Morridina 123 #1 Публикувано 28 Юни, 2008 (Редактирано) Не се сдържах да се похваля, моля да ме извините Но снощи ми се роди племенница, на брат ми детенце, и съм много щастлива, исках да споделя радостта си с Вас Казва се Биляна, на баба Боянка и баба Лиляна Да е жива и здрава, да има много успехи в живота, да радва родителите си, а те да са много щастливи с нея, и да я обградят с обич и грижи И на себе си да пожелая, да съм добра леля Благодаря ви за вниманието, Леля Мори се оттегля Отиваме да ги видим сега Редактирано 28 Юни, 2008 от Morridina Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 28 Юни, 2008 Да ти е жива и здрава! Невъобразимо щастие е, изпитвал съм го вече. Пожелавам ти да я гледаш как расте здрава, красива и умна! Сега обаче Хондата ще трябва да чака понякога, защото да видиш как се радва на ТВОИТЕ подаръци е също голямо щастие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #3 Отговорено 28 Юни, 2008 ооооо лелче .......да е живо и здраво........... ей и да я слушаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l9th 0 #4 Отговорено 28 Юни, 2008 (Редактирано) да ти е жива и здрава и много да те радва!... не само теб а всички ви! Редактирано 28 Юни, 2008 от l9th Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #5 Отговорено 28 Юни, 2008 (Редактирано) И аз имам племенничка. Вече на годинка. Така, че да ти е жива и здрава и да радва всички около себе си. Да знаеш това чичовците и лелите и вуйчовците са много важни :) Редактирано 28 Юни, 2008 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #6 Отговорено 28 Юни, 2008 Честито, да е жива и здрава, и добрата и леля да я слуша много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #7 Отговорено 28 Юни, 2008 Ей, супер! Да ти е жива и здрава племенницата малка и ти пожелавам много да те разтапя със сладкото "йейо (лельо)" след някоя-друга годинка! Да ви е честита радостта на цялата рода! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 925 #8 Отговорено 28 Юни, 2008 Жива и здрава и да те радва много.Аз станах вуйчо в първи клас и племенницата като порасна,като ми каже вуйчо и хората се чудеха дали си правим майтап Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #9 Отговорено 28 Юни, 2008 Да е жива и здрава. Много да ви радва и да я слушаш с трите уши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #10 Отговорено 28 Юни, 2008 Честита радост !Да расте и да ви слуша за радост на мама тати и (не на последно място разбира се )ЛЕЛЯ! Да си леля не е лесна задача Започвай от сега с подаръците и глезнята и нацелувай здравата момата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #11 Отговорено 28 Юни, 2008 Много Ви благодаря за хубавите пожелания !! Момата още не сме я видели, само татко и е успял да я мерне преди малко, каза, че е голяма красавица А че ще бъде най-глезената племенница, няма спор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislava 8 #12 Отговорено 28 Юни, 2008 Адашке, честито! Да ви е жива и здрава! Сега тя да слуша, после вие нея! Напълно споделям чувствата ти. И аз съм леля от около година и месец, и е голяма емоция.П.П. И тичай за столче за хондата, че с едно е много трудно. А след някой и друг месец се приготви за кални стъпки по седалката ти , че тия племеннички много ги обичат тия хонди , пък не стигат волана и хоп... горе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
najami 0 #13 Отговорено 28 Юни, 2008 Честито и от мен да е жива и здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #14 Отговорено 28 Юни, 2008 И от мен едно голямо ЧЕСТИТОДа е жива и здрава,много да те слуша а и ти нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #15 Отговорено 28 Юни, 2008 Лелъоооооооо ..... идвам да черпиш на 4 юлииии .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nushi #16 Отговорено 29 Юни, 2008 Лелче честито и от мен Да е живо и здраво и всичко най най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #17 Отговорено 29 Юни, 2008 Ехаааа това е супер готино. Да е жива и здрава и като леля мноооого трябва да я глезиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #18 Отговорено 29 Юни, 2008 Ам лельо, земай пример и се учи как се гледа бебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #19 Отговорено 22 Август, 2008 честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #20 Отговорено 22 Август, 2008 честито да е жива и здрава много да и се радвате УСПЕХИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове