Jump to content
mitkohon

Новата ми количка Bmw

Recommended Posts

Хей хора, направих своя избор и наистина е удивителен, Купих си BMW 320 миналият вторник. Нова година, нов кола са казали хората. Не знам дали е предрасъдък но хондицата ми се счупи на 3-тия ден(оправих я, да, но... беше ходене по мъките). И решението на най-големият майстор беше "Дааааа, счупен колянов вал!" Много скъпи части и беше ужас. Оправих я и след месец пак при същият доктор-бензиновата помпа.И така 1,5 години. Реших и купих BMW-то. За сега всичко е 6-ца. Кажете дали съм направил правилен избор!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И като не е правилният избор какво ще направиш? Ще се плеснеш по челото и ще продадеш баварката? Карай си я със здраве колата и много безаварийни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

супер си :P;) само не забравяй, че това е нашето местенце, и ние си обичаме хондите.хайде моля те да се похвалиш в бмв форума.

Редактирано от uBaHoB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май, заядливците не са се свършили.Мирише ми на гостенин!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прости му господи .. :P ... винаги съм мислел че за да караш БМВ трее си голем гъзар с излишни кинтаци ! ;) Абе дано "немеца" да те направи щастлив ... беги бърже да са пуфалиш на новите братя !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май, заядливците не са се свършили.Мирише ми на гостенин!

От хондадия не бих могъл да стана гостенин!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с колите си е чист късмет, според мен!Можеше да ти се случи същото и с друга марка...Карах същото БМВ преди време и мога само да ти кажа, че си направил много добър избор...Само дето малко повечко ще ти смуче, но... задното си е задно, а и дрифта - дрифт. Със здраве да си я караш, и леко в завоите... ;) Но все пак, вече трябва да се пренасочиш към друг форум... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чудя се, дали да не се похваля във форума на БМВ че си купих акорд :P Сигурно много ще се зарадват там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е отживелица бе колега,като и се наробуваш и ти мине мерака ще те е срам да кажеш,че имаш такава кола,(кво и беше името)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Стискам ти палци да не ти се развали БМВ-то, че ако Хонда ти се е видяла скъпа като поддръжка, то БМВ ще ти се стори като поддръжка на луноход от космическа програма :P Пожелавам ти и стрелката на горивото да ти е поне на 10 литра ;) Че има тука едни калпазани до мене, дето я карат все на резерва и по чудо не са си сложили АГУ..Късмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със здраве да си го караш.

'БМВ превъзхождат всички останали автомобили, само с ЕДНО,РАЗХОДА НА ГОРИВО!!!!"

ASRacing :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Божеее, колега завиждам ти! Тъй да си мечтаех за БМВ, пък Рацера да вземе да ми подари ЕГ3 - то :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Божеее, колега завиждам ти! Тъй да си мечтаех за БМВ, пък Рацера да вземе да ми подари ЕГ3 - то :P

Ами за момента съм най-щастливия, пук ще видим за напред. Не се и съмнявам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами за момента съм най-щастливия, пук ще видим за напред. Не се и съмнявам!

Ами значи ти сам си отговаряш на въпроса :P Която кола те прави щастлив - това е правилната кола за теб.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да прозвуча гробо: Закачай бензиновата колонка за багажника и бегаи в друг форум, че тука не е мястото да се хвалиш. Като си купил бмв кажи в нашя форум продадох Хондата и са съм с рейса по добре щеше да е. Не се обиждаи :P Със здраве да си я караш и мн безавариини ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора,що изобщо му се връзвате.Пича се е регистрирал преди 5мес. и има 5 поста,а карал година и половина Хонда.И сега пуска ТЕМА че си е купил баварец.Това най меко казано е СТРАННО.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е на късмет , има хора по 3-4 години нищо не сменят освен консумативи , има хора дето само по мъкитеходят.Ама това е с всяка марка , с коя повече , с коя по-малко.Важното е колата да си те кефи и даже и да се счупи с кеф да си я направиш пак без да чувстваш че и робуваш !БМВ-тата са си ми по сърце и на мен, независимо от разхода ама ще видим ...Със здраве да си я караш и само хубави моментис нея .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми честито колега само внимавай, че задното си е бая коваро аз преди 2 месеца няма и толкова си взех бмв и няколко пъти изтръпвах по завоите ама вече му посвикнах мания е но никога няма да си сменя хондата тя също си е мания, карам хонда от 5 години проблеми не съм имал, карам няма и 2 месеца баварията с нея също нямам ядове зависи си от колите и то доста може просто на негледана хонда да си попаднал случва се късмет в начинанието ти пожелавам и внимавай, че от предно на задно си е е***ло майката :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз само не разбрах защо на хондаджии се хвалиш че си хвърлил хондата и си взем БМВ. в крайна сметка това е хонда форум. може бмв-то да е чудесно но не е тук мястото да го хвалиш. и все пак - със здраве да си го караш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, не виждам нищо лошо, че човека се хвали с новата си кола, пък била тя и от друга марка. Аз също влизам от време на време във форумите на бмв и ауди, понеже съм имал и от двете марки и трябва да ви кажа , че винаги има какво да се научи :lol: А пък бившия колега може да пусне някоя снимчица и ние да и се порадваме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам много добър френд с такова БМВ и сега веднага се сетих за него, постоянно се бъзикаме кои-кого. Ей сега ще му звънна да го видя как е...Много безаварийни и много поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само дето не мога да разбера защо ругаете човека за дето се е похвалил че си е купил БМВ ?? :lol:

Тука има хора дето нямат коли има и няколко дето не са с Хонда. Дайте да ги видим кои са тези хора и да ги изхвърлим да си карат бараките :lol: Това че няма Хонда вече, значи че не е човек ли вече ?? Ако имах повечко пари и аз бих си взел едно БМВ да мога да си дрифтя като хората .

Тука явно наистина е някаква секта ... , а аз си мислих че е място където се събират трезво мислещи хора, маняци на спорта и любавта към автомобилите без значение да ли имаш опел или форд. Преди време имаше един пич, който се похвали че си е купил Голф МК1 (не съм мн сигурен за модела), тогава реакцията беше същата. Оплюхте човека за нищо. Просто човека винаги си е мечтал за такъв модел и си го е купил. Скоро го видях че е писал , ама аз ако бях на негово място нямаше да влезя повече тук. Тука хората, който нямат Хонда,а други марки са в пъти по обективни. Тука е заприличало на тунинг.бг : ако нямаш голф значи си смотаняк . ..... тука съответно с Хонда. Като имаме ОНДИ не означава че е перфектната марка. И това не ни прави нещо повече от хората притежаващи други марки. Ако мислите така доста заприличвате на голфари(няма нищо общо с хора, който имат Голф). Може би човека се е похвалил , защото си е мислел че тука не се съди само по марката която караш, а по това какъв си в същност .. АМА явно се е объркал ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

" Може би човека се е похвалил , защото си е мислел че тука не се съди само по марката която караш, а по това какъв си в същност .. АМА явно се е объркал ...."напротив , прав си НЕ се съди по марката която караш...... НО не от всеки. аз също ако имам повечко пари бих си взел коли които ми харесват, харесват ми много модели на хонда но ми харесват и някои модели от BMW i Mercedes Toyota , Mazda абе само пари да има и цял автосалон ще си купя

Редактирано от niksan_vn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....

Гоше, и според мен наистина има разлика между голфаджия (джигит), и ЧОВЕК, който кара голф ... просто трябва да се научим да я разпознаваме и уважаваме един вид... :lol: И аз самият имам много, много, много добър приятел който кара голф...и то не един модел, но това прави ли го простак и несериозник ... не мисля. :oТа така и с бмв'тата .... на колегата честито, да те радва много колицата и внимавай със газта в завоите, може да е тромаво но има достатъчно въртящ момент да ти създаде кофти ситуация. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора,що изобщо му се връзвате.Пича се е регистрирал преди 5мес. и има 5 поста,а карал година и половина Хонда.И сега пуска ТЕМА че си е купил баварец.Това най меко казано е СТРАННО.

аз пък не мисля ,че е страно защото аз моята карам от 2 години пък се регистрирах пред 10 -ина месеца това за мен не е страно а на колегата щом му харесва баварката нема лошо да му е честита и безаварийно шофиране .А това с чупенето си е до късмет кола на старо бе батко. :lol: Редактирано от predatov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега като ще се хвалиш, дай поне някоя снимка, че да му се порадваме и ние.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито,ей ся ша са родиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само се пази по светофарите , некоя Д13-ка да не те препарира , че после сигорно ше ти е гаднооо ;) С тоя спънак дет си взел :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам само една критика преди да затовря темата ! Колега , радостно е, че си намерил колата за себеси - късмет за напред с нея , но ... ТОВА е форум за ХОНДА ФЕНОВЕ, а ти очевидно не си такъв ! Темата ти е пусната или от огорчение или с цел заяждане, като и в двата случайя не й е тук мястото !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...