bate_em4o 55 #1 Публикувано 16 Октомври, 2008 Подтикнат от увеличаващия се брои колеги с Honda жипове,предлагам да се покажем с някоя снимка! Ето ме и мен с колата.CR-V 2000куб. 2000година 147 коня. Аиде колеги,да ви видим! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 16 Октомври, 2008 Бате Емчо, съвсееем добронамерено ти завиждам за горната снимка , за мястото и свободата човек да се озове на такива места с личното си возило. Приятелите постоянно ме бъзикат, защото съм голям любител на природата, а съм си взел кола с клиренс от почти една педя След като пътя свърши джипките продължават , а други остават, или ако им стиска си пилят карантийте отдолу Желая хубави моменти на хората с джипки! Сега е момента да се изфукате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #3 Отговорено 17 Октомври, 2008 (Редактирано) Кво стана с тая тема? Няма джипки във форума ли......или няма снимки Аз като фен на ЦРВ-тата,няма как да подмина темата.За съжаление все още нямам истинска джипка Хонда,но ще се отсрамя с на бащата Шатъла.Може да си увели4ите снимката за да видите къде съм изкатерил това зверилище Редактирано 17 Октомври, 2008 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #4 Отговорено 20 Октомври, 2008 Може да си увели4ите снимката за да видите къде съм изкатерил това зверилище Мо...............................а офроуд, ма кво да го прайш - хонда е все пак. п.п.2. HR-V влиза ли в категория "джип" ? Форум на Honda сме-нали така?Всичко от марката що се води ЖИПКА е в кюпа! Колеги,срам ли ви е,кво ли? Я се изфукайте! И по нататък и сбирка можем да си спретнем! Я си покажете колите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 20 Октомври, 2008 тук е служебната джипка до моята гондола а тук на жината жипката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniemi 0 #6 Отговорено 30 Октомври, 2008 Аз,също съм фен на ЦРВ,но за сега съм предоволен и от Шатъла-за риба,за море,за всичко става. http://www.bgphoto.net/photos/27802/o633609946578634013.JPGhttp://www.bgphoto.net/photos/27802/o633609946653946513.JPGhttp://www.bgphoto.net/photos/27802/o633557326825184523.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #7 Отговорено 30 Октомври, 2008 Ето малко снимки и на моето CRV. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr #8 Отговорено 31 Октомври, 2008 Еее много добри снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #9 Отговорено 31 Октомври, 2008 И аз ще се включа. Няма джипка още, но пък колегите споменаха възможностите на Шатълчето ми, моето милото. То е една бабка, ама е желязна отвсякъде. И без това не исках да го продавам, ама ме убеждават, че две коли не мога да поддържам..... Ама с такива мнения ми помагате да отстоявам своето. Вината ми е, че 3 месеца ен съм го палила и ми падна акумулаторчето.... Сега да вими имаме ли снимка на "баба Радка" - моята първа ХОНДА! Ееее, нямам, значи друг път ще я уважа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morkov 0 #10 Отговорено 4 Ноември, 2008 (Редактирано) някой да ми изтрие горните два отговора ,че аз не знам как. Редактирано 4 Ноември, 2008 от morkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #11 Отговорено 28 Ноември, 2009 Една позабравена тема.Напоследък гледам в града бая колици от нашия модел има.Колеги я се покажете,споделете мнения,оплаквания,едно-друго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #12 Отговорено 1 Декември, 2009 Яяяя, тъз тема съм я пропуснал! Я да се разпиша и аз! Тука таман щях да сменям крушка и ме снимкаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #13 Отговорено 4 Март, 2010 Много сме,ма нещо сме мнооо скромни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #14 Отговорено 17 Март, 2010 Ще се представя и аз, само да докопам снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniemi 0 #15 Отговорено 18 Март, 2010 Страхотна е,вече година я карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #16 Отговорено 18 Април, 2010 Ето я бе, пфу. Хубава е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
румен петков 2 #17 Отговорено 18 Април, 2010 (Редактирано) Ето го и моето хонде.Малко е ретро-CR-V, 1 gen,обаче цветът е невероятен.В КАТ бая се чудиха как да го пишат,и макар че в Англия се е водил PURPLE-пурпурен,нашите умници го писаха БОРДО. Редактирано 18 Април, 2010 от румен петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #18 Отговорено 19 Април, 2010 (Редактирано) Ето го и нашето CR-V Night Hawk цвят .Малко е мокро на снимката. Редактирано 19 Април, 2010 от Jorjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #19 Отговорено 20 Април, 2010 Айде, скоро може и една ЦРВ срещичка. Някъде в поляните да си наизвадим масичките от багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #20 Отговорено 20 Април, 2010 Ами хайде! Напълно сериозно съм с 2 ръце ЗА такава среща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #21 Отговорено 20 Април, 2010 Айде, скоро може и една ЦРВ срещичка. Някъде в поляните да си наизвадим масичките от багажника Ами хайде! Напълно сериозно съм с 2 ръце ЗА такава среща.Броите ме и мене.Само нека да се постопли,та да метнем и палатките. Поне на националната да има повече "жипчета".... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1584 #22 Отговорено 20 Април, 2010 Малко е ретро-CR-V, 1 genМоже да сме ретро ама сме 'убавцИ, нали? За съжаление на моя убавец му беше счупена пластмасата отпред на бронята и сега не мога да си намеря друга п.п. Румене, и твоята ли е с 10-цифрен VIN, т.е. JDM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
румен петков 2 #23 Отговорено 22 Април, 2010 Ами да.Доста се чудих.Знам че трябва да е 17-цифрен.Нито един декодер на VIN не го хареса.Това е номера-RD10110197.Ти можеш ли да го разчетеш?Иначе е хубавец.Този изпъкнал пластмасов елемент много отваря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1584 #24 Отговорено 23 Април, 2010 Досега не бях се замислял да разчитам VIN-а. Разрових набързо чичо Гугъл, но единственото нещо, което разбрах е, че нищо не разбрах Отваря само форуми, където хората се чудят, като нас, какво е това чудо. Все пак, ако може да им се има доверие, RD1 означава Honda CRV 4WD, а RD2 - CRV 2WD. Останалите 7 цифри били закодирана дата на производство. Първите 4 - при теб 0110 били месец/дата, т.е. 10/януари. Не разбрах, как се изчислява год. от последните три цифри , но предполагам, че твоята е '96-а. Моите са 1030175, т.е. 30/октомври/1995.Пак казвам, не съм сигурен, че това е правилния начин за разчитане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
румен петков 2 #25 Отговорено 24 Април, 2010 А...и твоя километраж ли е до 190 мили?С каква скоростна кутия си? Аз съм с автоматична. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1584 #26 Отговорено 24 Април, 2010 Твоят е само в км. И брояча ти е в км. Моят е в мили и в км., а брояча ми е в км. И аз съм автоматик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #27 Отговорено 1 Май, 2010 За ВИН декодера, може да пробвате да замените 0 (нула) с О (буква О), поне на мойта рама, изписването е дискусионно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #28 Отговорено 1 Май, 2010 Ето я и нашата хубавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #29 Отговорено 13 Май, 2010 Искам да тествам дали кората за багажника от 1 серия става за 2рия, че е голяма мъка... Та тая среща я чакам вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #30 Отговорено 13 Май, 2010 На националната съм 100% с ЦРВ то.Трябва да се съберем група и да направим оф роуд изпитания на някоя полянка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #31 Отговорено 13 Май, 2010 Абе аз дадох доста пари за нови амортисоьри, и ми е свито сърцето да се изпитвам офроуд Ще гледам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #32 Отговорено 14 Май, 2010 трябва да са някои леки изпитания, че ЦР-В-то хич не е за такива работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1584 #33 Отговорено 14 Май, 2010 Направо Ви завиждам. Тук един off-road няма къде да си направиш, всичките поляни частни. За сняг да не говорим, то и M+S гумите им за нищо не стават, само за асфалт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #34 Отговорено 14 Май, 2010 Като дойдете на националната ще си правите оффроуд колкото ви душа иска. Поляни и баири дал Господ на Узана.Даже ако погледнете по-горе в темата в моя пост ще видите снимките ми са правени на Узана точно на нац.среща 2008. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #35 Отговорено 14 Май, 2010 (Редактирано) Ето я и моята УБАВИЦАhttp://martyhonda.snimka.bg/automobiles/honda.500995.all Редактирано 14 Май, 2010 от MartyHONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silver Fox 6 #36 Отговорено 30 Август, 2010 И аз съм вече в клуба с CR-V първа генерация, но снимки ще покажа, като има по-интересни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #37 Отговорено 30 Август, 2010 (Редактирано) Пичове,от петък и аз вече съм в off- road клуба на Хондите с CR-V 1, в момента чакам да ми го докарат, надявам се средата на седмица вече да го яздя! Снимки, като пристигне джипката. . . . Редактирано 30 Август, 2010 от JAMAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marto66 3 #38 Отговорено 20 Декември, 2010 Up и от мен на темата!Поздрави на всички колеги "4х4",вече месец и половина карам CR-V 2/150к.с./ и съм приятно изненадан от качествата му.Отлично се държи в града, доволно ускорява /като се има впредвид че карам BMW 525 - 190к.с./ и има перфектно поведение с висока скорост по магистрала. Карам го на бензин и разхода ме задоволява /за газ уредба не си заслужава да съсипвам двигателя, но това е мое мнение/. Сега от няколко дни и на сняг го изтествах и съм впечатлен. Автомобил в този ценови клас/втора ръка/ е направо превъзходен. Ще се радвам да се запознаем с някой от Вас колеги и да обменим впечатления и опит. ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1584 #39 Отговорено 20 Декември, 2010 Добре дошли в клуба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goderzi 1 #40 Отговорено 21 Декември, 2010 (Редактирано) ПРЕДИ СЕГА Редактирано 21 Декември, 2010 от goderzi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове