Jump to content
Guest Slayer

M3 от Сивик купе

Recommended Posts

Guest ReSPecT

Гавра с сивик му се вика на това отзад особено е отвраТ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне няма да ме е яд ако ме мине, защото ще знам че е ХОНДА а не БМВ :P Иначе евала за положеният труд :P Много ще е интересно да се появиш с тази машина на някое БМВ събиране :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ще е интересно да се появиш с тази машина на някое БМВ събиране и да отвориш капака :P

....ма под него да пишеше DOHC VTEC. :PИначе ....

What's wrong with these people :P:P:P

+1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя трябва да оковат във вериги, да му избодат очите и да го държат в стъклен аквариум насред поле. Ако му е било мерак да кара БМВ просто да си беше купил едно, да го еба, аз се чудя как да се добера до 6 г, купе тоя го е засрал като магаре с разстройство.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва е смешното колега , че май ние ще се кефим с д15-ките , защот не и д13-ките като го минаваме където падне , с тея големи стопове и толкова кит по колата и големите джанти , това би навървявало малко повече или малко по-малко от икономичен Сивик :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това го имам в едно списание което е поне на 4 години. :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво?Аз харесвам как върви Хонда, ама по ми допада дизайна на БМВ, и отидох до железарията за кит и боя :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ми вземат колата(някога в мечтитеми ;)) от предаването по MTV "Пич оправими колата" и ми я направят така ще ги подпаля от четири края и ще обеся един по един и ще ги :rolleyes: .НАПРАВО СМЕШНА РАБОТА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като идея и цветова комбинация наистина е пълна скръб. Обаче не може да се отрече че е добре изпълнено. Снимката отстани която е, ако я видите без останалите колко от вас ще познаят каква е наистина колата. Предницата изглежда мн тежка на същата снимка. Задницата също не е много добре докарана. Но пък като цяло напасване на панели и детайли мисля, че е на доста добро ниво. А колкото до самите коли, еми извинявайте ама няма Хонда в класа на Сивика дето да е по-добра от М3, може би Интеграта ама и тя пък не е от класата на Сивика. Ся и аз съм фен на Хонда, ама което си е истина не мога да го отрека. А и защо винаги сравнявате коли дето са коренно различни и като пазарно ориентиране и като цена. Кой Сивик е в ценовия клас на BMW M3, въобще коя Хонда е, ама все пак да отговаря и на сегмента, нали.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата просто намери едни интересни снимки ;) Просто споделяме или не споделяме това "творение" :rolleyes: Дума не е ставало за сравнение кое е по-добро - М3 или Сивик, ясно е че са от различни сегменти, та камо ли ценови ;) А и този хибрид дори е с двигател Хонда sohc, каква М3 е всъщност?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �ЛЕКС БУРДИ�

Мисля че е супер като идея а и доста работа си е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4-5 години бях луд и още съм по сивика и постоянно се рових за снимки и намерих сивик със задницата на лексус Айес 200 и гледах като теле и тва бмв съм го виждал и наистина има прилика.всеки път като видя такова бмв,дори и да не е М и си го сравнявам на ум с 5-та купе....ама едното е 3 пъти по скъпо,ама хондака си ми е по-по сърце.

Редактирано от Brutalism

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха... яко, яко :rolleyes: Сега чакам да видя някой, който от M3 ще направи Civic Coupe :rolleyes:Иначе лично аз не съм привърженик на тия идеи... преди време бях видял снимки на един Del Sol уж превърнат в S2000 и изглеждаше ужасно. Също като това пурпурно неопределеното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а уе doch никаде не пише дори и да не съм видял е само лепенка :lol: DOCH: означава двувалов двигател аз такъв не видях :D никаде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...