Jump to content
Honda_the_besT

Спешна нужда от помощ!

Recommended Posts

Здравейте на всички,като гледам темите и отговорите от вас ми се струва,че поне 70% са много компетентни на тема Хонда.Аз имам следния проблем:имам хонда сивик от 89г. предложете ми някаква друга хонда,но да е икономична здрава,лесна за подръжка и да си върви да набира набира добре.Искам да е седан или купе на сивик но се чъдя м/у Honda Civic 1.6 v-tec и Honda Civic 1.4 si и 2-те са от 96-98 год. тия модели.Събрал съм 5000лв. те отиват само за колата,за рег. и други такива имам отделни пари.моля помогнете ми кажете кое е по добро и по надеждно?И да се дърпа,че няма да я чакам да ми набира,като мокра овца!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.П.П.под икономично рабирам градско 8.5-9/100 и 5-6 извънградксо.да е някуде от рода на 100-120 коня колата(а може и по малко,но да е на същото ниво горе-долу)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега имам Сивик Купе 95 год. Колата е 101 коня и трябва да ти кажа, че разхда и е супер. Това ще рече 8 градско и незнам точно колко извънградско, но от София до Бургас стигнах с половин резервоар. :lol: А тои май е към 40 45 литра (не съм сигура) Не е скъпа за подръжка бе покрива изискванята ти. ааааа иначе се набира перфектно другите 1.6 автомобили гледат стопвте на Сивика :) Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси за инфото.Сеа преди малко един колега се обади че намерил Хонда Сивик 1.5 като твоята 95 г.,но е 102к.с. имаш да зимаш :lol::);););) (то тоя един кон сигорно е получил удар ,но пак се брои ;) )и ще ходя да я гледам утре следобяд.после ще пише да Ви кажа резултата. :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вземи си витека на 1.6 сивик купе 125 коня мисля че беше и виж в http://www.auto.ru/ там има и за разхода на някои но да знаеш че хубаво евтино бате няма имам едно приятелче което докарва колици от германия и ми казваше точно така а тези купето сам можеш да провериш на какви цени са УСПЕХ :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега имам 5-та седан 1.6 v-tec 125к.с,изключиелен автомобил,на мен специялно ми задоволява изискванията ,доста добре стои на пътя перфектно ускорение добър разход и прилична визия,малко е шумна вътре,но на мен не ми пречи това,кеф ми е да и чувам гласът.За тия пари които си предвидил едва ли ще намериш 6-та,но за пета мисля че ще стигнат,толкова от мен успех в търсенето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще намери 6та 1.4 по урязано моделче, но аз бих взел по големия мотор, ако бях пред тая дилема, но си зависи и от състоянието на колата.... 6та генерация не гние толкова, колкото 5тата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз сум си харесал е такожа нещо http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84986 но ако се намерят пари за него ако не на преди6ния модел купе.ше видя утре кжо предтсавлява тоя сивик и ако ми хареше напражо зимам.Ако си намеря такъф като на снимката за тия пари без да се замислям ше го взема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега аз сум си харесал е такожа нещо http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84986 но ако се намерят пари за него ако не на преди6ния модел купе.ше видя утре кжо предтсавлява тоя сивик и ако ми хареше напражо зимам.Ако си намеря такъф като на снимката за тия пари без да се замислям ше го взема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако за тези пари си намериш такова Купе мисля че трябва да си доста щаслив, но ако все пак не успееш вземи 5 тата ген >>>102:D ще останеш доволен. Драсни после 2 реда да видим какво е станало Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, за тези пари можеш да вземеш един Сивик 6ген. 96-98г. с 1.5vtec,114кс - D15Z6 мотора-напълно отговаря на желанията които имаш.Икономична и бърза - казвам от личен опит.Поздрави и успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Ха, та тва е моята кола :D Брат, добър избор, но незнам дали ще се вмвстиш в 5000лв... Имаше такова купе скоро да се продава тук във форума на много добра цена!Провери в купува-продава автомобили :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси на всички за инфото.неска ходих и гледах този сивик МНОГО ми хареса,обаче ония искаше 3000лв.,ама аз му предложих 2200лв. и му казах ако иска да взима парите,щото мога да си намеря същия сивик за 2000 лв.(малко послъгах),но тои се фана и зе парите.бих искал да ви я покажа,но трябва да я снимам и да кача снимките някъде след около 3-4 часа ще я видите.самоче е много зле на външен вид,щото е седяла под някво дурво (ама не му запомних името дето отделя много смола)някъде около 1 година и 5 месеца и тоя умник полсе се опитал да махне смолата с шпакла и е расипал боята и сега ще я ремонт(напражо ще я давам за тунинг) и ше си я направя както аз искам! :wub::wub::D след като взех колата и като се обадих на бащами да доиде да види новата придобивка и тои ми каза,че са продали къщата на село и ше ми дадът 5 000лв. да си купя кола и сега всичко ще вложа в тази.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes::mellow::P:P колеги вече продадох новата хонда(тоест напраих един бартер),дадох моята за това купе дето ми е на профилас 500 доплатих но си засложава това къде къде по се дърпа от седана.вече сванах номера с снимките ето снимки на моята принцеса http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31...amp;pid=9083795 не е много запазена но на мен си ми харесва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а сега даите примери за тунинг.за да почна да оправям моята красавица да стане още по хубава :rolleyes:

Редактирано от Honda_the_besT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, а защо си и скрил номера?!? :rolleyes::mellow::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, а защо си и скрил номера?!? ;);):)

ми колега тия снимки ми ги прати пича дето беше негова хондата.Аз няма как да я снимам да я кача на компютъра.И моля малко по-активно щото утре към 5 следобяд,ще я карам в сервиза да я ремонтираме.Моля даите некви идеи(с снимка)за тая хонда да си я нарпавя,че така неква много моногамна и не ми дърпа окото от пръв поглед.аре даите некви идеи с снимки плс. мерси предварително. Редактирано от Honda_the_besT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич,в форума има хиляда бегачки,който дърпат окото,има толкова красиви тунинги,рагледай малко в форума,и ще си харесаш много неща,стига само пари да имаш,и отностно това колко пари имаш ще правиш тунинга,ни не можем да знаем дали имаш 100 или 1000 лв. за тунинг,за това ако можем с нещо друго да ти помогнем казвай.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми аз имам 6700лв в мен по колата мисля да отидат 6500,а специално за тунинг 6000лв(за музика екс и интериор и някакви хубажи джанти)ако някои има снимки и много му харесват,да ги качи тук да ги видя да се ориентирам как точно се правят какъв стил и др. или ако има нянакви преложения да каже.мерси на всички които помогнаха ного съм благодарен.поздрави на всички!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6000лв. за тунинг,ти си манияк бе брато.Със тези парички можеш да съживиш количката.Един малак савет от мене:Спортни брони предна,задна.Фарове ксенон или Ангелски очи.Бих те посъветвал също пребойдисване на количката,много ще я освежи и ще изглежда савсем по друг начин,а пък ако я направиш сигнално оранжева,ще е бижу.Някой хубав ауспух,да ръмжи да се чува от далече.Една музика за парички 800-1000лв. (Зависи каква обичаш,да се чуваш от далече или да се чува по слабо пак отдалече ама качествено).Спортен волан,педали,скоростен лост.От хубавите километражи от ебау.Едни хубави джанти,вече по твой избор,и незнам дали са станали паричките,ако са повече махаш нещо от скисъка,ако са по малко,вече мислиш ти какво и липва и попълваш.Успех и като я направиш да я покажеш. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сменяй сърцето с едно В18 да тича повече, той оптичния тунинг лесна работа, пък и с толкова мангизи можеш да направиш чудеса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....... пък и с толкова мангизи можеш да направиш чудеса ;)

Ако ги има младежа ;) Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ги има наистина страхотно, ако някой ми изръси 6 бона и ми каже давай ся всичко за тунинг, се сещам за мнооого неща, но понеже не ми се е намерил още такъв спонсор ще се задоволявам с малкото което мога да направя, всеки се простира според чергата си ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги благодаря Ви за всички съвети,а аз вече съм се опрал намерих една картинка из нета и много ми хареса всичко ще бъде 1:1,само дето искам плъзгащи врати(голяма красота са!)имам с точност понеже днеска похарчих малко и сега имам 6200 лв. абсолютно всичките пари ще дам да оправя колата и мисля да не щадя.А и все още си пазя старата хондела и имам вече оферта за 1500лв. и мисля да я дам и тези пари да вложа и стават 7700лв ;) . ;);););););) ето ви и снимки на коли коита ми харесват http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31...5747&view=3 и моята ще стане СЪЩАТА като ена от тях ,но незнам коя да избера!ако се наложи и заем ще тегля до 5000 лв ако не ми достигнат,но пак ще си я направя при всички положения,поздрави на всички колеги и мерси пак за полезната информация!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

охоооооо http://www.youtube.com/watch?v=LUen6BclNno...feature=related е т'ва ще бъде няма друг вариант,само че ще бъде малко по тъмно оранжева и ще искам неоните да са червени и да и сложат плъзгащи врати и ако може някои да каже тая с какво гърне е че нямам и представа иначе ако трябва и дома ще си продам и ще спя ж нея на паркинга,но пак ще си я направя така.МНОГО МОЛЯ НЯКОИ АКО ЗНАЕ КАКВО ГЪРНЕ ИАМ ТАЗИ ИЛИ ГЕНЕРАЦИЯ НЕЗНАМ ОТ КАКВО ТОЧНО Е ПРЕДИЗВИКАН ТОЗИ ЗВУК КАТО НА ГРАМОТЕВИЦА,НО МНОГО Е ДОБЪР И ПРИАТЕН ЗА СЛУШАНЕ,МНОГО МОЛЯ НАКОИ ДА КАЖЕ????????? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тоя клип незнам точно какво видя, но аз ако имах купе и 6000 лв.:

фарове: 340 лв.

Публикувано изображение

стопове: 300 лв.

Публикувано изображение

от тук http://www.bktuning.net/ колегата е от форума с ник harpi ;)

Гърне: 130 лв.

Публикувано изображение

темата: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28644

Джанти 16 цола каквито си харесаш,

ето гуми на оферта: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28618 16ки

задна броня:

Публикувано изображение- Девил тунинг към 300 лв.

или

Публикувано изображение

предна броня:

Публикувано изображение - тази е от lion tuning - 260 лв., но ако идеш при Оги от Девил тунинг ще ти предложи брони

окачване:

Публикувано изображение

от тук: http://pitstopshop.eu/product_info.php?cPa...roducts_id=3071

стрът бар

Публикувано изображение

преди poli от max drive ги продаваше: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...27466&st=30 , сега са свършили но може да го питаш

и някое спойлер на багажника, аз съм фен и на металните...

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да споделя, че тия 7700 са ти още една кола пари пич, можеш примерно 6та ген, купе да земеш и са достатъчно да я направиш тази. Бързи сметки екстериор: боди кит с боята - 1500-1700 лв. джанти с гуми 1500-1700 лв.фарове и стопове - 700-800 лв.гърне 180-200 лв.Интериора е според зависи какво искаш да сменяш ...

Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,много благодаря за исчерпателния отговор,но от идеите ти ще взема само гурнето,окачването и стрът бара,за другото вече съм зел решение.Педи половин час я закарах в сервиза и сега колегите почнаха да я разглабят и ще видим кво ще излезе за ремонт защото незнам дали е изгнила и в какво състояние е купето.На външен вид е добре,но не съм я виждал отдоле как изглежда,дано да е перфектна,но не ми се вярва да е чак пък перфектна.Чао от мен за сега,отивам да върша работа,ако някои има още мнения,като на колегата Animal да дава няма да се сърдя после ще видя кво сте писали!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

леле колеги щех да получа удар.като си видях колата на кво прилича,след като се върнах нес в сервиза.направо можеше да се събере в кашони,но не е изгнила никъде няма и мм ръжда перфектна е.утре до вечерта сигорно ще е готова за боя и остава да доиде бодито(не купих отделни брони а поръчах цяло боди така му викат(задна,предна,прагове и калници с раздуфки) и като доидат направо ги качиме и почваме боя пишеше,че трябва да са тук след 2 дена а антикрилото идва след 3 с генерацията(цяла генерация REMUS от някъква преобръщана брат ми каза че е намерил за 1000 евро я продават :D:P ) и окачването и сичко почва да се сглаба и после чакам подобренията по двигателя да доидат(нов съединител,спортен филтър,новите ботала,спортните колектори и стрът бар)и съм си поручал спортни седалки с колани Sparco и волан (1200лв) :о и след края на сметките ми остават 300 лв от 7700,ако не ми хареше как ще стане нашраво ше се бием в земята :P и после незнам,но няма начин да не ми хареше.А сега карам на дядо старата Жигула :P голям срам е пред момичетата повярвайте ;) ако модераторите искат да закриват темата аз ще пусна снимки в дръга тема да видите хондата как съм я "расипал" ;):P:P;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми сега остана само да чакаме снимки.Браво колега,сигурно ще изглежда супер.Толкова пари,не всеки дава(повече от колкото струва самата кола).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересува нещо относто crx delsol. Щото сам се влубил в тая кола. Как стоят нещата с нея.благодаря предварително

Редактирано от Alexandar-crx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересува нещо относто crx delsol. Щото сам се влубил в тая кола. Как стоят нещата с нея.благодаря предварително

колега да ти кажа нищо незнам относно дел сол,но Сивик 5 генерация са много добри,а 6 генерация са перфектни,но са по скъпи.относно моита хондела,за сега нещата вървят гладко,сутринта доиде бодито(трябваше утре да доиде,но по добре че е днес )довечера ще я пръскаме и остава да чакам другите части и да я снимам да Ви я покажа и почва големата возия (музиката е малка,щото не ми останаха пари(едно цд Пионер и от една кола от сервиза зех една туба тя е правена,но е хубава и е с 2х80 малки са,но стават и с тва ще карам известно време)аиде поздрави на сички аз се връщам в сервиза да гласиме че после яко боядисване ;););):cool::D:D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате как стана за 2 дена да го получиш тва боди незнам, я разкажи от къде го зе толкова светкавично?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно до 2 дни колата ще е по улиците с това темпо на работа :cool: дано младежа си напише от кой град е поне да и се наслаждаваме АКО я видим :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да се наслаждавате на измислена кола някъв дечко без работа се гаври с вас :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Остават само снимките и може да се сглоби цялата, интересна и валнуваща история и да оцениме поетичните заложби на младежа също както в бмв форума :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как стоят кои неща колега, бъди малко по точен, за да знаим какво да ти обесним :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво им се вързвате на идеотите :unsure: ибахти филма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за това написах АКО я видим щото детето има мноооого голяма фантазия но нека видим как ще свърши историята. Предполагам с БАН :( но това го решават администраторите :DИначе за сега историята е добре развита има напредък в колата, бързо му дойдоха частите, работи се доста бързо скоро ще я очакваме ;):( дано си е подбрал хубави снимки ;) някой колега от форума може да си види колата :(:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хора осъзнаите се,че пак почвате да се излагате,от видин съм,а бодито верно излъгах ви как ще измине дългото разтояние от 1.2 км да доиде при мен само за два дена интересно не се замислих че няма да повярвате че 1.2 км се взимат точно са 5 мин (нормално каране)спрете с тия деца и се осъзнаите какво говорите,щото вие се държите като деца просто нямам думи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а за к'во въобще се занимавам с вас вие сте неповторими "идиоти" както казва колегата ivofen моля модераторите да закрият темата вече,не върши никаква работа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...