l9th 0 #1 Публикувано 4 Юли, 2008 (Редактирано) имам голям проблем... колата ми се "бомбардира" от вси крилати.няма птица, да не се е "изцвъкала" на колата ми... помагаите!постоянно мия/чистя/бърша и все на нова сметка я цапат.дали от цвета нещо/светло-сив/ ...или са ме нарочили? Редактирано 4 Юли, 2008 от l9th Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #2 Отговорено 4 Юли, 2008 Случайно да паркираш на сянка под някое дърво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #3 Отговорено 4 Юли, 2008 паркирам на много места, няма ден да не ме "застрелят". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #4 Отговорено 4 Юли, 2008 Аз фалирах да я мия моята,ама всеки ден на нова сметка е оакана Явно тия фти4ки имат афинитет към Хондите /моята е 4ерна и много и ли4и/.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #5 Отговорено 4 Юли, 2008 To e на късмет бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #6 Отговорено 4 Юли, 2008 От късмет няма да се отървете ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #7 Отговорено 4 Юли, 2008 късмет, късмет... до го ? :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #8 Отговорено 4 Юли, 2008 не я спираи близо до блокове гледай да е на открито и не под дървета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #9 Отговорено 4 Юли, 2008 ще го имам предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #10 Отговорено 4 Юли, 2008 (Редактирано) въпреки, че ще ми е доста трудно. Редактирано 4 Юли, 2008 от l9th Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #11 Отговорено 4 Юли, 2008 Te пиленцата дебнат до автомивката и като излезеш се състезават кое първо ще се разпише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest l9th #12 Отговорено 4 Юли, 2008 страх ме е да си погледна колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petrovm #13 Отговорено 4 Юли, 2008 да знаете, че това е на късмет и на пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #14 Отговорено 4 Юли, 2008 пари като вестници, късмета бива. въпреки, че е доста смешно поне за мен ...си е и доста неприятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #15 Отговорено 4 Юли, 2008 вържи една котка на покрива, или тури едно чучело !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #16 Отговорено 4 Юли, 2008 (Редактирано) вържи една котка на покрива, или тури едно чучело Хахахаха В първия случай после ще му се наложи да посети бояджия, а при другия все ще се намери някой див селянин, да му отмъкне чучелото за някоя слънчогледова нива !!! !!! П.С. С две думи нарочили ли са те гадните птички няма спасение и тва е, няма да им ставаш пъдар я Редактирано 4 Юли, 2008 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gothic Angel 2 #17 Отговорено 4 Юли, 2008 Сещам се за тая новата реклама с говорещите птички. Сигурно и тея твойте приятели си седят на някое клонче и те дебнат, говорейки си: "Ски'аш ли го тоя? Гле'й го с'я само как ше му напраа сечено като си изчисти" !!! Или просто на Хонда се пика най-яко !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #18 Отговорено 4 Юли, 2008 Хехе, като чета темата се сетих за един клип ... !!! http://youtube.com/watch?v=QH-CLC42fBQЛеле изпълва ме тая реклама !! !!! :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #19 Отговорено 4 Юли, 2008 Абе тия птици ги мързи вече и да летят, то дето акат на поразия ами и цял ден се возят ама поне ми чистят решетката от мухи... !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #20 Отговорено 4 Юли, 2008 Хммм...и аз с целия си акъл преди 1 седмица си купих водоструйка много гъзарска, мие на поразия, фърчат и "аки" и косми и кал и гняс и квот' не принадлежи на боята на колата.Иххх ма кат' я погледна после...тц тц тц ма хубавка ми е тя, едни ми ти джантета,едни ми ти жабешки очета,едни ми ти лъскавинки, ух-ух както казват хората "Да я посерат гаргите колко е хубава".И точно т'ва се случва после мама му стара.Фърчат да го е.а и цвък баш на чистак новия чист измит покрив,огледало, калник и т.н.Аз стоя отгоре на тераската захапал биричка и сравнявам Убавицата с околните бракми,тарялястници,лагерници и прочие и кат, скивам коварното дело и пЦувам с пълно гърло, че ако я гепя въпросната крилата твар ще и оТскубя перцата едно по едно, оставям бирока и бегом по стълбите да избърша нацвъканото с ароматизирани кърпета, парцалчета и т.н !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #21 Отговорено 4 Юли, 2008 Мисля си , че решението е цвета на колите да е матов или кака От блясъка на колата си мислят , че е езерце или локва , и понеже са културни , като нас хората , гледат във вода да свършат работата !!! та ... дръжте си мръсни колите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #22 Отговорено 9 Юли, 2008 атаката продължава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #23 Отговорено 9 Юли, 2008 Не си единствен, и мен ме атакуват постоянно, и си карам ''нацвъкана'' Тъй че... гет оувър ит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #24 Отговорено 9 Юли, 2008 дам... свикнах, а и в момента пия ice tea... демек, гет оувър-нах :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ghostkiller 1 #25 Отговорено 9 Юли, 2008 боядисай си я кафеникавобяла... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #26 Отговорено 9 Юли, 2008 (Редактирано) Не карайте дълго нацвъкани , че моя преден капак му трябва една пастичка дето беше голямото ако /седя 2-3 дни/ Редактирано 9 Юли, 2008 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #27 Отговорено 9 Юли, 2008 мойта не е нацвъкана, ама вечер нощува под липи, и е толкова мазна че няма измиване, освен пароструйка де , чистачките само доразмазват ситуацията, а и тези измислени летни течности за чистачки никва работа не вършат....а аз си мислех, че зимата кишата е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове