Jump to content

Overkill

Фен
  • Мнения

    78
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Overkill

  • Ранг
    бъдещ бивш българин

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  • Интереси
    Хонди, БМВ-та, тежка железария, тежка музика, хазарт, футбол и световен мир;).
  1. Че и малко отгоре...На мен Юнайтед от известно време са ми доста странен отбор. Най-креативния и най-важния им играч се води нападател, но го играе по-скоро халф. Миналата година най-резултатен играч на първенството стана Роналдо, който е... халф. Дадоха куп пари за Бербо, който досега е раздал повече голови пасове, отколкото головете, които е отбелязал (в първенството става дума, в ШЛ два от головете му са от засада). А идеята беше да вземат изявен реализатор. На скамейката държат един куп скъпи играчи, които искат да са титуляри, но въпреки всичко не роптаят срещу това. И не на последно място- не играят особено красиво, а печелят точки (от последните десет мача половината са ги взели с по 1:0, като на два пъти- в последната минута).
  2. Напротив, плюят го основно хора, които гледат мачовете. Някой гледа ли примерно мача с Болтън? И двата отбора си бараха междукрачието цял мач (единствения по-скучен мач, който съм гледал напоследък беше Хъл-Нюкясъл за 0:0) и накрая нашия хубавец вкара гол след като стоя почти минута неподвижен пред наказателното поле на домакините, а нямаше кой да го пази (явно на защитата им се спеше повече, отколкото на него). В този спорт се тича, не се чака.
  3. Цък! Само голфаджии-чалгаджии сме се събрали във форума .Искаше ми се и на "Kiss" да отида, но не успях. Нищо, чакаме Металика пак тази година !
  4. Честита нова година на всички колеги и от най-големия мизерник, който си празнува вкъщи!Да сте живи и здрави, повече гориво в резервоара и по-малко отнети точки!
  5. И един комплект светлоотразителни и за мен. А за "рацерите" имам лоша новина: на Хонда-та (особено Сивик пета генерация) и е доста мека ламарината.
  6. Ами браво, евала! Дори и да избяга по номера нали ще го намерят. Такива пишман шофьори, които до преди малко са цъкали NFS, а сега се качват в купената от тати количка как ги обичам в черните хроники... И после всичките му познати започват "ама той беше много хубав човек, душата на компанията" и т.н.Проблема за мен е, че рискуват живота на пътниците с тях, на останалите водачи, на пешеходците, както и на полицаите в този случай. Иначе не ми пука, да мрат! Тя хонделата (особено 5 ген.) е с меки ламарини. Един познат се заби в задницата на Пасат комби от старите. На пасата му нямаше нищо, а на Сивик-а му я нямаше предницата. Да видим колко ще продължи кариерата му на пилот от Ф1. Ако все още има книжка .Мислете, преди да правите подобни изпълнения! Пу*ките, пред които се правите на мъже после няма да ви носят цветя в болницата или на другото място!
  7. Газта е по-евтиния вариант, но за мен си е живо окепазяване на колата, най-много се нервя, когато на нова и хубава количка сложат някоя афтърмаркет капачка ! Иначе перфектния вариант за момента са новите дизели- мощни, безшумни, икономични. Но са значително по-скъпи като покупна цена, а и нещо не ми понася миризмата. Друго си е бензинеца!
  8. Overkill

    Никулден

    Ами хайде честито на всички именници и по-леко с алкохолниет напитки, че идват и други празници (важи най-вече за студентите).
  9. сигурно са тия Тия са толкова араби, колкото аз съм германец !
  10. Overkill

    Нова Киа

    Не че нещо, но Купе и Тибурон са един и същ автомобил. За различните пазари са сменили името.Колкото до Киа-та не съм имал възможността да се запозная отблизо с колицата, но самия факт, че дават 7 (седем) години гаранция няма как да не направи впечатление, особено с оглед на цената и нелошия външен вид. И все пак Honda rules !
  11. Той и там не играе. Гледах един блог- феновете на Юнайтед му се подиграват, че бил мързелив. И най-добре се видя при гола на Руни срещу Сити- екшъна е ляво пред вратата, той си седи сам в дясно в засада и чака топката да отиде при него и да вкара. Ако зачетат- добре. Ако не- после пак. И така цял мач.
  12. Абе аз започвам сериозно да се чудя дали тия араби не направиха кризата ! Хората фалират, а те изкупиха света: Ман. Сити, ЦСКА, сега във формулата искат да се набутат...
  13. Overkill

    Нова Киа

    Абсолютно! Нито предницата му предница, нито задницата му задница, нито джантата му джанта. И като си представиш, че е Киа и съвсем ти се отщява. Сега ако и цената му е колкото на Сивик хеч европейската версия или по-висока- да имат да вземат !
  14. Не знам дали някой от колегите спомена, но освен дървения инвентар, "десятката" на "Лансър"-а не е и добре обезшумена. Имам колега, който се колебаеше между 9-та и 10-та генерация и след тестдрайва беше доста разочарован от новия модел. Още повече, че има и малко дете и не смее дори музика да пусне , за да не го тормози, да не говорим разни неприятни шумове отвън. А причината за проблема- естествено нискокачествените материали използвани за направата на колата, с цел цената да е по-атрактивна. А и точно този двигател ми изглежда нещо слабичък за това купе. От своя страна "Хонда"-та във вариант "седан" също не ми харесва на външен вид, но веднъж като влезеш в нея и нещата са различни. Та вариантите са следните: ако искаш да минеш по-тънко- вземаш Мицубишито. Ако искаш технически перфектна кола с не особено привлекателна външност- Сивика. А ако искаш перфектната кола с перфектната външност- Сивик хеч !
  15. На мен любимата класика ми е русо пиче, което няма 20, но "работи" "шефка на фирма", караща джип 3 тона, със слънчеви очила, която се опитва да паркира. Нагледал съм се на такива колкото искаш. Особено из зачуканите улички в центъра и под "Шишковата". А веднъж (жалко, че тогава нямах телефон с камера), на "Бенковска" една подобна какичка спря А6 от старите успоредно на улицата и зае място, достатъчно да паркират 4 автомобила. Затова винаги съм казвал, че не книжките трябва да бъдат взети на жените, а КОЛИТЕ !
×
×
  • Създай нов...