Jump to content
mаrto

Нов Сивик седан или хечбек

Recommended Posts

Здравейте , нов съм тук.Моля за мнениа седан 1.8 vs хечбек 1.8 от БултракоТвърдо съм решил за нова Хонда но се колебая между двата варианта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , нов съм тук.Моля за мнениа седан 1.8 vs хечбек 1.8 от БултракоТвърдо съм решил за нова Хонда но се колебая между двата варианта

Аз колега съм привърженик на хеча зависи какво семейно положение си ако си женен и имаш деца по удачния вариянт е за седан, а ако си свободен агент хеча по ще ти приляга ама ти си знаеш за мен хеча е по добрия вариянт :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на мен ми е много странно защо седана е по-евтин от хечбек-а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

защото плащаш за дизайн!отговорът е ако искаш да се обръщат след теб и да цъкат - хеча взимай, само че като гледам София се напълни с такива - щом само аз имам двама познати...така че скоро няма да е такъв хит, затова заложи на по-практичния седан, особено ако си семеен :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих взел седана. По простата причина, че в Европа не се предлага Civic Coupe. Ако се предлагаше и имах парите, се метам на него.Новият хеч нещо не е моя тип кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един глас за седана. Обосновката ми е: - хеча е прай в Англия, седана в Япония; - хеча е само за европа - никъде по света, освен в Европа, в локалните страници на Хонда го няма хеча; - японците ползват седана като база за Type R за техния си пазар;Но в крайна сметка наистина ти трябва да си избереш кое ти харесва и допада и приляга повече. В крайна сметка ти ще я караш тая кола после.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още един глас за седана

пък и да не забравяме че цената му е доста по-ниска

възможно най-луксозният вариант на седана излиза 41 000 лв, което включва кожа, отопляеми седалки и т.н. (аа май навигация само няма а за нея искаха още някой лев..)

+ тва има супер красиви прагове, които я правят да изглежда убийствено !! вярно че са малко скъпички - по 800лв ако не се лъжа, но пък става голям звяр :)

ето едно фото за подкрепа :P

Публикувано изображение

Редактирано от Stancho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlooD_ReD

Първо да отбележа, колега, че мечтая някой ден и аз да съм изправен пред подобен "проблем" :) а сериозно... наистина няма да сбъркаш какво и да вземеш. Най важното е дали ти трябва за семейна кола или по скоро за "ергенлък"...мисля че се досещаш... иначе ако очакваш някакви грандиозни разлики в характеристиките, поведението и т.н едва ли ги има. седана е определено по практичен- по- евтин, по- удобен за дълъг път и по - луксозен, но хеч-а си е просто хеч- Най- голямата пичеловка :P :P :P избирай и после искаме снимки

Редактирано от BlooD_ReD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хеч type R-ако си ерген,тва е най-доброто :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 глас за хеч-а 1 Външен дизайн много по добър от седана 2 Вътрешен дизайн много по добър от седана 3 Вътре има достатъчно много място и отпред и отзад (Особено отзад :) )4 Широк Багажник 5 Не мисля че седана е по комфортен на дълъг път както са писали колегите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 глас за хеч-а 1 Външен дизайн много по добър от седана 2 Вътрешен дизайн много по добър от седана 3 Вътре има достатъчно много място и отпред и отзад (Особено отзад :) )4 Широк Багажник 5 Не мисля че седана е по комфортен на дълъг път както са писали колегите

подкрепям. В хеч/комби човек може да вкара нещо по габаритно, в седана може да има обем, но като не може да го пъхнеш....Хеча е уникален, докато седана не е толкова разпознаваем. ИНаче по липса на личен опит не мога да кажа има ли разлика в поведение на пътя.Само да отбележа че цената на седана в Щатите е 20К$ за топ оборудване, как у нас става 40К ?!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Япония се намира по-близо до Щатите от България :) или превоза е по-евтин , или тексите са по-високи и т.н. Сравнение праив с цените в Испания , Франция , Германия ;) Аз ако трябва да избирам бих избрал седана :) Преглъщайки малко по-грозния дизайн , запазвайки възможността с разликата между цената на хеч-а и седана да си закупя Тайп Ар пакет на япоснкяи седан :P и отрепквайки пичеловките с една наистина стилна кола !!!:o Седана и за по-меката му возия , гарантирано !!! мисля и за по-голямото място на задните седалки от това на хеча ;) Абе колкото и иновативен да е дизайна на хеч-а и " чупещ " вратове - май тука японците ( дали са те ) са попрекалили с шукарийките :) но какво ли разбирам аз ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Избора е направен: ХЕЧ 1.8 Sport :):) Днес подписах договора и броих паретата, Колата обещаха да дадат утре или в понеделник.Бултрако ми помогнаха просто седан 1.8 наи-рано след 45 дни да го свалият от кораб в пирея, а с 1.6 не искам.Щом я взема следват снимки. :):P:o

Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Избора е направен: ХЕЧ 1.8 Sport :D:D Днес подписах договора и броих паретата, Колата обещаха да дадат утре или в понеделник.Бултрако ми помогнаха просто седан 1.8 наи-рано след 45 дни да го свалият от кораб в пирея, а с 1.6 не искам.Щом я взема следват снимки. ;);):D

И от мен честито. Колегите си го казах - греше отговор няма! :) Пък викам повече от колегите, да се кахърят на твоите въпроси! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито!!! и много много снимки очакваме на красавицата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Избора е направен: ХЕЧ 1.8 Sport :D:) Днес подписах договора и броих паретата, Колата обещаха да дадат утре или в понеделник.Бултрако ми помогнаха просто седан 1.8 наи-рано след 45 дни да го свалият от кораб в пирея, а с 1.6 не искам.Щом я взема следват снимки. :D:):D

Честито и със здраве да я караш!45 дена за седана пак е добре, един комшия чака 4 месеца за седан от пловдивското Бултрако

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито много добър избор колега :thumbs2:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Избора е направен: ХЕЧ 1.8 Sport ;):D Днес подписах договора и броих паретата, Колата обещаха да дадат утре или в понеделник.Бултрако ми помогнаха просто седан 1.8 наи-рано след 45 дни да го свалият от кораб в пирея, а с 1.6 не искам.Щом я взема следват снимки. :thumbs2:;):D

Честито и безаварийно!П.С: Цвета няма ли да кажеш поне какъв е? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Избора е направен: ХЕЧ 1.8 Sport ;);) Днес подписах договора и броих паретата, Колата обещаха да дадат утре или в понеделник.Бултрако ми помогнаха просто седан 1.8 наи-рано след 45 дни да го свалият от кораб в пирея, а с 1.6 не искам.Щом я взема следват снимки. :D:D;)

Честито и безаварийно!П.С: Цвета няма ли да кажеш поне какъв е? :P
Цвета е NH-701M тъмно сив металик, като на Аватара Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Мерка

Честито!!!! Благородно ти завиждам и аз бях за хеча! Някой ден и аз се надявам да имам такава...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ти е честита по добрия избор;) какъв цвят я взе?

А твоята какав цвят е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТО!!!Пожелавам ти много безаварийни......добър избор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marto_1.8

Ето и снимки на голямата радостСега ми трябва и стикер на клуб ама утре май ще я оправим тази работаhttp://forums.hondabg.com/index.php?automo...si&img=7211http://forums.hondabg.com/index.php?automo...si&img=7212http://forums.hondabg.com/index.php?automo...si&img=7210http://forums.hondabg.com/index.php?automo...si&img=7209

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted

Япония се намира по-близо до Щатите от България :lol: или превоза е по-евтин , или тексите са по-високи и т.н. Сравнение праив с цените в Испания , Франция , Германия :(

На американците не им трябва да си вкарват коли от чужбина, защото те сами си произвеждат почти всичко. Аз сега съм в Ohio и тук има завод за хонда така че не се чудете защо в USA Хондите са толкова евтини. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marto_1.8

Явно снимките не се четат

ето ги отново :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от marto_1.8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jikata

Супер ти е колицата.Да ти е честита!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер ти е колицата.Да ти е честита!

Благодаря , вече е на 2000 км :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...