Jump to content
audioslave50

завиждат или мразят

Recommended Posts

на мен ми изпуснаха гумите,защото съм паркирал на чуждо място.Има всякакви идиоти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно как тези неща се случват само в София..... аз живя тук вече 8 години и все още не съм сложил софийски номера. Хонда-та ми я надраскаха на първият месец пред работа, защото бях спря на тротора където спираше и един колега с номер С1001 (или нещо подобно беше) и никой не смееше да му я пипне ... Според мен тези които драскат колите са диви селяни или дърти бабички и старци на който всичко им е криво. И на мен ми се е случвало да ме запушат, но никога не ми е идвало наум да надраскам колата.... това е до възпитание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един познат взе под наем 407 и една вечер пред "Зелените камъни" му направиха багажника на нищо- надран с ключ целия. Застраховката го покри, но не е в това въпроса. Нова кола, не е моя- дай да и таковам мамата. Обаче не само нови коли падат под ножа. Моята невзрачна, никому непречеща 15 годишна отрудена количка по никакъв начин не е заслужила зверското остъргване от дясната страна до предната врата, което е получила през нощта най-вероятно.Друг случай- прибираме се 5-6 човека в една Астра-комби от "Алба"-та, обаче нещо странни звуци издава задницата. Спираме да проверим и какво да видим- задната дясна гума- срязана. И в 1 вечерта трябваше да сменяме гума пред "Райфайзен". Че и валеше. Олигофрени колкото искаш. То да те е страх да си купиш нещо по-хубаво- веднага ще се намери кой да ти завиди и ще потроши колата, която си купил с толкова обич и толкова време пестене. А за тунинговане-да не говорим. Я си си сложил някоя лъскава боя или готин ауспух- на другия ден- изненада- боята- надрана, ауспуха- все едно Азис е скачал върху него. И това се случи на едно аверче. Затова съм казал- хубава кола- когато се преместя да живея в хубава държава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам една вдлъбнатина от вратата на някой хамал, дето е бил спрял до мен. Иначе за сега не съм имал сериозни проблеми с надиране или чупене на нещо, дано и да не се случва. А това с "моето място" пред блока хич не е редно. Пред блока, в който живея в младост винаги има много коли, всеки паркира кой където намери. Да не говорим, че има няколко таксита на 91280 - дето пустеят...+ няколко руски машини на времето (също пустеещи)Европа - Европа, ама такива мизерници, дето се чудят как да ти прецакат колата да мрат! ако някой ми направи такава мизерия и разбера кой е, няма да му се размине!А се сетих и друго нещо - един колега от работата преди 2 мес си купи от Германия доста запазен Passat 2001г и преди 2 седмици са се опитвали да му откраднат джантите, но не са успели заради 1ният секретен болт на джанта, и са я оставили с по 1 болт. Родителите на колегата тръгват по магистралата и 1ната гума изпада...сещате се, че колата се е понамачкала...сериозно пострадали няма, ама в каква страна живеем, мамка му!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 седмици някакви кретенчета ми строшиха предното стъкло с камък, със същия камък беше ударена още една кола. Имаше следи от боя по камъка. и това защо? Болно общество сме, мързеливо и научено на таръкатлъци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

купих си хонди4ката и на 3 тия ден задната ми броня бе6е надрана с клуич,от някои тапак,ко сам им напраил,а след още 3 някои некадарни шофиоро ми бяха одраскали и ъглите на броните,и ко за 6 дена колата ми ве4е не беше сащтата :tooth: писна ми от некадарни шофиори и тапи хора :) но няма ко да праим ще тарпим :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

купих си хонди4ката и на 3 тия ден задната ми броня бе6е надрана с клуич,от някои тапак,ко сам им напраил,а след още 3 някои некадарни шофиоро ми бяха одраскали и ъглите на броните,и ко за 6 дена колата ми ве4е не беше сащтата :) писна ми от некадарни шофиори и тапи хора :) но няма ко да праим ще тарпим ;) ;)

Боже, правопис!Аз също много страдам от зложелатели. Всеки ден по една нова драскотинка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен постоянно някой много внимателно ми свива емблемата(предната) и мисля вече да запуша дупчиците и да си карам така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен постоянно някой много внимателно ми свива емблемата(предната) и мисля вече да запуша дупчиците и да си карам така.

То това с емблемите не беше ли на мода преди 10-ина години когато "западните" коли бяха малко, явно "модата" се завръща или на колегата някой му има зъбче което хич не е добре.Иначе за сега аз нямам драскотини дано и нямам имам само една но аз съм си виновен за нея на задната броня, някой от съседите ми си сложил саксии на мястото да си го пази :) и аз си връщам но кой да види скапаната саксия и се чу леко ударче, добре че само драскотина (каското ще плаща). И аз съм абсолютно против това мое, твое и на Бай Киро място, местата са за всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ще да е някой голфаджия, емблемата му трябва за да мине под прикритие ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи за две години със сивика никви ядове само дето аз забърсах един чичка точно пред кат квото и да кажа си бях виновен но за надраскване и други простотйй не бях виждал до снощи когато както си седя пред компа чувам нещо плйок и тай като живея в каща която на един метар над земята и прозореца ми е до рамото и поглеждам наван и какво да ми видят кръвясалите очички от седене пред компа некъв лйолйо се надига от приклекналото си састояние и беж да го няма излизам наван и ми откачил лайсната на акорда обаче ква реакция трябва да имам че даго спипам незнам много ме яд трябваше дасе родя може би спайдър мен или некво друго животно да го настигна и да го ушляпам както си знам аз ама нейси . Та ако може тук да запитам някои да знае от каде даси купя лайсни целия комплект та кат ми украдят всичките на право да си ги сложа новите наистина ще сам благодарен ако някой ми каже от каде в пловдив мога да купя лайсни за акорд купе 5 -та генерация :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги съжалявам че вдигам темата, но ми е кофти и искам да споделя с вас. Вчера се прибирам от работа в 01.15 сутринта и виждам че колата ми (която е пред блока) е оклепана с нещо мазно (предполагам масло) и също нещо друго - лепкаво като смола...имаше по тавана, предния капак и по стъклата от двете страни на колата..., вярно не беше кой знае колко много но си личеше че е направено нарочно. Много се издразних и ходих посред нощ на автомивка да я мия...вече от 6 месеца имам Хондичката, и я държа пред блока, до сега нищо не и се беше случвало...признавам си, регистрацията ми е СТ и може това да е част от проблема...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз засега нямам преблеми с надрасквания. Само бронята отпреде е ожулена от некадърни шофьори, но нея безтуй или ще я сменям или ще я боядисвам :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На един приятел му свалиха емблемата тия дни пред университета в Пловдив (ЗЕМЕДЕЛСКИЯ) беше бесен .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе какви са тия "спрял си ми на мястото" ако пък ти направи нещо на личната собственост за това че си спрял пред блока на не пред собствения му гараж за който всеки месец плаща наем , го хващаш за ръчичка или звънкаш на 166 и не само че ще ти направи колата ми и ще ти се извини !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...