Еди Ведър 135 #41 Отговорено 23 Януари, 2009 ...тази неделя май е време за месечна среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #42 Отговорено 23 Януари, 2009 Да, но уви ще я пропусна понеже колата е в бокса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #43 Отговорено 24 Януари, 2009 И аз съм в бокса,имам сериозен теч на масло от някъде ще се наложи да пропусна срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cirkone 0 #44 Отговорено 25 Януари, 2009 ...поизпуснах няколко срещи, но така като гледам хротологията следващата май идва да е на 01.02.09г. за 12:30ч. на ТВ кула паркинга, нали?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #45 Отговорено 25 Януари, 2009 Колега месечната беше днес следващата нз кога е но седмичната е четвартак от 19:30 ма Мгас на метан станцията по бул.Липник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #46 Отговорено 28 Януари, 2009 Колеги кога ще е следващата месечна среща в Русе ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #47 Отговорено 28 Януари, 2009 Последната неделя на месеца,но седмичната е утре(4к) от 19:30 на метан станцията до олимпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #48 Отговорено 29 Януари, 2009 (Редактирано) Е значи ще се видиме на 28-ми февруари, защото аз съм още в процес на купуване на хондата ми п.с. : А къде се състоят месечните срещи? Редактирано 29 Януари, 2009 от Мартин Стефанов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #49 Отговорено 29 Януари, 2009 ...12.30 на ТВ кула после където ни отвее вятъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #50 Отговорено 21 Февруари, 2009 Опа.Утре пак е време за среща.Дрифт маниаците да се стягат че глеи какъв сняг има само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZUM_SPEED 8 #51 Отговорено 21 Февруари, 2009 Къде я правите месечната среща и от колко часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #52 Отговорено 21 Февруари, 2009 ...срещата е на ТВ кулата в 12.30 аз обаче ще я пропусна за първи път от година имам лични проблеми ...приятно изкарване на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenomena 0 #53 Отговорено 22 Февруари, 2009 нали не сте забравили, че днес има месечна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord_Mitio 3 #54 Отговорено 22 Февруари, 2009 Ади, ида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #55 Отговорено 7 Март, 2009 Кога и къде е следващата среща?Имам желание да дойда, но ще видя дали ще имам възможност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #56 Отговорено 8 Март, 2009 29.03.2009(неделя) от 12:30 на паркинга на ТВ кула Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #57 Отговорено 25 Март, 2009 ...наближава датата за месечна този път ще присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #58 Отговорено 26 Март, 2009 И аз имах бая оцаствия, но вече ще наваксвам така че и аз съм горе на кулата в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcros 1 #59 Отговорено 28 Март, 2009 Приятно искарване на всички фенове на хонда на месечната среща.Тази ще я пропусна но за другата ще гледам да дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #60 Отговорено 29 Март, 2009 Мисля да присъствам този път,понеже доста отсъствия ми се събраха напоследък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #61 Отговорено 23 Април, 2009 Така да вдигна темата и да се разбереме кога в неделя ще бъде събирането.Днеска може и да сте се разбрали, ама има хора които не идват в четвъртък.Тези хора четат форума, така че мисля е хубаво да бъде написано тука.Чакаме решението ........................ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #62 Отговорено 23 Април, 2009 Да Стоиле (speedy gonzales) прав си. За не запознатите, днес на седмичната среща, се говори за промяна на часа, заради японската среща, която съвпада с нашата месечна. Решихме, че 11:00 часа е най-удачния вариянт. Мястото си остава същото, а именно, паркинга на тв. кула. От там ще се тръгва в колона до мястото на японската среща (полигона на ДЗС-то). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #63 Отговорено 24 Април, 2009 Да го напишем по накратко: 11.00 часа 26.04.2009 година място ТВ Кула от там колона към ДЗС -то И колеги моля да бъдете точни Това от мене и Митак мерси много за инфото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #64 Отговорено 24 Април, 2009 Аз може би ще закъснея,че ще ходя в Свищов сутринта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #65 Отговорено 24 Април, 2009 Аз може би ще закъснеяАдашче, ти закъсней, но гледай да дойдеш. По принцип, от кулата няма да се тръгне по-рано от 12:00 така, че споко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #66 Отговорено 25 Април, 2009 Ще се постарая Вчера най-накрая ми остана време и оправих колата !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #67 Отговорено 25 Април, 2009 аз засега съм тръгнал кам вас и от там на ДЗС-то,така 4е ще се видя най-накрая и с русенските фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #68 Отговорено 25 Април, 2009 Всички са добре дошли... тъкмо колоната от хонди ще е по-голяма по пътя до мястото на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #69 Отговорено 25 Април, 2009 Митак, да не забравиш знамето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #70 Отговорено 6 Май, 2009 Колеги ще ни посрещтате ли? http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...st&p=320159 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_EG 5 #71 Отговорено 22 Май, 2009 Колеги тази неделя ли ще е месечната или другата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #72 Отговорено 25 Май, 2009 ...ми пада се тая неделя ама то нали уж от вечерта в събота ще се събираме на хижа щото през деня е работен ден...освен пък с хижата нещо да се е прее***о и пак да се отложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #73 Отговорено 1 Октомври, 2009 Какво стана колеги.. ? Няма ли вече срещи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #74 Отговорено 2 Октомври, 2009 ....те русенците нямат компютри и не пишат .Срещите се поразвалиха щото имаше много слаб интерес към тях и Хонда обществото в Русе явно не разполага с достатъчно истински фенове.Много от тях пък имат кофти работно време и им е трудно да присъстват ..... а бе русенска му работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #75 Отговорено 2 Октомври, 2009 Споко ве и в СЗ е същата раота .. а едно време кфи срещи беха ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #76 Отговорено 8 Октомври, 2009 ако това ще ви успокои - от другата седмична ще има един нов член, със добре позната кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #77 Отговорено 14 Октомври, 2009 Новите ще са 2-ма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #78 Отговорено 23 Октомври, 2009 Да вдигна малко темата.Аз мисля да отида този път на месечната и дано да има хора, че от доста време пропукам срещите и незнам какво е положението с срещите чувам, че много слабо.Аиде до неделя и дано да сме много. ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #79 Отговорено 24 Октомври, 2009 ...аз и този път няма да дойда няма финанси не съм получавал заплата от 3 месеца и съм свел разходите до минимум,а ако не успея и данъка да платя може и да не карам колата след НГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord_Mitio 3 #80 Отговорено 25 Октомври, 2009 Последната неделя от месеца е ДНЕС. И да не забравяме, че снощи минахме на зимно часово време! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове