shaolin 42 #121 Отговорено 17 Септември, 2009 нещо пак се бъгнало е тва изписва "Sorry.This digital magazine offer or download page cannot be found."И на мен ми изписва същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #122 Отговорено 17 Септември, 2009 В горния пост написах как може да се заобиколи този проблем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #123 Отговорено 17 Септември, 2009 ми пробвах и с Еxplorer и със Mozilla и пак нище Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #124 Отговорено 17 Септември, 2009 ми пробвах и с Еxplorer и със Mozilla и пак нищеИ при мен е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #125 Отговорено 18 Септември, 2009 Ами това вече си е от тях колеги. Последните месеци много лошо им се бъгна сайта на тези синковци. На мен като ми даде този проблем, сменям браузъра и се оправя. Пробвайте след известно време. Просто друго не мога да се сетя, освен да се надявам да си стегнат малко сайта. ПС. Ако имате възможност, пробвайте да отворите сайта от друг PC.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barba 21 #126 Отговорено 23 Септември, 2009 (Редактирано) Ако не е проблем , мога ли да го погледна mail: zertopman@abv.bg Редактирано 23 Септември, 2009 от Barba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #127 Отговорено 24 Септември, 2009 с Google Chrome си се отваря без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #128 Отговорено 24 Септември, 2009 Току що пробвах със гугъл хром но не стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magian 0 #129 Отговорено 24 Септември, 2009 След като ви даде грешката, цъкнете горе вдясно My Library и оттам си ги има всички броеве на списанието. Просто бъгав сайт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #130 Отговорено 15 Октомври, 2009 (Редактирано) Import Tuner December 2009! Как ставаше: 1. Влизате в ABV.BG 2. В полето 'АБВ Потребител' вписвате: hondaforum@abv.bg 3. В полето 'Парола' вписвате: thepowerofdreams 4. След като системата ви вкара в пощата, кликате на 'Кутия'. 5. Избирате си броя, който Ви вълнува. Има едно писмо, озаглавено 'Welcome to Zinio'. Просто направих регистрация И на този e-mail адрес в сайта, за да ви е по-лесно. Него няма смисъл да го отваряте. 6. След като сте отворили някое от писмата, съдържащи съответният брой, кликате на линкчето 'click here.'. 7. Автоматично ви се зарежда страницата на ZINIO.COM. Ще ви поиска 'Email Address' и 'Password': Email Address: hondaforum@abv.bg Password: ionicart 8. Кликате "Sign in" и си четете броя! Редактирано 15 Октомври, 2009 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #131 Отговорено 15 Октомври, 2009 (Редактирано) Sorry. The password you entered does not match the one for your account. Please try again, or click " Forgot Your Password?" for assistance.Нещо или е бъг или и аз незнам. пс: вече е ок просто съм влязал веднага, преди колегата да си редактира горното мнение Редактирано 15 Октомври, 2009 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #132 Отговорено 15 Октомври, 2009 Грешката е моя. Имаше някакъв проблем и се наложи да сменя паролата. Промених я и в описанието по-горе. Паролата е ionicart Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #133 Отговорено 22 Ноември, 2009 Import Tuner January 2010! Как ставаше: 1. Влизате в ABV.BG 2. В полето 'АБВ Потребител' вписвате: hondaforum@abv.bg 3. В полето 'Парола' вписвате: thepowerofdreams 4. След като системата ви вкара в пощата, кликате на 'Кутия'. 5. Избирате си броя, който Ви вълнува. Има едно писмо, озаглавено 'Welcome to Zinio'. Просто направих регистрация И на този e-mail адрес в сайта, за да ви е по-лесно. Него няма смисъл да го отваряте. 6. След като сте отворили някое от писмата, съдържащи съответният брой, кликате на линкчето 'click here.'. 7. Автоматично ви се зарежда страницата на ZINIO.COM. Ще ви поиска 'Email Address' и 'Password': Email Address: hondaforum@abv.bg Password: ionicart 8. Кликате "Sign in" и си четете броя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #134 Отговорено 29 Юли, 2010 колега, влизам в пощата, ама никой не е влизал за повече от 90 дни, и сега са изтрити всички писма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #135 Отговорено 29 Юли, 2010 thedeviltwin@gmail.com Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове