nifelit 0 #1 Публикувано 29 Януари, 2009 Кажете сега кой ангренажен ремък като фирма е най-добре, че трябва да го сменям и вече се обърках, за ролките важи същия въпрос. И най-вече от къде мога да си го купя наи-изгодно в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #2 Отговорено 29 Януари, 2009 Колега отиваш при Омбре свършваш повече от перфектна работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #3 Отговорено 29 Януари, 2009 Gates до 5-70000km, Honda до 100000km. Тези май са най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #4 Отговорено 29 Януари, 2009 Gates щатско качество съхо така и пистови от същата марка, а за ролката SKF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #5 Отговорено 29 Януари, 2009 При мен ролката е SKF, но ми сложиха ремък с марката Mitsuboshi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 29 Януари, 2009 Браво, оригиналният на Хонда май е Mitsuboshi. Поне другите оригинални ремъци със сигурност са Mitsuboshi. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoian 0 #7 Отговорено 29 Януари, 2009 Да разбирам ли, че мога да разчитам на пробег близък до 100-те хиляди, съжалявам, че спамя на колегата темата, но мисля че това ще е полезно и за него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #8 Отговорено 29 Януари, 2009 Съжалявам за песимизма, но ако не си го купил от Хонда дилър за съжаление не си сигурен дали не е копие. Аз бих го сменил като всеки друг на 50000. Въпрос на шанс и увереност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 29 Януари, 2009 ...аз съм с Гудиър означава ли че не качествен както по горните изброени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #10 Отговорено 29 Януари, 2009 Купих си Dayco за 20лв, но още не съм го сменял...(изгледите са да сменям мотора ) Читави ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #11 Отговорено 29 Януари, 2009 Аз съм с ангренажен ремък на Гудиар а пистовите ми са на Геитс.На колкото и да ги пишат да се сменят аз ще си ги сменя на 50 хиляди за да нямам главоболие . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nifelit 0 #12 Отговорено 2 Февруари, 2009 е как така за 20 лв., на мен ми искат около 80 за ремъка и ролката и още толкова за смяната му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #13 Отговорено 2 Февруари, 2009 колега аз си взех ремък Mitsuboshi за 44 лв. и ролка SKF за 45лв., за смяна ми взеха 50лв. За смяна не бих карал повече от 50 000 км. пък и да дават че ще издържи 70 000км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #14 Отговорено 2 Февруари, 2009 (Редактирано) Колегите ти препоръчаха марка ремък и ролка ,също така и сервиз в София .Имай на впредвид че :1-без нужните инструменти и условия няма да можеш да развиеш болта на коляновият вал.2-трябва да нагласиш всичко на белези.3-ако пренатегнеш малко ремъка, веднага ще ти замине водната помпа а дори и новата ролка.4-това се сещам за сега Редактирано 2 Февруари, 2009 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
сивик16 0 #15 Отговорено 2 Февруари, 2009 На Gates му дават 60000,на стария ми ремък пишеше Gares-honda мисля че такива са оригиналните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #16 Отговорено 2 Февруари, 2009 Оказа се че по EPC за моята дават, че е UNITTA. Вероятно различни ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #17 Отговорено 2 Февруари, 2009 ...извинявам се за офтопика:На ремъка UNITTA с големи букви пише HONDA (made in japan) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mam 0 #18 Отговорено 3 Февруари, 2009 Винаги съм си сменял ремъка на автомобила веднага щом го купя,защото и ти знаеш какви поразии може да ти направи.Недей да пестиш и вземи нещо добро и доказано,а и колегата AMD много добре ти казва,че и майсторът е супер важен!Досега ползвам само Gates и не съм имал проблеми,а ролките са предимно SKF.Срещал съм и FAG,но много рядко!Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Weis 0 #19 Отговорено 30 Април, 2009 Какво бихте препоръчали за мойта хондичка сивик 1.6 аеродек с двигател D16B2, че я взех преди няколко дни и още не мога да се ориентирам. А и като прегледах двигателя, направен е за хора, почти всичко мога сам да си го направя, само с ремъка да ми се изясни какъв да и взема, досега не съм имал японска кола, въпреки че тази е от UK. Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове