Jump to content
barsi

идея

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Пичове,айде да се дигаме на протест срещу държавата! Просто вече не се издържа с тия цени на горивата.Офертирайте и колегите и от другите форуми пак дано успеем този път.Ако не да приложим друга мярка-да "замразим" колите за една седмица,пак да ги видим дали ще останат безучастни нашите депутати

Редактирано от barsi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове,айде да се дигаме на протест срещу държавата! Просто вече не се издържа с тия цени на горивата.Офертирайте и колегите и от другите форуми пак дано успеем този път.Ако не да приложим друга мярка-да "замразим" колите за една седмица,пак да ги видим дали ще останат безучастни нашите депутати

ами аз по принцип съм я "замразил" с тези цени :), а относно депутатите : СМЪРТ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от както горивото стана над 2.50 сприх с излишното настъпване.Иначе с тиа депутати оправиа няма .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...мисля ,че трябва протест срещу ниските доходи те горивата по евтини няма да стават :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...мисля ,че трябва протест срещу ниските доходи те горивата по евтини няма да стават :)

Колега според теб каде е логиката на фона на заплатите да имаме такъв акциз?ина4е си прав до някаде-при по високи доходи нямаше да ни прави такова впечатление.но тези акцизи и данъци не са нормални и е време да направим нещо по въпроса!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако се дигаме на протест трябва да сме единни :D трябва да забравим конкоренцията с другите марки коли и всички да се съберем и депотатите да ги напердашим яко :P :P :( а после да имат малко респект към народа :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените на горивата не се определят от стандарта на живот за съжаление :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

, а относно депутатите : СМЪРТ :ranting:

Ако знаеш колко хора мислят като теб,ама няма кой да ги дигне,щото ни е шубе,много! :angry: И е пълно с предатели..... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво стана, когато всички имахме шанс да протестираме- всеки път бяха по 3-4 човека от Хонда- обществото...Просто нямам думи за безотговорността на всички ни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И е пълно с предатели..... :cool:

това е най-лошото

И какво стана, когато всички имахме шанс да протестираме- всеки път бяха по 3-4 човека от Хонда- обществото...Просто нямам думи за безотговорността на всички ни

не всеки има възможност поради ред причини (който и сами се сещате).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги имате право да искате да се дигнем, но трява мноого зор докато се дигнат доходите. Първо трява частните фирми да почнат да плащат нормално и да плащат за специалисти и квалифицирана работна ръка. После да почна да плащат допълнително за извънреден и нощен труд, а с тея промени и осигуровките да почнат да се плащат нормално. След това трява ние да почнем да не задължаваме към държавата, цените в нашия момент вече могат да се кротнат и да изчакат докато станат в евро а през това време да си се вдигат заплатите. А за да почнат да се вдигат заплатите бизнесмените не трява да ламтят за голямата печалба пък как ще да идва. Заради тях самите аз лично и много други страдат, защото взимат неконкурентни и евтини кадри за сметка на качество. Но докато не почнат да мислят, че един специалист или квалифициран работник ще му изкарва повече приход от некой каун, няма да стане нищо!!! Не държавата а бизнеса е виновен за тея неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Разбира се че частните фирми са виновни.Виновни са че пълнят хазната с данъци и такси.Виновни са че гореспоменатите данъци представляват повече от 30% от приходите им.Виновни са че като си осигуряват служителите на реалната заплата, въпросните служители получават "качествено" медицинско обслужване от "Държавата"Виновни са че пътищата са с дупки , не защото има далавери в пътния фонд, а защото Бизнесмените развалят "качественият" асфалт със скъпите си коли.Виновни са че не се оставят служителите им да ги крадат (както са свикнали от държавното)Въобще да вземем да забраним частният бизнес и да върнем всичко на държавата за да компенсираме загубите на управляващите от спрените Европари.И тогава всеки ще работи за 400 лв.заплата и ще краде за 1000лв.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hamann

И аз мисля, че проблема е в доходите, но понеже трябва да се почне от някъде съм съгласен с вас. Понеже съм малко по радикален от някои от вас предлагам да стигнем малко по далеч като например да запалим парламетна, но понеже това неможе да стане, а аз само за това се сещам нека някои от вас да предложи нещо по лесно постижимо и умно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спокойно колеги, снощи по новините казаха, че горивата падат най-накрая !Междувременно искам да споделя, че миналата седмица във Велинград, 98 на Лук Ойл беше 2.59 лв, при 2.72 лв в София :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КолегиВсички знаем, че протеста на автомобилните клубове беше не само заради високите цени на гориватаИдеята беше да покажем на ПРАВОИМАЩИТЕ, че все още има "гражданско общество", което не иска и не може да търпи повече закопаването на народаЯвно, че може

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове и аз мисля че не е редно да се протестира само срещу цената на бензина а и протеста трябва да е насочен към стандарта ни на живот, все пак в цяла европа цената е почти същата но стандарта на живот е много по висок от нашия,ние меко казано мизерстваме поне в моя край средната работна е около 300 лв:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
Разбира се че частните фирми са виновни.

Виновни са че пълнят хазната с данъци и та

Редактирано от JoePass

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki
Отговорено (Редактирано)

Аз рушвети не давам,дори и на катаджиите.Не ме познаваш за да коментираш дали,как и къде си изхвърлям фасовете и боклука.Заплатите които давам са в пъти по сериозни от цифрата която споменаваш.Така че хайде да не слагаме всички бизнесмени под общ знаменател, защото аз мога да кажа : каквато работата, такава и заплатата.Много съм далеч от мисълта, че като започнат всички да си плащат данъците и цената на бензина ще падне.По скоро вместо да гледате в чуждия джоб , по-добре си направете сметка какво получавате за данъците си от държавата-качествено медицинско обслужване ли? ;хубави пътища ли ? ; сигурност за домовете и децата ли ?.Като си отговорите на тези въпроси ще проумеете и към кого да насочите протеста си.

Редактирано от koki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що го приемаш лично към теб колега :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiankata
Не работете за ма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

колко от вас винаги искат касова бележка? ето един начин да не се окриват данъци а да влизат в бюджета и от там да се връщат косвено при вас? Примерно ДДС-то го плащате вие, а после не се внася в бюджета а в нечий джоб. може да ви се струва тъпо, но аз съм анализирал официална статистика и данните са потресаващи. Искате качествено здравеопазване, а колко от вас ги осигуряват на заплатата, която получавате? Мен ме осигуряват как си му е реда, но в касата всички са равни и после и аз ползвам същото скапано здравеопазване както и човека до мен дето внася 3-пъти по-малки вноски. Ами след 30-40 години като дойде реда за пенсии. Всички пак ще кряснат. Ама няма да е виновна само държавата. Че условията са лоши то е ясно, но и ние не правим нищо за да станат по добри и няма да станат. Защо почти всички балкански страни вече са пред нас, а ние вече можем да мечтаем да ги стигнем. Нали това е идеята на демокрацията, управлението да произхожда от народа, а ние просто не умеем да управляваме своята държава.П.С. тая тема май не е за тука

Редактирано от bat_gogo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...