго, завоя в ляво преди енергото. На ъгъла има закусвалня Лилия, мазазин за парцалки и в Оръжейния съм аз. :rolleyes: Когато ги получа ще ви пиша тук в темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...