Stefan Milev 46 #81 Отговорено 31 Януари, 2009 Колега сигурен ли си че това се учи по Биология. На мен ми се струва че имаш пред вид Физика. Имам един съвет, това с многото дунапрен не е много удачно според мен. Нали знаеш, че дунапрена има свойството да старее? Особено когато в коша има много топлина. Не че е много голям прецедент, но все пак е слабост. Това което си направил е временно. Ако просто си запълваш времето добре, но ако искаш да бъдеш еталон и за други колеги, трябва малко повече креативност. Предложението на колегата rulemaker не е много лошо, но аз не бих насочил тръбата директно към филтъра. Все пак какво ще се случва с влагата, която ще навлиза в този всмукателен тракт? Хубаво е да вкарва студения въздух в тази област на двигателния отсек, но нека да не директно към филтъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #82 Отговорено 1 Февруари, 2009 Спокойно бе хора,какво сте се напрегнали такива!? Стефане,ти май не си чел темата отначало за шийлда,където споменавам от какво е направен май ,а? Самата преграда е от Италбонд,който се занимава или се е занимавал със строителство знае какво представлява,сандвич от гума по средата и алуминиева ламарина от двете страни! Мисля ,че е най добрия материал от който може да се изработи самата преграда,ако някой не смята така здраве да е ! Rulemaker, в пространството на филтъра е да не кажа поне едно 10 градуса по ниска температурата от колкото в двигателния отсек,днес дори един приятел го забеляза който е доста разбирач,като си пъхнеш ръката температурната разлика е огромна! Дунапрена не е от захар ,че да остарее за 1 месец,споко не го мисли толкова,защото не искам да съм еталон на никой,всеки си прави колата както смята за добре. Колегата,който е постнал снимките на бялата ВТИ-ка мога да кажа само "Вие улучихте тоната сума" ще го правя точно така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #83 Отговорено 1 Февруари, 2009 (Редактирано) Бях казал ,че днес ще има заигравка със стоповете и мигачите,е това е : 1) първо свалих стоповете,защото не ми се облепяше като ненормален а и в гаража е студено,което не е добре за съхненето на лака. Добре ,че ги свалих,под стоповете беше инстинкса мизерия,кал,пясък и мръсотия.Всичко беше старателно почистено и напръскано с спрей против корозия! Така,свалих ги ,изшкурих ги грубо първо със Р320,после с водна Р1000 2) Тъй тъй сме ги свалили и имаме достъп до дупките на фасонгите,рекох да попия образувалата се влага. Елементарно,един електрод и малко дунапрен. 3) Използвах добре познатия на всички транспарантен спрей лак на Дупли Колор-червен. 4) Напръскваме една ръка от цветния лак,оставяме за стегне 2,3 мин после със сешоара малко и следващата ръка. Който е замислил нещо подобно,да пъска смело,не слива ако пръскаш от нужното разстояние! След като нанесох 2 ръце(обилно) от цветния лак,оставих го да стегне хубаво 30-тина минути после пак със сешоара. Тъй като съм пръскал и преди със цветен лак на дупли-то,знам че не вади гланца който искам,затова след като стегна го запечатах с една ръка обикновен прозрачен лак,пак много обилно! И оооо,воала,оранжевото петно на прекрасните стопове го няма. П.П. Забравих да кажа ,че и страничните мигачи станаха червенички. Получи се доста добре,различно е ! Редактирано 1 Февруари, 2009 от PETE_TONG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #84 Отговорено 1 Февруари, 2009 Там където си облепвал светлината за задна.... след като изсъхне червения лак и махнеш лепенките не остава ли ръб??И ако остава... след това, дори покрит с прозрачен лак, не личи ли? Питам информативно за да сравня с това което съм чел в нета... п.п. добре изглежда наистина... поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #85 Отговорено 1 Февруари, 2009 (Редактирано) бялото е на вътре. демек винаги има ръб и не си личи. и аз съм го правил само че пръсках черно и стана прилично. един колега от форума сигурно още си ги кара Редактирано 1 Февруари, 2009 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #86 Отговорено 1 Февруари, 2009 Малко си се объркал кой какво ти е писал май, аз за дунапрена нищо не съм ти казал, снимките съм пост-нал. Прегледай си темата пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #87 Отговорено 1 Февруари, 2009 Малко си се объркал кой какво ти е писал май, аз за дунапрена нищо не съм ти казал, снимките съм пост-нал. Прегледай си темата пак.Сорка брато! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #88 Отговорено 1 Февруари, 2009 И аз моите ги пръснах ,обаче от препаратите на някои автомивки боята падна след няколко месеца... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #89 Отговорено 1 Февруари, 2009 Колега, ти въобще прочете ли ми поста? Къде съм коментирал шийлда та ми го обясняваш от какво е направен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #90 Отговорено 6 Февруари, 2009 Бааааа,темата замря! Айде един малък ъп,преди 2 дни се сдобих с красив филтър,филтърченценце за картерните пари! Старото произведение на изкуството нещо ми грозееше,ама много! Тъй като колата няма да се прави мулти-резачка,а ще гоня визия вън+под капака,сложих си афтермаркет филтърче за по голяма пригледност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #91 Отговорено 6 Февруари, 2009 Между другото забравих да ви се похваля,в понеделник колегата "Oblaka" ще ми прати старото си реголируемо окачване(червени пружинки) и се надявам в сряда да е при мен,за да може в събота или неделя да го монтирам ! Отказах се от БГ тунингьосването с рязането! Та,да са ми честити предварително!П.П. Благодаря на колегата облака за коректното поведение,страшен пич е! Поздрави колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
To sloW 0 #92 Отговорено 8 Февруари, 2009 абе вдига си се разхода ако не е добре изолиран интейка щото си смуче топъл въздухСамо заради това? хмм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #93 Отговорено 11 Февруари, 2009 Колеги днес пристигна и окачването което закупих от колегата "Oblaka",ице мерси батка! Иксам да попитам тия които са монтирали койлове,защо шоковите тампони са 6 броя(ице ако четеш казвай) и тия фуниии пластмасовите каде се "тургат" ,бе пообяснете малко как се слага тва е ! Та ето го и окачването: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #94 Отговорено 11 Февруари, 2009 Май ще требва да пускам нова тема,защото към тая истина интереса нещо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #95 Отговорено 25 Февруари, 2009 Страшен си! Само от снимки ми литнаха мухите в главата (очаквай някой други въпросчета) за филтъра и интейка... продължавай в същия дух! мНого готино е станало а след прожуните ще стане просто върха. Проздравии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #96 Отговорено 26 Февруари, 2009 Мерси колега,малко развитие по темата от тези дни-сложих тесния нож от VW Golf MK3 на хондичката отпред! Да ви кажа имам чуството ,че тоя нож е за там правен,много красиво стана а да не говорим че съм с 5 см по близо до земята с него и влизането в гаража се оказа приключение! Следващото нещо което беше измайсторено днес е сутиен за предния капак от бяла кожа(бял гонаправих понеже и джантите ще стават бели),аз си правих измерванията и кройките а стария Бай-Иван шивача свърши масторката част по шиенето.Сутиена стана все едно съм го поръчал от Ебея ,утре или най-късно в събота като я лъсна ще има подробни снимки по направеното. Обещавам ,че ще останете приятно изненадани ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #97 Отговорено 27 Февруари, 2009 Какъв е този нож? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #98 Отговорено 27 Февруари, 2009 Дай снимки да видим "ножа" че и мен ми е интересно ко е туй нещо пък и сутиена да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #99 Отговорено 27 Февруари, 2009 Какъв е този нож? На липа за бронята му викат нож колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #100 Отговорено 27 Февруари, 2009 Отивам да я мия,снимки след час и половина! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #101 Отговорено 27 Февруари, 2009 свали си емблемите да не излагаш маркатаЕеееееееее изчакай колегата да покаже снимки и тогава го съди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #102 Отговорено 27 Февруари, 2009 Егати липа, 5 см, тя е станала снегорин.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #103 Отговорено 28 Февруари, 2009 (Редактирано) айде де къде са снимките, че и на мен ми е мн интересно кво е станало Редактирано 28 Февруари, 2009 от rulemaker Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #104 Отговорено 28 Февруари, 2009 Сега остава и едни прашки да и ушиеш и си номер 1 п.п. тия снимки и аз ги чакам с нетърпение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #105 Отговорено 28 Февруари, 2009 Днес времето горе-долу ставаше и нащраках малко пикчърчета,айде на сютюена и на грозния лип от Голф МК3! Много ми харесаха снимки на Американски Хонди с сутиени и реших и аз да американизирам визията.Малко ме гледат като голям камък хората по улиците,ама поне съм единствения от хондаджиите във СТЗ с такъв сутиен! ,чакам коментари(дори и отрицателни!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #106 Отговорено 28 Февруари, 2009 Следва:1) Джантите се боядисват снежно бяло,като сутиена.2)Фаровете се отварят и декоративната част от рефлектора се прави черен мат.3)Април месец ставам с 2 см по-нисък!4)Бас-каса със стъпало.5)Аларма,да отключвам и заключвам мързелешката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #107 Отговорено 28 Февруари, 2009 :) много се извинявам за оффа ама носиш ли бели чурапи ...а други освен бвли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #108 Отговорено 28 Февруари, 2009 кой се е изсрал така на капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #109 Отговорено 2 Март, 2009 Колега, не се сърди, но това бялото нещо на капака е ужасно грозно. Мое мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #110 Отговорено 2 Март, 2009 (Редактирано) Мдам и на мен не ми допада но ако ти харесва си го остави но личното ми мнение е, че бялото на капака не ти подхожда на интериора външния, а и така и неможах да вида хубаво снимките както ти му викаш на ножа от голф (липа за броните за другите колеги за да знаят какво е 'нож') е паснало на бронята Редактирано 2 Март, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #111 Отговорено 2 Март, 2009 Липа е станал много добре доволно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #112 Отговорено 2 Март, 2009 (Редактирано) липа се е получил страхотно това с кожата и мен неме кефи поне да беше черна на цвят един съвет ако можеш си намери по голями халогенки , много повече ще и тичат отколкото тези , който имаш в момента остава ти задел лип и да я свалиш и е пушка btw: За фаровете съм съгласен и аз мисля да го правя когато имам време , също е доста ефектно ако стъклото се напръска с черно , в смисъл да стане като опушено стъкло. Редактирано 2 Март, 2009 от activity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #113 Отговорено 2 Март, 2009 Незнам но бялото ако остане така свежо ще е гот но ако посивее ще изглежда кофти но според мен ще е по практично ако е черно.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #114 Отговорено 2 Март, 2009 Моя интеик е същия като този които тие харесал.Аломиниев с дупки за датчиците и капака на клапаните. Утре ще го снимам да го видиш доста добре си изуливал топлото от филтара ами студено от каде ще дурпа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #115 Отговорено 2 Март, 2009 (Редактирано) Момчета,явно не четете какво ще има в близките дни-фаровете ще се отварят да се пръска декоративния отражател черен+джантите ще се правят БЕЛИ,което мисля ще си ходи с бялото на капака,тъй че споко,едно по едно,все пак ходя и на работа! Редактирано 2 Март, 2009 от PETE_TONG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #116 Отговорено 3 Март, 2009 В подкрепа на колегата РЕТЕ ТONG, ще кажа че на мен това нещо (бялата кожа на предния капак) ми харесва.В щатите доста коли имат такива неща, но наистина повечето, даже 99%, са с черен цвят! Казвам го като очевидец! Но пък колегата си има план и при него коженото нещо ще си ходи с джантите! Извинете ме за израза "коженото нещо", но не му знам името.Много добра работа колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #117 Отговорено 3 Март, 2009 Пламене бате мерси за подкрепата,а що се отнася до бялото кожено нещо в Щатите му викат "carbra" или на булгериън сутиен за кола,предназначението му е да пази от камучета и др фъркащи от хорските гуми лай........иии. Що се отнася до крайния вид на колата споко,всичко ще добие събсем друго измерение като затъмня фаровете и като боядисам джантите,вярвайте ми,правено е вече на Фотошопа и и бяга много. П.П. А що се отнася до цвета ,че е бял мога да казжа само едно нещо,това че съм пионер с белия кожен сутиен и не е във вашите рамки на естетическото не означава че на мене не ми харесва. В USA сивик форума доста хора казаха че е станало перфектно. Може би ако ви бях казал ,че съм го купил от ебея за 100$ щеше да е най-якото! Не искам да обиждам никой с поста си просто това си е моето виждане за колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anikolov 10 #118 Отговорено 10 Март, 2009 Колега, харесвам ентусиазма ти, прави това което ти харесва и те кара да се чувстваш добре, всички тук сме с различни вкусове, а колата в крайна сметка си я караш ти! Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #119 Отговорено 11 Март, 2009 Колега не си прав. Никой не е казал ,че трябва да си го купил от ebay за да ти го оценят. Доста по качествено е както си го направил ти отколкото китайските боклуци. На мен също ми хареса просто на тъмен цвят кола това бялото е малко нестандартно (според мен) но нали затова е форума да си казваме мнението просто , а както казва колегата по горе "Твое си е" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #120 Отговорено 8 Ноември, 2011 много интересна тема!колега кво стана с притока на въздух ? четох с голям интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове