Zvero 0 #1 Публикувано 15 Август, 2008 (Редактирано) ЧРД JeepersCreepers!!!От Хонда да не се оттървеш и от Фен Приятели също!Жив и Здрав бъди и другото ще си го имаш ЧРД и на всички Колеги които празнуват днес Пожелавам Ви много здраве,щастие и много безавариини километри с Хонда Редактирано 15 Август, 2008 от Zvero Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хюнати 0 #2 Отговорено 15 Август, 2008 Честито и от мен,всичко най-хубаво и наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #3 Отговорено 15 Август, 2008 Да сте ми живи и здрави,и много късмет в живота. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 15 Август, 2008 ехеееееее удоостоен със специална тема и в нашия форум благодаря за за пожеланията пожелавам на всички които празнуват днес да се кефят максимално на празника а тез които празнуват покрай тях да незабравят този ден никога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #5 Отговорено 15 Август, 2008 Оп да се включа и аз! Да си го искараш хубаво с жената (хондата)! Всичко най-най и дано си жив и здрав като двигател на HONDA! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zvero 0 #6 Отговорено 15 Август, 2008 Значи темата съм я пуснал не само заради рожденника от 1 пост,а и за всички рожденници днес!Просто не ми остана място и се чете само Колег,а трябваше да е КолегиМного ми е неприятно,че има само зяпачи(само поглеждат и излизат)ЗА ТОВА КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ИСТИНСКИ ФЕН,МОЛЯ ДА НЕ ПРОПУСКА ДА ПОЗДРАВИ РОЖДЕННИЦИТЕДано Не Съм Обидил Някой Да сте Живи и Здрави ВСИЧКИ и Наздраве от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #7 Отговорено 15 Август, 2008 Честито батка жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #8 Отговорено 15 Август, 2008 Жив и здрав причтелю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 15 Август, 2008 Живи и здрави да сте. Наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #10 Отговорено 15 Август, 2008 Честито и от мен, колеги Познавам Ви само по постовете, но сте сродни души, щом всички караме Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #11 Отговорено 15 Август, 2008 Живи и здрави, весел празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #12 Отговорено 15 Август, 2008 Живи и здрави пичове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #13 Отговорено 15 Август, 2008 Еииииииии ама сте много рожденнеци днес Живи и здрави да сте пичове и наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #14 Отговорено 15 Август, 2008 Ч.Р.Д да сте живи и здрави това е най важното другото ще дойде от самосебеси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #15 Отговорено 15 Август, 2008 честито, живи и здрави да сте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове