XplodX 1 #1 Публикувано 3 Декември, 2008 Видях тази киа и много ми хареса.Лошото е че е Киа ахха.Дизайна много наподобява мицубиши лансер.Трябва да признаем на съсдателите и че много готина и да се надяваме че ще е в същия вид като излезе серийно 2009г.http://www.autozeitung.de/node/264277/19/700/popuphttp://www.autozeitung.de/node/264277/20/700/popup Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #2 Отговорено 3 Декември, 2008 тя мноу арна бре Танасе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #3 Отговорено 3 Декември, 2008 тя мноу арна бре Танасе много много ,че и прилича и на хонда сивик хеч 9 отпред и акура рсх отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 3 Декември, 2008 ...лек тунинг и няма да разбереш коя е Хондата и коя Киата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #5 Отговорено 3 Декември, 2008 Не е важен външния вид важни са карантиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #6 Отговорено 3 Декември, 2008 (Редактирано) Важни са карантиите и качеството на материалите...защото след една - две години може и да е грохнала цялата. Редактирано 3 Декември, 2008 от Мерка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #7 Отговорено 3 Декември, 2008 аз ли съм кьорав та не виждам прилика?!Да кажете че киата мяза малко на ауди, ок, ама на сивик?Според мен прилича на Лада - има 4 колела!Айде холан, се едно да кажем че новата Инсайт прилича на Приус :~)PS: честно казано киата е по-агресивна и изглежда по-балансирана и по-пипната на снимката, гуми, джанти, Сивика изглежда сякаш е двуместен :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #8 Отговорено 3 Декември, 2008 не мога да си редактирам поста: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #9 Отговорено 3 Декември, 2008 Като я пуснат серийно, тогава ще я коментираме. Така на картинка ги има всякакви, но така и не ги виждаме по пътищата, та и за тази Киа се съмнявам да я пуснат серийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #10 Отговорено 3 Декември, 2008 Аз пък виждам прилики между Киа-та и Хонда-та .. Като цяло силуета на Киа-та е много сходен с този на Хонда. Абе каквито прилики и разлики да има .. не е лоша кола (поне на снимки)! Киа нещо почнаха да рулират както се казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5953 #11 Отговорено 3 Декември, 2008 Видях тази киа и много ми хареса.Лошото е че е Киа ахха.Дизайна много наподобява мицубиши лансер.Трябва да признаем на съсдателите и че много готина и да се надяваме че ще е в същия вид като излезе серийно 2009г.http://www.autozeitung.de/node/264277/19/700/popuphttp://www.autozeitung.de/node/264277/20/700/popup Серийният вариант ... http://www.drive.ru/kia/news/2008/08/22/16...hoy_fortel.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #12 Отговорено 3 Декември, 2008 Видях тази киа и много ми хареса.Лошото е че е Киа ахха.Дизайна много наподобява мицубиши лансер.Трябва да признаем на съсдателите и че много готина и да се надяваме че ще е в същия вид като излезе серийно 2009г.http://www.autozeitung.de/node/264277/19/700/popuphttp://www.autozeitung.de/node/264277/20/700/popup Серийният вариант ... http://www.drive.ru/kia/news/2008/08/22/16...hoy_fortel.html Предница accordзадница BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #13 Отговорено 4 Декември, 2008 така видяхме че сериината с 4 врати не прави кой знае какво впечатление даже си е леко сива.дано поне купето да е така както на 1вите снимки.и много ме сразнят с тези концепти изкарват някаква лудница и като стане сериен модел едно няма нищо накрая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Overkill 0 #14 Отговорено 4 Декември, 2008 Абсолютно! Нито предницата му предница, нито задницата му задница, нито джантата му джанта. И като си представиш, че е Киа и съвсем ти се отщява. Сега ако и цената му е колкото на Сивик хеч европейската версия или по-висока- да имат да вземат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #15 Отговорено 4 Декември, 2008 И к'во й е лошото на количката?! Не си мислете, че корейците са толкова зле - Хюндай отдавна изпреварва доста европейски марки по доста показатели. За справка: последната класация за качество. Естествено, че неможе да се сравнява с Хонда, но все пак толкова хулене напразно...!? ... И го предпочитам това 100 пъти пред някой евро боклук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #16 Отговорено 4 Декември, 2008 Какво говорите, Хюндай от купе насам хич не са лоши и като качество и на визия, особено тибурона. А аз съм влюбен в Киа Про_сийд. Страшна количка! И те дръпнаха с качество доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #17 Отговорено 6 Декември, 2008 Лично аз бих си взел хондата ,вместо киата.Тук става вапрос за много пари и ришението е индивидуално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Overkill 0 #18 Отговорено 6 Декември, 2008 Какво говорите, Хюндай от купе насам хич не са лоши и като качество и на визия, особено тибурона. А аз съм влюбен в Киа Про_сийд. Страшна количка! И те дръпнаха с качество доста.Не че нещо, но Купе и Тибурон са един и същ автомобил. За различните пазари са сменили името.Колкото до Киа-та не съм имал възможността да се запозная отблизо с колицата, но самия факт, че дават 7 (седем) години гаранция няма как да не направи впечатление, особено с оглед на цената и нелошия външен вид. И все пак Honda rules ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #19 Отговорено 6 Декември, 2008 отскоро виждам из Пловдив новото хюндай купе, едно червено, кара ко една мадама, еми да ви кажа хваща окото (не мадамата, колата...не че мадамата е лоша) на визия са я докарали обаче още немога да я видя момата да я настъпи да я видя и как дърпа :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx_pld 0 #20 Отговорено 6 Декември, 2008 мн красива мн ,но кията сие кия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XplodX 1 #21 Отговорено 6 Декември, 2008 Много ми е чудно с какви мотори ще я пуснат дали с познатите стари нови мотори.напомпан 1.4 а за другите кубатури нищо особенно.трябва да пуснат някаква версия 2.0 към 200 коня за да е конкурентна на другите в класа.на сегашния им 2.0 ми се струва слабичък за вида който вади тази киа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #22 Отговорено 6 Декември, 2008 Киа -мия. Ала - бала. Стига сте ги хвалили тея корейски БОКЛУЦИ.Трябва да си доста заблуден да си вземеш такава кола. Предпочитам Хонда на старо, пред нова Кия.Вижте и името само. Предполагам,че значи повръщано но корейски. Ще ме е срам да се возя , камо ли да имам такава.Чула жабата , че подковават коня и тя вдигнала крак. Ама Корея, не е Япония. Правят некъф дизайн и кво? И аз ще ти начертая извънземна кола на чертожното табло, но мога ли да я построя - не. Както и корейците не могат. Не става само с желание, трябва и АКЪЛ, а и традиций които КИЯ (даже го пиша с отвръщение тва име) НЯМАТ.Тва е истината, черно на бяло. END of Story! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #23 Отговорено 6 Декември, 2008 Нека да я видим на живо, пък тогава да даваме такива крайни коментари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #24 Отговорено 6 Декември, 2008 Да не бива да се прибързва, пък и Киа си е чист Хюндай, не са съвсем без традиции, това че ние ги познаваме отскоро не означава, че правят автомобили от вчера ! Пък и дават гаранция, дето така наречените премиум производители не могат и да си помислят..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avatar 1 #25 Отговорено 8 Декември, 2008 С един авер ходихме да тестваме Сийд-а. Уж 110 кона, а беше пълна гробница. Ускоряваше почти колкото моята Хонда 90 магарета. Аз не я тача тази Кия изобщо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове